+2 oy
957 göst.
Diğer kategorisinde (1,249 puan) tarafından

İkinci doğumdan sonra cinsel ilişki bana ızdırap gibi geliyor hiç bir sekilde istek ve arzum yok asla ama asla isteğim yok sanki tacize uğramış gibiyim 🤦‍♀️zorla yapıyor eşim bu durum bir bende mi var? Ne yapmam lazım eşim de eskisi gibi değilsin isteğin yok bir durum mu var diyor beni istemiyor beğenmiyor gibisin diyor. Bildiğiniz cinsel ilişkiden nefret ediyorum midem bulanıyor vıcık vıcık öpmelerden sonrasi cinsel ilişkiden. Nereye gitmem gerek psikoloğa mı? Böyle devam ederse sonumuz eşimle pek iyi değil gibi bildiğiniz cinsellik söz konusu oldugu an etim kemiğimden çekiliyor 🫩

Dalga geçen kınayan kim olursa olsun Allah basina bin beterini versin şimdiden buradan diyeyim. Kınayan ve dalga geçenleri es geçiyorum umurumda bile değiller. 

Halden anlayan ve bu durumu yaşayan kişilerin yorumları değerlidir benim için. 

25 Cevaplar

+1 oy
(3,970 puan) tarafından

Doğumdan ne kadar geçti. Bende ilk hamileliğimdede, doğumdan sonra da öyleydi. İkinci hamileliğim yine eli değse zplıayıb bağıriyorum🤣

-Reklam-
+1 oy
(1,012 puan) tarafından

Bende öyleydim ikinci dogumum erken ve mecburi sezeryan oldum ister istemez karnım kesildi canim açıyordu bir de erken doğum olduğundan hep hastaneye git gel yaptık 3 ay bu süreç beni daha da zorladı çünkü hiç yatıp dinleyemiyorum birde 3 yas kızım vardı şimdi 10 aylık olcaz daha yeni normale dönüyoruz ki bazen hala istemiyorum çünkü dikisler8m sonrasında çok ağrı yapiyor

0 oy
(1,891 puan) tarafından

Emziriyorsan normal. Ben de ilk kızımda 2 yaşına kadar öyleydim. Doğumdan sonra olabiliyor. Eşime de anlattım durumu. Jelle falan idare ettik 

0 oy
(2,915 puan) tarafından

Aynı şeyi yaşıyorum. 10 ayda düzelemedim. Kadın doğuma gideceğim. Daha önce gittiğimde 2 yıl normal dedi. Gece emzirmesi hormonu çok etkiliyormuş. Ben adet bile olamadım doğumdan beri 

0 oy
(2,938 puan) tarafından

Bende aynısını yaşadım birebir adet oldum ilk adetten sonra düzeldi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 703 göst.
0 oy
3 cevap 438 göst.
+1 oy
16 cevap 2,251 göst.

Kategoriler

1,489,226 soru