Günoo kızlar .. Seçme şansım olsa aynı kocayı seçer ama farklı bir ailesi olsun isterdim o kadar cahiller bana göre 😏
Geçen gün görümceme gitmiştik bebeğe konacak isme geldi konu nerden geldiyse bizim buralarda ana baba ismi konur dedi bana . Bende ben istemiyorum koymayacagim ne kendi tarafımı nede bu tarafı hem kaynana k.peder ismi koyarsam bizimkilerde kendi isimleri konsun diye bekler ayrıca neden önce eşimin ailesinin isimlerini koyuyorum kendi anne babamı koyarım koycak olsam dedim bana yok olmaz önce koca tarafı konur dedi benim doğuracağım 2 çocuk zaten dedim. Bana "İşin ne doğur 5 6 tane dedi" o an çok sinirlendim ben doguramam siz dogurun kedi gibi dedim kapattım konuyu .. bana çok kırılmış ve birde gebeyken bebek emzirme meselesi var bebek zehirlenirmis ben çıkarmışim bu adeti de yeni Dr sadece bana demiş emzir diye emzirilmezmis vs vs kızlar yemin ederim nefret geldi koca tarafından sabah sabah aramış ben sana çok kırgınım diyor bende kırıldım işin ne doğur ve emzirme adetinide sen çıkardın Dr demez öyle bişey diyip beni yalancı konumuna düşününce ben bişey diyormuyum