0 oy
554 göst.
önce Diğer kategorisinde (20,697 puan) tarafından

Günoo kızlar .. Seçme şansım olsa aynı kocayı seçer ama farklı bir ailesi olsun isterdim o kadar cahiller bana göre 😏

Geçen gün görümceme gitmiştik bebeğe konacak isme geldi konu nerden geldiyse bizim buralarda ana baba ismi konur dedi bana . Bende ben istemiyorum koymayacagim ne kendi tarafımı nede bu tarafı hem kaynana k.peder ismi koyarsam bizimkilerde kendi isimleri konsun diye bekler ayrıca neden önce eşimin ailesinin isimlerini koyuyorum kendi anne babamı koyarım koycak olsam dedim bana yok olmaz önce koca tarafı konur dedi benim doğuracağım 2 çocuk zaten dedim. Bana "İşin ne doğur 5 6 tane dedi" o an çok sinirlendim ben doguramam siz dogurun kedi gibi dedim kapattım konuyu .. bana çok kırılmış ve birde gebeyken bebek emzirme meselesi var bebek zehirlenirmis ben çıkarmışim bu adeti de yeni Dr sadece bana demiş emzir diye emzirilmezmis vs vs kızlar yemin ederim nefret geldi koca tarafından sabah sabah aramış ben sana çok kırgınım diyor bende kırıldım işin ne doğur ve emzirme adetinide sen çıkardın Dr demez öyle bişey diyip beni yalancı konumuna düşününce ben bişey diyormuyum 

21 Cevaplar

+1 oy
önce (1,911 puan) tarafından

Eskiden evet koyarlarmis isimlerini ama bu bence tamamen annenin kararı olmalı ben ikinci oğlu hariç hepsinin ismini ben koydum son bebeğimi istemeden kaldım yani spiralle neyse babamı yeni kaybetmiştik onun adını koyucam dedim sonra hamileyken kayinpederimi kaybettim bende ikisinin adını koydum ama bu tamamen benim isteğim herkes koyma soyleyemezsin dedi ağlaya ağlaya koydum.   Sadece ciğerim diye seviyorum🥺🥺

önce (20,697 puan) tarafından

İstemediğim bir isim olursa bu erkek tarafının ismi olmasa bile ben söyleyemem içime sinmesi lazım söyleyebilmem için ablamın kocası da 2 çocukta da baskıyla kendi istediği isimleri koydu ilkinde tamam dedim 2.de bir vakit soyleyemedik ablamda istemediği için yavrum çocuğum oğlum diye sevdik

önce (1,911 puan) tarafından

Yok valla ben iki isminde gönlümce koydum hatta koydum diye kaynanam konuşmaz iki yıldır tripliydi zaten çokta umursayamam valla ben 9 ay ne çektim kudursun dursunlar kimin işine gelmiyorsa🤗

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 964 göst.
6 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevdakaya85 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,249 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 434 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy