Eşimin kan grubumu .B Rh. Pozitif (+) benimde 0 Rh (+) negatif hamileyim kan uyasmazligi varmı bizde bilen varmı bakarmı
Bakan yok muii
İkinizde pozitif yok yani.
Eşim pozitif benimde negatif
Sen kan grubundan emin değilsin sanırım + pozitif demek - negatif demek hangisi?
Bildiğim kadarıyla kan uyuşmazlığı bir tarafın negatif bir tarafın pozitif olması ile alakalı diye biliyorum kan grubunun negatif ve pozitif olması
Uyuşmazlık yok. Birinin negatif diğerinin pozitif olması lazım. Sizin ki gayet uyumlu.
İnternette baktım bilmiyorum çok korktum sağlık ocağında hemşire sorun yok dedi kafam karıştı
Senin kan grubun 0 pozitif . Negatif değil. Kan uyuşmazlığı yok yani
Gerçekten m o + görünce negatif sandım ben
Hayır sizde yok canım. Benim 0 negatif eşim A pozitif bizde var mesela .
Resim atttim baktimizmi
Evet resimlere göre sizde uyuşmazlık yok
Çok tşk ederim hemşirede yok dedi internette baktım aklım karıştı zaten bisey olsaydı kadın derdi
Rica ederim canım kafan karışmasın senin kan grubun negatif eşin pozitif olsaydı olurdu. Ama ikinizde pozitifsiniz. Yani sorun yok için rahatlasın
Allah razı olsun sizden n
Hayır yok. Eşimle bende var. Eşimin brh+ benim ise brh-
Hayir yok..sadece kadın negatif erkek pozitif olursa var oluyor
Seninki pozitif mi negatif mi. Anne negatifse uyuşmazlık olur.
Canim senin negatif eşinin pozitifse kan uyusmazliginiz var demektir attığın kadarı ile sen negatif esinde pozitifmis yani Buda var demektir
Evet uyuşmazlık var. Zaten doktorun iğne olman gerektiğini söyler. Sen yinede doktora hatırlat.
Hanımlar siz nereye bakıyorsunuz da 0(+) yazanı negatif olarak görüyorsunuz
Haa haa fotoyu yakınlaştırınca pozitif olduğunu gördüm. Benim gözler pert valla.
Sizinki 0 negativ mi ozaman kan uyuşmazlıgı var ..ben negativ eşim positiv bizdede var igne oldum iki cocuktatada
Bu benim ikinci gebelik
İgne oldunmu ilk cocukta eger olmadıysan ozaman kan uyuşmazlıgı yok senin positiv ozaman kanın ..saglık ocagı bunu gözden kacırmaz sordugu ilk soru kan uyuşmazlıgı olup olmadıfı
Ben arh- eşim pozitif bizde uyuşmazlık vardı iki hamilelik geçirdim 3 çocuğum var iğnesi var bı hamileyken vurunuyorsun
Birde doğumdan hemen sonra vurunuyorsun
Ama sizin böyle bi sorununuz yok ..
1,471,399 soru
24,098,411 cevap
332,230 kullanıcı