+1 oy
852 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,802 puan) tarafından

Kizlar ben tarihciyim bilenler vardir.

Bugün iş yerinde coğrafyaci bi arkadaşin acil işi çıktı gitti. Ders boş gecmesin diye ben girdim.

Normalde test verip birakicaktim baktim konu bildiğim konu. Topografya.

Bende anlattim. Cocuklarda memnun oldu tarihci oldugumu zaten biliyo herkes.

Neyse ders bitti etti.

Müdürüm geldi hocam dedi sen napmissin oyle noldu hocam dedim ya öğrenciler seni coğrafyaya istiyolar artik dedi gülerek. Şaşırdım bende. 

Milli eğitim bakani olcak kadinsin valla elinden her iş gelir senin dedi. Teşekkür ettim bende ama ondan sonra başıma bi agri girdi ki anlatamam 2 tane dolorex içtim. Hala basim catliyor. Eve gidince sirkiyle yikanicam artik.

13 Cevaplar

+3 oy
önce (342 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Blog yazarı olarak derdinizi sıkıntınızı paylaşmışsınız ama blogdaki yorumlar neden hava atma yada fitne düşüncelere girmişler orasını anlayamadım blogların amacı yazı yazmak değil mi yazıda bi hiciv yada üstten bakma gibi bi durum varda ben mi göremedim

önce (1,802 puan) tarafından

Ben iş ortaminda bile boyle cekememezlik kiskanclik görmedim inanılmaz gercekten o kadar haklisin ki teşekkür ederim yorumun icin. 

önce (342 puan) tarafından
+1

Sadece üzüldüm insanların günlük yaşamınızdan bi kesiti yazıya döktüğünüzde verdiği tepkilere

Bende üzüldüm tanimadigim insanlarlar ve hicbi zarariminda dokunmadigi insanlar.

önce (1,468 puan) tarafından
+4

Hayatta hiçbir başarısı ve vasfı olmayan insanların, başarılı insanları çekememesi normaldir. Fazla takılmayın kızlar eleştirenlerin hemen hemen hepsi hiçbir vasfı olmadığı için kıskanan kesim 

önce (2,784 puan) tarafından
+1

Bir anne93 konuyu ozetlemis 🌺

-Reklam-
+16 oy
önce (868 puan) tarafından

Daha fazla nazar çekmek için mi buraya yazdın? Yoksa.. :) 

önce (8,346 puan) tarafından
+4

Yoksa ..... 

İyiydi bu 😅😅

önce (383 puan) tarafından
+3

hahahha aynen  bencede🤣🤣

+2

Yoksayı biz biliyoruz da neyse bilmezlikten gelelim 😅

önce (8,346 puan) tarafından
+3

Görmedim duymadım bilmiyorum  🤣🤣

+1

Biz nazar etmeyiz demiyo da bak bak ne diyor

Kem göz dedikleri bu heralde 🙄 

+4

Kem gözden korksan burada anlatmazdın :) konu nazar değil ikimizde neden burada bunu anlattığını biliyoruz 😂😂

+2

Yürüyen kemgöz diye senin gibilere diyolar anlamış oldum. Her seyin altinda bi şey arama bence. Çok yorulursun canim :)

+3

Zaten senin bu anlattığın nazar değecek bir konu değil deee. Her neyse sen kendini kandır, nazarlığım diye yaz oraya buraya 😂 Ülkenin yarısı sözelci zaten. Tarih öğretmenisin az çok coğrafya bilmen kadar doğal bişey yok. Övünülecek bir şey de yok ortada 😂 Ama neyse belki bir gün milli eğitim bakanı olursun. Rüyanda 😂😂😂😂 güldürdün beni iyi günler hocam 

+2

Şurfa anlattigim seyleri cimbizla cekip bu kadar kudurdugunu belli etmesen keske ya cok zavallı görünüyosun cok sukur ihtiyacim yok milli egitim bakani olmaya benm kocam dekan zaten 😂😂😂 burda onu bile soylemedim şu saate kadar. Kimseyle yarismayin sadece kendinizle yarışın lütfen ogrencilere de bunu söylerim hep. 😂😂 anlayana 

önce tarafından
+3

Abahahahhaahhahaha

+2

HHıhı tamam canım 😂😂

+3

kiz kadin espiri yaomis bi yandan nolcak niye seyettiniz nazar herseye deger yani. gecen burda birisi bana eliptiginden memnunmusun dedi cok mmnunum falan dedim evde kosu bandimda var dedim z o gun aksam bozuldu eliptik icindeki kayisi atmis rulmanlari parcalanmis.  bugun servis gelecek 2500 tl masraf yedek parca degisimi olacak. yillardir takir takir calisan sey bozulasi tuttu belki ama sahsen ben nazara bagladim . bazari degdi dedim kim sormustu hatirlamiyorum da:)). bence arkadasinkide bole baglanir yani nazara nolcak

vocuklar ders anlatmasini begenmis brans disi . mudurde ovmis ne guzl bise yani sonucta .

+1

Benim övülmesiyle bir derdim yok. Keşke ülkemdeki kadınlar hep güzel yerlere gelse. Bana komik gelen şey nazar değdi diye başı ağrıyıp bu durumdan yakınan arkadaş yine nazar değer diye korkması gerekirken neden burada binlerce kişiye anlatıyor? 

+1

aman herkes sacma sapan acio postlar  yazasi gelmis demek nolcak yav anlik oyle gelismistir olay 

+1

Tamam canım bizde güldük işte 😅

+5 oy
önce (6,456 puan) tarafından

İyice pohpohlsmış seni tüm boş dersleri sana yüklemek için 🤣

+3 oy
önce (491 puan) tarafından

Öncelikle bir kadın olarak mesleğinde  nazar çekecek kadar başarılı olmani takdir ediyorum . Konu niye böyle çekilmiş ona hiç girmiyorum bazen bir maşallah demek de zor geliyor galiba ben sana yine okurum birazdan sende oku ♥️

Yine ayni kisiler her zaman ki gibi imandan bahsedip iclerinde imana dair bir gram iyilik olmayan kişiler.

önce (491 puan) tarafından

Dünyayı iyi görmek bir seçimdir . Senin şimdi niyetin üstüne dikkat çekmek olsun bunun bana zararı ne ? Dunyalarca gıybet postu var insan bazen pohpohlanmak da ister , motive olmak da ister diyelim ki niyetin bu kim ne yani bize ne kaybettirir bende anlamıyorum inan ki 

+2 oy
önce (1,249 puan) tarafından

Nazar insanı mezara ,hayvani kazana sokar demişler. Burada da nazarlanirsin dikkat et kendine 

Nazar duası oku bol bol . 

+2 oy
önce (1,953 puan) tarafından

Buraya yazana kadar nas Felak bol bol oku teyzesi sen bize lazımsın 🤗öğretmenlik gerçekten kutsal bı meslek bana göre evde bı çocukla baş edemeyen okulda onca çocukla hem baş ediyor hemde eğitim veriyo çok gurur duyduğu öğretmenlik bana göre.

Ama kafa sesim hala aynı ya manken yada güzellik uzmanı 🌹🤔

+2 oy
önce (2,239 puan) tarafından

Bana da nazar çok değer kızıma da. Hatta annem yıldızınız düşük der. En iyisi nazar duası okuyup güne başlamak 

+2 oy
önce (3,447 puan) tarafından

Yok daha neler 😁😁 kursun döktür kurşun 😊

+1 oy
önce (5,756 puan) tarafından

Allah korusun nazardan. Ben şeye takıldım bu ayda ne dersi veriyorsun onu anlamadım.

önce (1,953 puan) tarafından

Dershanede olduğu için açık okul değil ya

Dershane burasi canim ağustosta dersler baslamis oluyo zaten

önce (5,756 puan) tarafından

Anladım canım,kolay gelsin ve geçmiş olsun

+1 oy
önce (2,950 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Laf sokmak için demiyorum gerçekten ama ısrarla dikkatimi çekiyor siz bir de sözelcisiniz. Bu postta da kendi öğretmenliğinizi övüyorsunuz ama bağlaç olan de'leri sürekli yanlış yazıyorsunuz. Digerlerinde de dikkatimi cekti. Yani özellikle de bir öğretmenin bu konuda hassas olması gerektiğini düşünüyorum. 

0 oy
önce (2,019 puan) tarafından

Hocaaaaam benim de en sevdiğim ders tarihle coğrafyaydı ❤️😂. Övünmek gibi olmasın ben de üniversite sınavlarında hep 1 2 yanlışla geçmiştim 🤩. Bu da benim naçizane bir anım 😅. Maşallah ❤️🧿

0 oy
önce (1,793 puan) tarafından

İlkde komik geldide aklıma şey geldi bende bekarken iğne oyası yapıyordum komşu var ama kadin aşırı dikkatli elime modele bakti ama bakıyor bı anda yapamadım elim dolandi birbirine   elimde hızlıydı ama seni övmüş bilemedim :)

0 oy
önce (25,657 puan) tarafından

Nazar için dualar var onlardan oku sürekli kendine hoca hanımm 😊

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 166 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 779 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Emine S (18,541 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 130 göst.