Kızlar doğum parası için 23 Ağustos yazıyor oda cumartesiye geliyo cumartesi açık değil dimi bankalar cumadan gitsek vermezler dimi pazartesi gitmek gerek
Pazartesi gitseniz iyi olur bence. En azından garanti olur alma işiniz
Aynen bende öyle düşündüm teşekkür ederim
Acik değil bildiğim kadar ile pazartesi gidin
Aynen pazartesi düşünüyorum bende
Bankalar kapalı haftasonu. 23 dediyse ille de 23 de alınması lazım diye şart yok ki pazartesi de alabilirsiniz
Tamam teşekkür ederim pazartesi alırım o zaman
Haftasonu diye kapalıdır
Aynen bende öyle düşünüyordum
Canım halk bankasında mobil bankacılığın varmı
Hesap kartın şifren vs.
Varsa atm kartın gidip alabilirsin
Ama hiç hesabın yoksa
İlk alacaksan
Pazartesi gitmen lazım.
Öyle kabul etmiyolar ya ATM'den bende denedim kod vs geliyormuş denedik olmuyo hep gidip içerden alıyorum pazartesi günü gidicem artık
Bende başvurdum da sonuca nasıl bakıyoruz ya
Başvurduğun yerden bakiyosun üstte sağda çizgi var 3 tane ordan sonuçlarım kısmına basıp birde ilköğretmenim ailem uygulamasında görünüyor indir çocuklar kısmına bas
Evet pazartesi gideceksiniz. Cumartesi pazar bankalar kapali.
Aynen bende öyle düşündüm pazartesi gidicem
Açık olmaz hafta sonu.
Tamam pazartesi artık
Ben cuma günü aldım hani diyor ya 5bin TL hayır 5vermiyor 1bucuk veriyor maalesef
Kaçıncı çocuk sizin
2. Çocuksa 1500 benimde 2. 1500 Alicam
5 bin 3 çocuk sonrası için geçerli benim 4. Bebeğim 5 bin alıyorum aylık
Canım @H&A&Z kaç günde sonuçlandı senin ben 16 gün önce doğum yaptım başvurdum daha inceleme bekliyor diyor
En az 1 ay sürüyor ya diğer aya alırsınız ama
Aynen 1 ayı buluyor 3 ve sonrası 5 bin her ay bide tek çocuk 5 bin tek seferlik onun dışında 2 olan 1500 alıyor ben. 2 1500 alcam ama bana kalırsa çok az ama yapcak bişey yok
Tamam biliyorum ama ben doğum yardımından bahsediyorum ben daha çocuk parası almadım doğum yardımı için gittim bana 1.500. Verdiler 2,çocuğum
Aylık bin beşyüz alacağımı biliyorum ama doğum yardımı için söylemiştim
1,471,354 soru
24,097,768 cevap
332,198 kullanıcı