0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından

Tam 29 haftalıkken sancım oldu hastaneye gittim 20 dakikada bir düzenli sancıydı erken doğum belirtisi burda yenidoğan ünitesi yok eğitim araştırmaya gidin dediler 

Ertesi gün gittiğimde sancım falan çıkmadı yani hiç yoktu 

Bugün 29+2 yiz şimdi gene bebek toplandı ama düzenli sancı vadmı yokmu kontrol edemiyorum bir iki kere kasılma hissettim ama anşayamıyprum kasışmayı 

Napmalıyım sizce 

4 Cevaplar

0 oy
(3,431 puan) tarafından

Ben 33.haftadayken ağrılarım ve hafif kanamam vardı doktorum bi ilaç verdi onu içince ağrılarım bittti 38.haftaya kadar durdu.yani kendi düzenli gittiğiniz doktor yokmu  yatış filan verirler belkş

(167 puan) tarafından

İnanırmısın doktorum hiç umursamadı bile 

Ağrılarım çıltığında acilde muayene olmuştum sabahına kendi doktoruma gittim 1 saate ameliyata girecekmiş düzenli sancın varsa burda ne işin var eğitim araştırmaya hit dedi oraya gittim ordada sancı ve açılma çıkmadığı için erken doğum belirtin yok dedi 

Ama kimse ne yapmam gerektiğini söylemedi rendavuma da daha 1 hafta var 

(167 puan) tarafından

AAmeliyatınıza daha bir saat varmış muayene etseniz ben bu şekilde nasıl durayım kendi kendine mi doğurayım dedim bana acil bişey olursa acile gidersin bakarlar cevabını aldım 

(3,431 puan) tarafından

Allah iyi insanlara denk getirsin .ablamında tuttu bmyle sancıları yattı bigün hastanede serum verfiler sancı filan kalmadı.imkanın varsa özele git canım yada bakacak biri varsa yanında dursun kalkma hiç ayağa çok erken daha

(167 puan) tarafından

4 yaşında hiç durmayan hiç isteği bitmeyen bir kızım var malesef sürekli bi şeyler istiyor kalkmasam daha çok bunaltıyor

Kendi doktorundan çıkınca özele de gittim özel de sancım çıkmadı en ufak sancıda eğitim araştırmaya git dedi riske atmamak için ordan çıkıp eğitim araştırmaya gittiö belki iğne yaparlar diye ama ordada sancım çıkmayımca bir müdahalede bulunmadılar

Eğitim araştırmada eve 2 saat uzaklıkta oyüzden endişeleniyorum 

(3,431 puan) tarafından

Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın.sancın tuttuğunda ambulansı ara onlar müdahale edecek hastaneye götürürler yada sevk ederler.bol bol dua et bişey olmaz inşallah

(167 puan) tarafından

Bilmiyorum gerçi ordada gittiğimde olurda doğuma doğru giderse iş yenidoğan ünite mizde yer yok haberin olsun kağıt imzalanan gerekiyor doğum olursa ölüm dahil riskleri kabul ediyorum demişlerdi 

İki ucu boklu değnek derler ya o hesap 

Hakkımda hayırlısı umarım daha gelmez bide mecburi sezeryan doğuracak normal doğurma şansım da yok sonuna kadar bekliyim desem 

-Reklam-
0 oy
(2,695 puan) tarafından

ilk gebeliğimde benimde bu haftalarda sancım tuttu acile gittiğimde 3cm açılma olduğu için iğne vurup yatış verdiler

(167 puan) tarafından

Bnde açılma yol şükür kaçıncı haftada doğurdun peki

(2,695 puan) tarafından

37ci haftada

0 oy
(26,438 puan) tarafından

Bendede aynı haftalardan beri düzenli sancı var hem rahime aşırı baskı hemde bel ve kasık bölgesinde sancı Ağrı geldiği zaman yerimden kıpırdayamiyorum bugün nst ye bağlandım hafif sancı çıktı bunlarda yalancı sancıdir dedi Dr bebekte ters popo geliş ondan dolayı olma ihtimali daha yüksek olabilir dedi kontrolleri 2 haftada bire düşürdü 

(167 puan) tarafından

Peki evde hareket düzenin nedir ev işleri çocuk vs ne yapıyırsun istirat önerdi mi

0 oy
(947 puan) tarafından

Canı eşim 2 inci bebeğime sandım yok kasılma vardı ve oyke acilmam olmuş bebek kendini topluyor gibi biri karnımı sıkıp bırakır gibiydi bir geldiler açılma 4 cm ve sandım var nst Dr şaşırdım ben hissetmiyorum sadece karnım kasiliyor dedim o gece aldılar veni acil sezeryana

(167 puan) tarafından

Benimde aynı kasılma var işte ama açılma yoktu dün 

Şimdi gitsem gene açılma var diye bakarlarsa sürekli ları muayenesi bu sefer tetikler diye korkuyorum daha 29 haftalık

(947 puan) tarafından

Bende öyleydim hep en fazla 35 e kadar durdu bnmkide 35 te dayanamadım gittim yatış oldu sandım vardı ilk gün ikinci gün kasılma vardı bebek terstir riske atmadılar acil sezeryan oĺdum

(167 puan) tarafından

Yani 29 küfürlerden beri sancın vardı sen kontrole 35 de mi gittin yanlış anlamadım ddmi

(947 puan) tarafından

33 te gittim sancı çıkmadı 35 te sandım iyice delirdim acilde girdim 2 cm açılma düzenli 10dk da bir sancı vardı şehir hastanesine gönderdi ve orda 35 + 3 doğum taptim

(167 puan) tarafından

Bnm dayanılmıcak gibi değil ya duşa da girince az düzeldi gibi sanki yalancı sancıdır diye umut ediyorum inşallah erken dığcaksa bile 35 36 falan görürüm ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 177 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,411 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 109 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
23 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 406 göst.

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,984 cevap

336,437 kullanıcı

...