+2 oy
529 göst.
Diğer kategorisinde (843 puan) tarafından

Evden 3 halı bir sehba 3 torba elbise 

2 poşet oyuncak 3 valiz 3 poşet  nevresim 

2 torba çocukların ek gıda da giydiği lekeli elbiseler falan beşik içi lastikli çarşaf lar çıkarttım aşırı bir rahatlama geldi anlatamam sadelesmeye devam daha sadelesecegum ama az öz eşya kullanışlı eşya elektronik eşyalar olsa yeterli benim için

Tasinsam bugün 3 kerede biter esyam 

Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz atmıyorum ama anneme kayinvalideme verdim iyide ettim işlerine yaradi

25 Cevaplar

0 oy
(4,002 puan) tarafından

Yada bende istiyorum ama 

Neyi atayım neyi satayım bilmiyorum 

Hepsi gözümde lazım gibi geliyor 

Hele ki o yatak odası tıkış tıkış

(843 puan) tarafından

Ay bir yerden başla 

-Reklam-
0 oy
(7,131 puan) tarafından

Oyuncak satmak istersen arkadas arayistaydi biraz durumunda iyi değil belki hayrına verirsin @...İsa

(843 puan) tarafından

Canım  ben buradan yardımcı olamam ki. Eşimde uğraşmaz öyle şeylerle inanki bana yakın olsaydı verirdim o uzakta tanıyorum 

0 oy
(24,938 puan) tarafından

Benim eşimde çiftlik kuruyo evdeki eşyaları oraya götürüp evi yenilicez bende hep sadeliği severim valla bu evde halı filan çok hepsini yollucam işe yaramayanı atıcam 

(843 puan) tarafından

Aynen kız yolla

0 oy
(3,305 puan) tarafından

Bana şimdi taşın deseler evi yarım günde toplarım az öz eşyam var fazlası bana yük o yüzden kullandığım eşyalar tek var evimde gereksiz bu var diyemem yedek halım nevresimim bile yok 5 tane var ya yok yetiyor bana 

(843 puan) tarafından

Oh mis yani 

0 oy
(1,077 puan) tarafından

Çok haklısın canım. 

Ben evlendiğimde oturma odası salon takımı aldım masa konsol bir de yatak odası perde halı .üç kızım var onların oda yok sadece oyuncakları var birde pikem sandığım ve yemek takımım var.

Nasıl olursa evim olursa bende oyuncakları cocunlarin kuculenlerini halılarımi birde perdelerimi değiştiririm.

Mutfak masa. Küçük yeni alırım onu da balkona bırakırdım.

Hayaller böyle şu an 😄

Ev almakta hayal bana 

(843 puan) tarafından

Olsun canım evinde olur inşallah 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 505 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,061 göst.
0 oy
9 cevap 603 göst.