+1 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından

Hanımlar meme kanseri olan annem için sürekli post açıyordum Doktor şöyle dedi böyle dedi diye dün hastaneye getirmiştik kontrol için tekrar gece kalp krizi geçirmiş serviste yatırmışlardı şu an yoğun bakıma almışlar lütfen onun için dua eder misiniz 2 yaşında kızı var 4 yaşında kızı var yani 8 tane çocuğa var Hepsini 2-3 yaş aralıkları var Lütfen dua edin şu an yoğun bakımda cihaza bağlı diyor Doktorlar saat 1.00'de haber verecekler Lütfen sizler de dua edin kendisi meme kanseri sonra evrelerdeydi beynini atmıştı Postumu görenler tanıyanlar olur zaten

24 Cevaplar

+1 oy
(233 puan) tarafından

Bu arada annem 39 yaşında Yani o kadar da yaşlı değil

(2,205 puan) tarafından

Şunu bile açıklama gereksinimi duyuyorsan insanlık hiç kalmamış demektir gerçekten … Allah ım en kısa sürede şifa versin sana kardeşlerine ailenize bağışlasın 🤲🏻

(233 puan) tarafından

Sağ olun Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

-Reklam-
+1 oy
(2,248 puan) tarafından

Rabbim şifa versin evlatlarına bağışlasın.

(233 puan) tarafından

Amin inşallah

+1 oy
(28,404 puan) tarafından

Ayyy çok küçükmüş kardeşlerinn Allah size bağışlasın canım

(233 puan) tarafından

Amin inşallah

+1 oy
(3,568 puan) tarafından

Rabbım safi ismi hürmetine şifa versin inşallah 🥺

(233 puan) tarafından

Amin inşallah

+1 oy
(2,326 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşaallah hemen uyanır yavrularına kavuşur.

(233 puan) tarafından

Amin inşallah Çok teşekkür ederim

+1 oy
(7,274 puan) tarafından

Allah'ım yavrularına bagışlasın tez vakitte şifa versin

(233 puan) tarafından

Amin inşallah

+1 oy
(922 puan) tarafından

Çok gençmiş rabbim şifa versin rabbim size bagışlasın yardımcınız olsun rabbim 

(233 puan) tarafından
+1

Amin canım teşekkür ederim

+1 oy
(1,355 puan) tarafından

Allah şifa versin canım benim 

Dua ederim tabiki 

(233 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah razı olsun

+1 oy
(1,146 puan) tarafından

Rabbim evlatlarına bağışlasın 

(233 puan) tarafından

Amin inşallah Teşekkür ederim Allah razı olsun

+1 oy
tarafından
düzenlendi

image

Allah şifa versin inşallah canım 1000 tane ya şafiye çekiyorum 

Çektim Allah şafi ismiyle şifa versin 

(233 puan) tarafından

Allah razı olsun Çok teşekkür ederim

tarafından

Allah evlatlarına bağışlasın canım hayırlı haberle gel inşallah 

(3,050 puan) tarafından

Canım konuyla alakasız ama uygulamamı bu eğer öyleyse adı nedir 

tarafından

image

evet canım bu uygulama çok güzel ben namaz vaktini ve gittiğim yerde kıbleyi hep buradan takip ediyorum ezan okununca bildirim veriyor

image

(3,050 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım bende indireyim boş boş şeylere bakacağıma buraya bakarım🤲🤲❤️

tarafından

Çok güzel bir uygulama ben beğeniyorum bazı uygulamaların içerikleri mesela değişiyor namazlarda özellikle mezheplere göre biraz farklı şekillerde anlatılıyor ben burayı çok genel ve güzel buluyorum mesela sana günlük zikirler de veriyor farklı farklı şu sayılarda çekebilirsin ya orada online zikir şeylere de var paylaşımları mesela sayıca topluyorlar oradaki kişilerde tabii ki boş vakit harcamaktansa böyle vaktini dolu geçirmek çok güzel 

(3,050 puan) tarafından

Tamam canım indirdim bende bakayım namazada başlamayı düşünüyorum uzun zamandır düşünüyorum ama nasip olmadı inşallah başlayacam hem dua hem namazı doğru öğrenirim inşallah teşekkür ederim ❤️

tarafından

Namaz için çok guzel orada namaz hocası var zaten ben de namazı bu uygulamayla öğrendim biliyor musun İlk başlarda zor geliyor hatta bazen şaşırıyordum nasıl yapacağım ne yapacağım şimdi namaz kılmak bana o kadar kolay o kadar akıcı ve güzel geliyor ki kıldıkça alışırsın zorlanıyorsan çocuğun varsa küçük benimki gibi çok durmuyorlar bazen o yüzden farzlarını kılıyorum genelde sen de alışana kadar istersen farzları ile başlayabilirsin zaten bir süre sonra bağımlılık yapıyor istemeden namaz kılmadan yatağa giremiyorsun :) 

(3,050 puan) tarafından

Evet 3 yaşında oğlum var 2 aylık kızım var daha önceden de hep  başladım bıraktım bırakmak istemiyorum nasıl bırakmadan devam ederim bilmiyorum ama namaza bizim ihtiyacımız var huzur veren birşey 

tarafından

Canım İlk başlarda düzenli kılmaya başladığında sürekli vesvese geliyor öyle bir şeyleri bahane edip kendince kılmiyorsun işte ona hiç düşmemek lazım ilk bir hafta falan düzenli her şartta kalk kıl ne olursa olsun farzlarını kıl o zaman hiçbir şey seni almıyor artık namaz kılmaktan tabii ki insanız bazen bir şeyler oluyor dünya alemine kapılıp namazı unutuyoruz ama genel olarak kılmaya çalışmak lazım gerçekten evinde huzur oluyor

(3,050 puan) tarafından

Haklısın canım başlayıp bırakmam inşallah artık bana motivede lazım belki bu uygulama sayesinde motive olurum bırakmam 🤲🤲

tarafından

En güzel motive namaz sonunda oturup ettiğin dua bol bol dua et Allah'ım beni huzurundan ayırma diye 

(3,050 puan) tarafından

İnşallah inşallah 🤲 ben yıllarca başladım bıraktım o yüzden cesaret edemiyorum kokuyorum bırakmak çok üzüyor devamını getiremiyorum inşallah başlar ve bırakmam 

tarafından
+1

İnşallah canım benim inşallah 

+1 oy
(8,095 puan) tarafından

Allah şifa versin çocuklarını annesiz bırakmasın inşallah. Ne kadar zor bir durum 😔

+1 oy
(5,682 puan) tarafından

Rabbim tez vakitte sifa versin hayirlisiyla evlatlarinin basina donmeyi nasip etsin canim cok cok gecmis olsun 

+1 oy
(1,158 puan) tarafından

hatırladım seni hatta merak ta ediyordum. çok üzgünüm inan senin adına.... Rabbim bebeklerin yüzüne baksın 

+1 oy
(3,142 puan) tarafından

Allah ım şifa versin hayırlı haberler alırsınız inşallah 

+1 oy
(1,731 puan) tarafından

Oyyy Rabbım şifa versin acısını göstermesin inşallah 😢

+1 oy
(23,436 puan) tarafından

Allah'ım şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşip sağlığına evlatlarına kavuşsun. ☹️

+1 oy
(1,147 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah 

+1 oy
(2,407 puan) tarafından

Allah şifa versin çocuklarına bağışlasın anneni. Saat 1 i geçti haber var mı?

0 oy
(7,117 puan) tarafından

Rabbim şifa versin cnm 

0 oy
(3,050 puan) tarafından

Allahım şifa versin inşallah biran önce sağlığına kavuşup evlatlarının yanına döner çocuklar çok küçükmüş yaaa 😔😔 annem deyince yaşlı felan sandım hnai yine üzüldüm ama 2 4 yaş çocuk diyorsun çok çok üzüldüm rabbim tez vakitte şifa versin inşallah ya

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 334 göst.
0 oy
4 cevap 209 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eviminnesesi (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.
17 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Leylak kokusu (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 431 göst.
12 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde huzun_iyidir (7,319 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,684 soru

24,172,732 cevap

335,926 kullanıcı

...