0 oy
649 göst.
önce Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Haisiniz şeytana uymicammwkkskksmsmdbbdeheheh

22 Cevaplar

+25 oy
önce (1,648 puan) tarafından

HAYIR! Sakın.

Aldatmak, yalnızca uçkurla olmaz. Git boşan, sonra ne yapıyorsan yap. Adamın da boşanmış olduğundan emin ol. Evet, düşünmek bile günah. Haram. Çünkü namahrem bir erkek, helalin olmayan biri.

Kocanın ve o adamın karısının hakkına giremezsin.

önce (347 puan) tarafından
+2

Posta başka yorum yapmaya gerek kalmadı .

önce (5,646 puan) tarafından
+2

Post gerçekse eğer tam olarak yapılması gereken budur. Yoksa ömür boyu çekeceği veballer çıkar karşısına bu işten...

önce (4,433 puan) tarafından
+2

artıyı verip çekiliyorum... 

önce (163,351 puan) tarafından
+1

Artimi verdim saygılar selamlar

-Reklam-
+5 oy
önce (6,734 puan) tarafından

Kitabın adı ney devamını biz alıp okuyalım 

önce (3,196 puan) tarafından

😅 iyiymiş

+4 oy
önce (437 puan) tarafından

1 kere konuşursan bi daha konuşmak isteyeceksin.. yapma.. 

+2 oy
önce (5,646 puan) tarafından

Hiçbir şekilde görüşme. Bana göre aldatmanın en büyüğü zihninde veya kalbinde başkasını tutmaktır. 

Nefsin uğraşıyor seninle. Müsaade etme. 

Sana izin verilmediği için içinde kalanları anlıyorum ama bu sana "eşini, ailesini aldatan kadın" olma kapısını aralatmamalı.

Ya içindekini öldür ya da usüle uygun yaşat. 

+2 oy
önce (23,411 puan) tarafından

Benim onunla konuşacak hiç bir şeyim yok demelisin tabiki ülke gündemi konuşmayacağına göre seni şöyle seviyordum böyle seviyordum yazık oldu bize vs vs diyecek ikinizde evlisiniz eşe ihanet olur bu az biraz empati yap bakalım eşin gidip eski sevgilisi ile eski günleri yad edip kavuşamadığına dertlenip gelsin sonra otursun senin sofranda yemek yesin koynunda uyusun ne hissedersin cevabı bulmak zor değil 

+2 oy
önce (66 puan) tarafından

Şeytanin en sevdiği şey yuva yıkmak miş.

Kendine gel kesinlikle böyle bi hata yapma kardeşim.Ailene ihanet etme.

+2 oy
önce (6,106 puan) tarafından

Hayır tabiki ne konusacaksin

Ya devamı gelirse? 

Şeytan rahat durur mu sanıyorsun? 

+2 oy
önce (931 puan) tarafından

Aaa aşk olsun tabiiki gidip konuşmalisin belki içinizde ukte kalan şeyler vardır yaşayamadiginiz vah vah çok üzüldük durumunuza. 

Dememizi bekliyorsun heralde apaçık kızlar kocamı aldatabilir miyim diye soru soruyorsun yazık Allah ıslah etsin.. 

+2 oy
önce (1,383 puan) tarafından

Ne olursa olsun çok mutlu da olsan eski defteri kapatmadan yenisini açamıyorsun. Seninki öyle bir durum olmuş. Benim de bir erkek arkadaşm vardı konuşmadan etmeden birden ayrıldık. Ben içimde bitiremedim. En azından konuşup konuşulacak, söylenecek şeyleri konuşup öyle bitirmek istedim hep. Hiç içimden atamamistim. Seninki de öyle olmuş. Konuşup söylenecek şeyleri söyleyip konuyu kapatirsan aklın kalmicak gibi hissediyorsun ama sen de evlisin o da evli. Bana kalırsa sonu iyiye de gitmeyebilir. Yada konuştuklarınız aklindan çıkmayabilir. Çok riskli olur diye düşünüyorum 

+1 oy
önce (4,231 puan) tarafından

Bu tarz postlara hiç inanmıyorum . Hep hikaye gibi geliyor. Kocamı aldatabilir miyim diye soruyor bir de. Ne mantık var ne gerçeklik var tamamıyla kurgu. Hele en son ki zelihamert olayından sonra. Böyle yaparak sadece ilgi açlığınızı kapatıyorsunuz. 

+1 oy
önce (2,960 puan) tarafından

Pişman olacagin şeyler yapma

Kendini eşinin yerine koy 

Yok ben illa konusucam dersen boşan oyle yap istedigini 

Bak burdan birinin eski sevgilisi yazdi diye kocasi evi terk etti ustelik kiza inat otele falan gitmis adam bosaniyorlardi az kalsin adam haftalarca konusmsdi su an ne durumdalar bilmiyorum

Bence şeytana uyma 

+1 oy
önce (1,732 puan) tarafından

Doğu'da bu tarz oluyor çok basit şeyle insan ölduruyolar inanmazdım ama geldim gördüm  eşimin işinden dolayı koylerde aylarca yıllarca çadırda nöbet tuttular aile arası kavga yüzünden sen bekarken cesaret edemediğine evliyken hiç etme derim sonu bilinmesede zaten kötüde bilinse çocuklarına kadar dokunur bu çocuklarını düşün zarar gelebilir git bosan dicem ama sanmam iki tarafta bosanmazsnz kendini kontrol et değmez çocuklarını düşün 

+1 oy
önce (7,747 puan) tarafından

Asla tek seferle kalmaz öyle kalsa bile sen her türlü ihanet etmiş olacaksın

+1 oy
önce (9,529 puan) tarafından

Sence akıl mantık işimi elin adamı ne konuşacaksın yani kocan yapsa ne hissedersin 

+1 oy
önce (4,904 puan) tarafından

Hayatinin hatasini yaparsin sevmis olabilirsiniz ama gelmis gecmis suan evlisin esin cok kotu biri olsa bile bu ona yaptigini hafiletmez ayrica cok gunaha girersin o sana haram helalinle yetinmeyi bilmen lazim bu kadar seviyosan birak esitle cocuguyla mutlu olsun sende oyle ol biseyleri filizlendirmeye hakkin yok o kadinin yerine koy kendini esin unutamadigi eski askiyla gorusse ne hissedersin 

+1 oy
önce (3,196 puan) tarafından

Aşk, meşk bunlar geçici abartılan duygular. Kendine macera arama kardeşim . Masalsı bir duygu evet ama ayakların yere bassın yoksa çok sert düşersin, kaldıranın olmaz. Aldığını seveceksin. Birde çocuğun var. Aynısını eşin yapsa gururuna yedirir nisin. Şeytan yasak olanı güzel gösterir. 

+1 oy
önce (3,272 puan) tarafından

2 dklik konuşma nelere maal olacağını biliyorsun değil mi ve hiç bir şekilde aklanamazsin onuda bil 

+1 oy
önce (15,557 puan) tarafından

Nasıl yani ya şaka mı bu post 

Evli çocuklu bir kadınsın Ne demek eski sevdiğin biri ile bir sefer konuşmak,eşini aldatıyorsun düşünerek bile 

+1 oy
önce (65 puan) tarafından

Rabbim bize Kuran'da harama yaklaşma diyor, yapma demiyor çünkü harama girmenin ilk adımı ona yaklaşmak tır. Demekki böyle daha hayirliymis hayatına bak. Umut gitsin 

+1 oy
önce (2,105 puan) tarafından

Konuşma.

Eğer eşini çok severek evlenmis olsaydın o sana böyle birşey yapsa sen ortalığı ayağa kaldırirdin eski sevgilisiyle konuştu diye.

Eşi var mesela o kadının hiç suçu yok senin eşinin hiç suçu yok yazık günah 

Ve senin yapmayi istediğin şeyde aldatma 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 287 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,395 soru

24,071,737 cevap

330,694 kullanıcı

...