0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (2,713 puan) tarafından

Yazdım silindi ama kizlar kıssadan anlatayım ,ben sacimi ömbre istiyorum ama güzel yapan yer yok oyuzden 1 saat den fazla uzaklıkta biyer var oraya gidelim diyor arkadaşla sabahtan ggidicez annemde yorulursun diyr normal hayatım.zaten kosturma olduğu için bi düşünüyorum akşamaancak gelecem eşim de sonrasında söylenir kesin sabah çocukları okula bırakıp gitmek istiyorum 4 de alınması gerekiyor kendimee vakit ayırıp hiç gitmedim böyle kosturmam çok sabah çok erken kalkmam lazim bilmiyorum ne yapsam değer mi sizce maceraa aramaym mi: ) üşeniyorum da otobüsle geri dön falan siz olsanız gidermydnz arkadaşlarda sabah nöbetten cikicak cikip evine gecicez kahvaltı hazirlicaz 

5 Cevaplar

0 oy
(3,415 puan) tarafından

Ben hiç memnun kalmadım , o yüzden çok değeceğini düşünmüyorum ☺️

(2,713 puan) tarafından

Ayy neden bak şimdi arkadaşça kahvatli yapmak film iyi gelir diye düşündüm ama günün sonunda pismaan olrsamdiye saçım da ombre cok azaldı 

(3,415 puan) tarafından

Eski ombrenden memnunsan iyi. Ben kendime hiç yakıştırmadım. 

(2,713 puan) tarafından

Ben istyorumda gidiş geliş olaylari

(3,415 puan) tarafından

Onu hal edersin Allahın izniyle ya,çocuklar için gözün arkada kalmıyacaksa

(2,713 puan) tarafından

Kalır da ise gttigimde de jalitor sabah 8 de götürüp 4gbi babası alsana veya annemle baksalar yani kisturmali oluucak baya ve daha erken bırakmış olcm

(3,415 puan) tarafından

O zmn nerdeyse rutin olmuş,boyat bacım  ☺️🤭

-Reklam-
0 oy
(3,091 puan) tarafından

Ben olsam giderdim saç benim için çok önemli sonuçta baya kullanılacak

0 oy
(1,656 puan) tarafından

bi gun zaten okuluda bekleme annene yada esine birak git

0 oy
(1,889 puan) tarafından

Ben olsam bende giderdim fiyatlar nasil yasadigin sehirde

0 oy
(16,045 puan) tarafından

Çocuklar okuldaysa vaktin varsa git tabi değişiklik olur sana Arkadaşlarımla vakit geçirmek 

Bende istiyorum çocuklar olula başlayınca 😄 ama bie kuaför bulamadım Bursa’m da vardı ama şuan yaşadığımız yerde güvenemiyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 324 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde EbEn... (2,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 303 göst.
13 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Zeynepagd (469 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 66 göst.
0 oy
2 cevap 358 göst.

Kategoriler

1,477,861 soru

24,189,452 cevap

336,827 kullanıcı

...