+1 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından

Kızlar 3 yıldır evliyim eşim evlndgmzden bi süre sonra yüzügünü kaybetti sonra iki tane çeyrek kayboldu sonra çocugun altınları kayboldu derken bu borsa oynuyormuş şimdi de kolyem gtti ama asla aldıgını kabul etmiyor ağlıyor zırlıyor çıkıyor işin içinden herşeyi sattım araba aldm bi tane kolye kaldı onada mı göz koydun dedim ben almadm dye yeminler ediyor ama artık güvenm kalmadı ki onun aldgına eminim ki nereye gidecek evden yeter artık dedim daha önce yaptıgında borç yapmş altın hariç babası ödedi kapattık o zaman yemin etmişti tekrar yaptı çıktım arabayıda aldım geldim ama çok uğraştım söyle sıkıntın varsa bana bsy demiycem istemiycem de geri çocugumuz var biraz çaba göster çözelim neyse sorun dedim ama asla kabul etmiyor iftira atyon bana dyor sen para için yanımdaymışsın benm dyor bide üste çıkıyor ailesiyle de limoniydik bu aralar kimseye bsy dyemedim geldim ama içimden boşanmak ya gelmiyor seviyorum eşimide burnu sürtülsün belki pişman olur anlatır dye baska çarem kalmadıgı için geldim şimdi ne yapacagımı bilmiyorum nasıl çözebiliriz bu borsa olayını kabul etmiyor ama eminim yine oynadı batrdı söyleyemiyor başına gelen varmı gerçekten çok çaresiz hissediyorum kendimi

7 Cevaplar

+5 oy
(24,568 puan) tarafından

Çocuğun altınlarına bile göz koyan maalesef iflah olmaz.

(24,568 puan) tarafından
+1

O zaman eve hırsız girdi polis çağırıp parmak izi aldıralım deseydin 

(69 puan) tarafından

Yanında yüzüklerim vardı hırsız grdide içinden seçipte mi gtti hırsız grse herşeyi alır yani büyük küçük mü dycek dedim bnde almadm dyo

(912 puan) tarafından

borsa oyun degilki. yatirim araci. paran varsa degerlendirirsin ya kar edersin ya zatar.  boyle birc harcla yatirim olmazki.  100 binim 1 bucuk milyon oldu al sat al satla mesela . ama o yuz bini birc almadim fazlalik para ile yatirim yapilir. ya bayarsin ya cikarsin. 

-Reklam-
+2 oy
(1,364 puan) tarafından

Buda bi tür bağımlılık kimi sigaraya kimi alkole kimi uyuşturucuya kimiside kumara malesef tedavi olması lazım onu oynarken hep daha fazlası gelecek zannedip bunu da satıp yatırayım zaten gelecek mantığında oluyorlar hırs inat birazda akıl tutulması diyelim tedavi olması lazım bi nevi takıntı haline gelmiş 

(69 puan) tarafından

Keşke kabul etse

(1,364 puan) tarafından

Kabul etmezse kendinle terbiye et bu ilişkinin tamamen biteceğini ona hissettir

(69 puan) tarafından

Çok yaptım canm 3 sene de kaç kere yaptım inan sayamadım kaç kere boşanmaya kalktım ama gdince bi süre gecyo yine başlıyor

(1,364 puan) tarafından

Allâh yardımcın olsun canım o zaman ne diyeyim tez zamanda kurtulsun inşallah

(69 puan) tarafından

Teşekkürler

+1 oy
(3,599 puan) tarafından

Tabiki o alıyor bu senaryo aynı bizim evdeki senaryo zamanında çeyrekler kayboldu kabul etmedi. 

Çocuğun kask parasını yedi kabul etmedi 

Kartlar gitti kabul etmedi 

Geçen ay başım belada dedi 60 bin gitti 

Bu ay kartımı almış 30 bin çekmiş o parada gitti 

Sadece zamanı var birşeylerin boşuycam onu !! 

(3,599 puan) tarafından

Aynı bizi anlatmışsın sen aynı kaderi yaşıyoruz biz 

(692 puan) tarafından

Boşamak için hangi zamanı bekliyorsun daha bacım resmen paranı çalmış 

(69 puan) tarafından

Alllah yardımcımız olsun inşallah sizinde mi borsa

(3,599 puan) tarafından

Zamanı var çünkü maddi açıdan kendimi hazırlıyorum 

Öyle aceleyle kalkıp çıkmam bu evden.. 

(3,599 puan) tarafından

Nereye gittiğini bilmiyorum kumara da gitti ama başka nerelere gitti bilemiyorum 

0 oy
(912 puan) tarafından

birsa oynanan bisey bir oyun yada kumar degilki. yatirim araci. kar yaparsin yada zarar edersin. bunda kazanmak kaynetmek kelimeleri oyun gibi bisey degilki.

0 oy
(4,839 puan) tarafından

Önce yaptığını kabul etmesi lazım ondan sonra tedavi görmesi lazım ancak bu şekilde çözülür. Öyle burnu sürtsün, ceza olsun diyerek vazgeçilecek bir şey değil. Hatayı siz başında yapmışsınız zaten. Ne diye borcunu ailesi ödüyor ki. Sen altınlarını niye veriyorsun. Adam da bundan cesaret bulup tekrar tekrar oynuyor. Bıraksaydın gerekiyorsa iki işte üç işte çalılacaktı ödeyecekti yada hapise girmesi gerekiyorsa girecekti. Eşleriniz bir şey yaptığı zaman velisi gibi arkasını toplamayı bırakın . Kim olursa olsun herkes tercihlerinin sonucu yaşıyor. Sen de şu anda tercihinin sonucunu yaşıyorsun. Siz bu yaşanması gereken sonuçları ortadan kaldırarak onu ödüllendirmiş oluyorsunuz. 

(69 puan) tarafından

Haklısın da işte yuvanız dağılmasın diye ödediler oda söz verdi devam ettik boşanmak da çocuk olunca çok kolay olmuyor dedim daha üstünden sene geçmeden bunu yaptı birde tedavi teklıfı sunup artık yoluma bakcam bir şekilde

(4,839 puan) tarafından

Yuva yok ki ortada . Sen sadece kendini kandırıyorsun. Yuva tek taraflı yapılmaz tek taraflı ayakta durmaz 

0 oy
(2,275 puan) tarafından

Ben seni çok iyi anlıyorum . Ama eşin ne b@k yerse yesin senin onun yanında olacağını gidemeyeceğini bilirse daha çok sa lak yerine konulursun ona kaybetme duygusunu vermen gerekiyor. Yani öyle olmasa bile öyle olması gerekiyor . Aksi takdirde daha çok başın ağrır . 

(69 puan) tarafından

Ne yapayım canm nasıl vereyim evi terk ediyorum boşanmaya kalkıyorum hiçbir şey banamsın demiyo

(2,275 puan) tarafından

Tanıdığın bir avukat yok mu mesela onunla yazışsan bu boşanma hakkında ondan sonra ekran görüntüsünü eşine atsan blöf gibi 

(69 puan) tarafından

Yok canm ya şimdi dedim tedavi ol böyle olmaz nereye kadar yok benm tedavilik bsyim dyor kabul etmiyor iftira atyosun dyor ayrılalım mı dedim sen ne dersen öyle yapalım herşeyin doğrusunu sen biliyorsun dyor hiçbir çaba yok sonumuz geldi galiba

(2,275 puan) tarafından

Yani canım o zaman eşin bu evliliğe değer vermiyor diye yorumluyorum ben 

(69 puan) tarafından

Teşekkürler canm allah herkesin de bizim de hakkımız da hayır'lı olanı versin inşallah

(2,275 puan) tarafından

Amin 🤲🏻

0 oy
(28,460 puan) tarafından

Bence olmaz bu adamla bağımlı baksana

(69 puan) tarafından

Olmuyor da işte acabalarla geldik buraya kadar

(28,460 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım

(69 puan) tarafından

Sağol canm

İlgili sorular