Kızlar 9 temmuz da adet oldum 5 gün oluyorum bu ay hala olmadım takvim de 4 gün gecikti diyor geçen pazartesi kan verdim negatif çıktı neden gecikti acaba hiç gecikmez bı kaç aydır 2 gün 2 gün geri geliyordu günlerim başına gelen yanitlayabilirmi
Hamileliği bilmiyom ama benimde gecikme var bende 10 temmuzda oldum hala olmadim
Kan verdinizmi geç döllenme filan olabilir mi neden olmadık önceden de gecikmen oluyormuydu
Ben geçen ay 44 gün geciktim Esma ama ne Yusuf Yusuf oldum 4 kaset test yaptım iki keree kan verdim şükür negatif çıktı
Benim hamilelik ihtimalim yokta
Geçen ayda 15 gu. Gecikti
Bekarken vardı gecikmem ama doğumdan sonra duzelmisti 4 sene oldu
Ama son kaç aydır hem gecikme hemde adetye azalma var mevsimsel değilse bilmiyom bende gidicem doktora
Abla acaba mevsimsel olabilirmi
Seninkine artık menopoza doğru gidiyor brutusss
Evet acı ama gerçek Esma yaaa hep rötarlı geliyor gelince de gitmek bilmiyor 🤣🤣🤣
Canım yaş kaç
Bende de var bu ay canım sen kaç yaşındasın
Ben 38 canım ama bizde ırsi annem 21 yaşında kesilmiş ananem 35 de
Başka sıkıntı yaşıyormusun
Sinir stres yanma belirtiler var aslında ama gercekle yuzlesmemek için doktora girmiyorum
Bende aşırı saç dökülmesi stres terleme var
Ter lafini bile etmiyorum ki hiç duştan cikmasam yeridir haa bide şişkinlik de cabası tabiki
Çarpıntı oluyor mu
Normalde panik atagim var canım o hep var zaten
Bende çok oluyor çarpıntı ilaç kullanıyor musunuz panik atak için
Yok canım bıraktım artık kendim idare edebiliyorum yönetiyorum yani
Daha önceleri kullandınız o zaman
Evet canım 3 tane ilaç kullaniyordum sabah akşam gece olmak üzere
Ben gecen ay hic adet görmedim kan verdim negatif cıkdı 15 gun geciktiren sonra kaset test yapdım yok. Ben kullanılan dogum kontrol hapından supheleniyorum ama sizin probleminiz yakın old. icin yazdm
12 gün sonunda oldum şükür
Ben hic olmadım korkmuyor değilim:/
1,477,360 soru
24,182,342 cevap
336,386 kullanıcı