+1 oy
199 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (204 puan) tarafından

Kardeşim bir buçuk aylık evli ve evlendiğinde herseyine ben koştum sırf sevdiği çocuğu bile annemleri ben ikna ettim birbirini seviyorlar diye kuaforuymuş dugunuymuş gelinliğiymiş düğün alişverisi yani aklınıza gelebilecek herşeye ve düğünde gelin olmasına regmen arka planda tutuldu bende buna çok sinirlendim ve damat tarafıyla söz kavgasına tutustuk gelinin oynamasına bile izin vermediler öyle yani en son da eve geldikten sonra kaç gündür  kardeşim ablama telefon edip beniim onun çantasındaki paraları alıp takı töreninde  eşine taktigimi iddia ediyor ablamda bana söyledi bende  çok sinirlendim damatta para yoktu iki bin lira borç verdim iki aydır borcunu odemedi ve  ve benim onun parasını aldığımı iddia ediyor hâlbuki beni hırsız yerine koyuyor  evlenmeden önce ona yemek takımı alacağımi söylemiştim  ama kardeşimin bu söylediğinden sonra ne yemeğe çağırmaya ne de hediye almaya gönlüm razı değil yine de cagirmakla mecburum yemeğe ama daha hafif bir hediye almayı düşünüyorum  ama annem sabahleyin kardeşime benim ona yemek takımı alacağımi söylemiş sizce bu durumda almalı mıyım 

3 Cevaplar

+2 oy
(1,973 puan) tarafından

Sorun sence sadece bu mu?

Niye kardeşini de gündüz tekken çağırıp şu olayın aslını astarını anlamak için konuşmuyorsun?

Ortada bir iftira var, farkındasındır. Bir şeyle itham ediliyorsun. Hala hediye derdinde misin?

Önce aranızdaki bu yanlış anlaşılmayı çözersin, sonra da GÖNÜL RAHATLIĞIYLA evine çağırır hediyeni verirsin. Senin kalbinin üzüntüsü yapacağın yemeği bile etkiler.

Evvela sorunu çöz, sonra buradaki herkes sana hediye konusunda fikir verir. 

(204 puan) tarafından

Konuştum ve aldığım cevap sen yanlış anlamişsin ben öyle demdim diyor ve düğünüm senin yüzünden mahfolmuş o kadar çok üzüldüm ki onun iyiliğini isterken onun da düğününün güzel geçmesini isterken ona göre yanliş yapiyormuşum

(16,024 puan) tarafından

Ay kesinlikle ya şaştım kaldım okurken 

(1,973 puan) tarafından

Çağır herkesin içinde anlatsın bir de öyle şey mi olur? Bir iddiası varsa kanıtlayacak. Yok öyle yağma. Kardeş de olsa herkes duracağı yeri bilsin, bu ne?

Ablan yanlış anladıysa ona da kız, niye adamakıllı öğrenip söylemiyorsun diye. Önce şu işi çöz. Hediyesi de daveti de kalsın. 

(204 puan) tarafından

Benim bildiğim bu kardesimin lafları değil kaynanasının lafı çünkü o hiç böyle demezdi kaynanasiyla biraz kötüyüz 

(204 puan) tarafından

En iyisi öyle yapım tekrardan ablamı ve kardeşimi yüz yüze getireyim benim de içim rahat etsin

(1,973 puan) tarafından
+1

Kardeşine karşı kaynanasının dolduruşuna gelen biriyse uğraşmaya değmez. 1,5 aylık evli ama çoktan el iyisi olmuş. Geçmiş olsun. Şöyle bir iki seneye darbe yedikten sonra aklı başına gelince söylersin söyleyeceğini. 

(204 puan) tarafından

Aynn bende ayın sözleri söyledim ki hayla ilk gelini kaynanası da daha çok genç baya da kıskanç 

-Reklam-
+2 oy
(16,024 puan) tarafından

Hem sana iftira atıyorlar hem paranı vermiyorlar hem de hediyeyi söylüyorlar 

Bu nasıl bir durumdur 😱😱

(204 puan) tarafından

Ya yemin ederim başka insanlar olsa neyse derim ama kardeşimden beklemezdim ya  söyleyince de sen yanlış anlamişsin diyor

+1 oy
(24,474 puan) tarafından

Ben almazdım fazla fedakarlık her zaman fazla vefasızlık getirir önce bu iftiranın sebebini öğrenip özrünü almalısın sonra alacaksan hediye içinden geliyorsa alırsın gelmiyorsa da almazsın 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 289 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
3 cevap 219 göst.
+1 oy
4 cevap 472 göst.
13 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Asya15 (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,116 soru