0 oy
562 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (5,320 puan) tarafından

Bir düdüklü ye bukadar verilirmi değermi 

Bana çok geldi ama alanlar hep fisler dio aşırı memnunlar hoş bukadar para verip memnun olmamakta mümkün değildir de

image

14 Cevaplar

0 oy
(6,680 puan) tarafından

Bende yakın zamanda almayı düşünüyorm arkadaşımda var 2 dk da taze fasülye pişirdi . Gerçek söyliyorm ağzını kapadı 2 dk sonra pişti

(5,320 puan) tarafından

Benimde görümcemde var kemikli eti 20 dj da pişti çok övdü oda al yenge sende die

Ama çok pahalı bea

(14,950 puan) tarafından

Benimki karaca bundan değil ama tısladıktan sonra 15 dk da pişiriyor bir çok şeyi

(6,680 puan) tarafından

Bacım benim düdüklüde karaca tıslayana kadarda bir 10 dk geçiyor yani etti snaa 25/30 dk . Arkadaşom benm yanımda soğanı salçayı kavurdu fasülyeyi koydu baharat su ağzını kapattı 2 dk sonra açtı yemek pişmişti 😂

-Reklam-
0 oy
(582 puan) tarafından

Yıllanmış termo eski model düdüklümden vaz geçmeyen ben ağlayarak ayrılıyorum burdan🤣🤣🤣

(5,320 puan) tarafından

Ondan bendede var 🤭 şuan Kara mercimek pişiriyor sağolsun 

Ama bu fisler 15 dk et pişiriyor özlü oluyor diolar 

(936 puan) tarafından

Ah bacım garibanlik ruhumuzda var yaaa

(582 puan) tarafından

Alışkanlık kuzu yaaa vazgeçemiyorum takintiliyim birazcık daa

(582 puan) tarafından

@Tansugoc fakirin yüzü gülürmü🤣🤣🤣

(936 puan) tarafından

Aynen canim bende oyke birde görsen ordu doyuracak gibi 9 lt lik

(936 puan) tarafından

Fakirlikten de değil kiz alışmışım birde istesen şu an alırım o kadarlık ama bir tencereye o kadar para vermek te saçma geliyor

(582 puan) tarafından

Ooo tam benlik ozaman benim minik asiretime Yeter 

(936 puan) tarafından

Aynen

0 oy
tarafından

Sadece moda diye bence bi özelliği ayrıcalığı olduğunu düşünmüyorum eski model gayet kullanisli

(1,092 puan) tarafından

Moda falan değil uzuuun yıllardır var . En önemlisi patlamama garantisi olması, onun dışında çok hızlı pişiriyor gerçekten diğer düdüklülere göre, bazen acil durumlarda kurtarıcı. Ben kullanmıyorum düdüklüm çalıştığı için ama bozulursa bundan alırım , eltimde görümcemde var onlarda deneyimledim çok kullanışlı

tarafından

Olabilir

0 oy
(2,243 puan) tarafından

Valla değiyor annemin var bundan mis gibi 

(6,434 puan) tarafından

Ehliyetim var da araba kullanmıyorum canım ya. Gözümden dolayı ama benim eş her yere servis yapar 🤣 

(582 puan) tarafından

Tamam toplanın gidiyik🤣🤣🤣🤣

(5,320 puan) tarafından

Konya'da uzak die bişey yoktur en fazla yarım saat heryer 😁 tabi arabayla 

En sevdiğim yönü Konya'nın

İdil hâlâ konyadamı

(582 puan) tarafından

Evet cnm konya da

(2,243 puan) tarafından

Bizde araba var ama ben Konya trafığıne çıksam karakolluk olma ihtimalim yüksek 😂

0 oy
(6,005 puan) tarafından

evet değiyor. kullanımı basit, temizliği kolay + ömür boyu patlamama garantisi 

0 oy
(24,479 puan) tarafından

Ömürlük eşyaya verilen paraya acımam şimdiye kadar ite kaka eşimin eski düdüklü ile getirdim ben teklisini beğendim dokuz on civarı idi sanırım biraz elim rahatlasın aklımdaki ilk eşya bu 

(5,320 puan) tarafından
+1

Bende kolay kolay paraya acımam ama bunu bi düşündüm he 🤭

0 oy
(5,667 puan) tarafından

Ben vermem şahsen bu kadar parayı 

Ha 20 dakika da pişirmis ha 1 saatte ne farkeder 

Bendeki de çok güzel pişiriyor yıllar önce aldım ama süper mesela 

0 oy
(1,899 puan) tarafından

2 dakkada pisecegine 20 dakkada pissin kısa süreli pisirmesi için almam ama dogerleirne göre daha az tehlikesi vardır veya hiç yoktur bilemem orasını 

(24,479 puan) tarafından

Patlamama garantili diyor o yüzden eder 

(3,155 puan) tarafından

İşten gelip acele yemek yapınca hızlı pişmesi büyük bir avantaj

(24,479 puan) tarafından

Bence de alfabeta benim şu an yok ama istiyorum sıfırdan çeyiz duzerken elimde başkası var diye alamadım bir de pandemide evlendim biraz plansız oldu bazı şeyler 

(3,155 puan) tarafından

Esim de diyordu ki uzun pissin nolacak, doğalgaz mi bitecek sadece. Ben de 4.5 litrelik alacağım en kısa sürede inşallah. 

(24,479 puan) tarafından

Ben valla 6 lt olanı istiyorum bir kez alırım uzun seneler kullanırım mis gibi 

0 oy
(3,564 puan) tarafından

Offf bu Fiyat ne böyle :)

0 oy
(486 puan) tarafından

Parası olan alsın tabi.. benim mesela bi tencereye o kadar verecek param yok

0 oy
(970 puan) tarafından

Asla almayacağım şeylerin başında geliyor. Normal düdüklü neyime yetmiyor 10 dkda değil 30 dkda pişirir o kadar para vermem

0 oy
(6,998 puan) tarafından

Diğer markalar yarı fıyatı ama ömürlük değil bir kere alacaksan iyi al  ya bu marka yada tefal diğerlerini boşver

0 oy
(119 puan) tarafından

6 litre olanı var bende. Buzluktan çıkardığım donuk haldeki kemikli et üzerine sadece yıkadıgim nohutlari koyuyorum üstten kavurmadan salça soğan su ekliyorum 20 dk da pişiyor. Hızlı.pisim yaptığı için daha lezzetli olduğu söyleniyordu bence de öyle imkanınız varsa alın diğer türlü çok da elzem değil bence 

(1,985 puan) tarafından

Hemen açmıyorsun değilmi, 20 dk pişince altını kapatıp havasının inmesini bekliyor musun, cünkü direkt acınca diri kalıyor , havasının inmesinş beklerken  biraz daha pişmeye devam ediyor sogurken yoksa direkt açıyormusun 

(119 puan) tarafından

Tabi kendi kendine havası çıkıyor öyle acıyorum diğer türlü sicriyor ya etrafa 

(1,985 puan) tarafından

Teşekkürler canım, çünkü ben deniyorum 20 dakikada açınca pişmiyor kendi kendine açmasını bekleyince  daha iyi pişiyor kendi sıcaklıgında 

(119 puan) tarafından

Ne demek aynen :) 

0 oy
(1,985 puan) tarafından

Bende var aynısı cok güzel pişiyor ama fiyatları cooook fahiş şekilde Yükselttiler, 2020 de almıştım böyle değildi fiyatlar ne olursa olsun çok çok çok zamlı  iyice b.kunu çıkardılar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 150 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Mervela (7,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,834 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
29 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bicirik1 (148 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,194 soru

24,179,610 cevap

336,269 kullanıcı

...