Çok kötü suyum geliyor kızlar. Hastaneye gidiyorum ama sancı falan yok. Suni sancı verip doğurtalar mi hemen?
Ayyy hade sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah canim Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah
Aynısı oldu 9 saat sancı gelmesini beklediler gelmeyince suni sancı verdiler sonra 8 saat sancı çektim doğdu sende sağlıkla al inşallah kucağına
Allah yardımcın olsun canim bir avazda kurtarsın sağlıkla al kucağına şimdiden Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canim
Sağlıkla kucağına al inşallah
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Suyun bitmediyse gozetimde tutarlar bittiyse mecbur dogacak takarlar suniyi gecmis olsun
Allah yardımcın olsun canm
Başıma gelen seninde başına geldi ay bu sene herkes suni sancı aldi
Rabbim bir avazda kurtarsın canim
Sağlıkla gelsin miniğin 🐣 Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah ❤️ 😍
Dualarımız seninle gülüm
Hrmrn sezeryan yaptir bence ben öyle yaptirdim zaten sancı olmuyor
Ne alaka hemen sezaryan ?? Sezaryan riskli olan gebelere öneriyorlar özel hastanede 40 50 milyar verirsenn isteğine göre doğum yaptırırlar . Vücudunu keyfine neden kestirsin ki bir insan normal doğum yapmak varken . Acil biieyi olur o zaman sezaryan olur tabii ki
😀 Gene sezeryanciyim
Ben de sezeryancıyım çünkü vajinismus hastasıyım normal doğum yapamıyorum
2 hamile kalırsam yine sezeryan isteyecegim
Senin sorunun var gayet normal sezaryan olman ben keyfi sezaryancılara dedim onu
Bende keyfi sezeryanciyim sahsen iyikide oyle olmuş 😊
Dövüşmeyin kızlar. Doğurdum çok şükür 😂 normal doğum oldu. Açıklık, sancı, rahimde yumuşama olmadı. Rahim Ağzı yumuşamayinca ve hiç açıklık olmayınca suni sancı da vermediler. Alttan fitil koydular o fitil sayesinde yumuşama ve açılma oldu geldi kızım çok şükür. Damardan suni sanciyi ilk başta verdiler ama yine sancım gelmeyince bıraktılar. Alttan fitil sancı yapıyor muydu yoksa sadece yumuşatıp açılma sağlamak için miydi bilmiyorum ama çok şükür ikindin 5 de doğum oldu ama 5 e kadar fışkırır tarzda suyum gelmeye devam etti. Nefessiz kalcak diye korktum sadece. Sanciyi da taş çatlasın 1 saat çektim başta gelmeyince
Ahhhh canım şükürler olsun 🥲❤️
Sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın canım inşallah rabbim kolaylaştırsın dogumunu açılman tam olmamışsa sancı verebilirler inşaallah kısa zamanda kucağına alırsın darısı başıma
Benm suyum geceden az az geliyordu hastanede sancım az gelip gidiyordu sabah 7 de gitmiştim öğleden sonra artı sancım 4 de doğurdum
İnşallah sağ salim kucağına alırsın korkma içini ferah tut
Allah kolay kurtarsın
Benim ilk suyum geldiğinde aynı senin gibiydim sancım olmadan gittin hastaneye 5 cm açılmam varmış suyumu felan patlatmadılar 2 saate doğum yapmıştım . Sağ salim kucağınıza almışsındızdır inşallah . Ah canımmm umarım çok acı çekmiyprsundur umarım doktorların hemşirelerinn iyidir
Sümmes sebile yesserah
Rabbim bu sancida kurtarsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
Allah bi avazda kurtarsın canım. Sağlıkla kavuşun inşallah
Canım bu nu oku sürekli
Rabbi yessir Vela tüassır rabbi temmim bi'l-hayr
Anlamı rabbim işimi kolaylaştır
İlk kur anı kerime öğrenirken elif ba da öğretmişlerdi
Her zaman söylerim bunu.
Aklımdan çıkmamış.
1,472,701 soru
24,114,516 cevap
333,173 kullanıcı