+1 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (1,493 puan) tarafından

Çok kötü suyum geliyor kızlar. Hastaneye gidiyorum ama sancı falan yok. Suni sancı verip doğurtalar mi hemen?

19 Cevaplar

+1 oy
(1,482 puan) tarafından

Ayyy hade sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah canim Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah 

-Reklam-
0 oy
(8 puan) tarafından

Aynısı oldu 9 saat sancı gelmesini beklediler gelmeyince suni sancı verdiler sonra 8 saat sancı çektim doğdu sende sağlıkla al inşallah kucağına 

0 oy
(866 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canim bir avazda kurtarsın sağlıkla al kucağına şimdiden Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canim

0 oy
(3,413 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına al inşallah 

0 oy
(3,482 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah 

0 oy
(5,199 puan) tarafından

Suyun bitmediyse gozetimde tutarlar bittiyse mecbur dogacak takarlar suniyi gecmis olsun 

0 oy
(6,417 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canm 

0 oy
(11,540 puan) tarafından

Başıma gelen seninde başına geldi ay bu sene herkes suni sancı aldi 

Rabbim bir avazda kurtarsın canim

0 oy
(21,597 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin miniğin 🐣 Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah ❤️ 😍 

0 oy
tarafından

Dualarımız seninle gülüm 

0 oy
(3,544 puan) tarafından

Hrmrn sezeryan yaptir bence ben öyle yaptirdim zaten sancı olmuyor

(3,663 puan) tarafından

Ne alaka hemen sezaryan ?? Sezaryan riskli olan gebelere öneriyorlar özel hastanede 40 50 milyar verirsenn isteğine göre doğum yaptırırlar . Vücudunu keyfine neden kestirsin ki bir insan normal doğum yapmak varken . Acil biieyi olur o zaman sezaryan olur tabii ki

(3,544 puan) tarafından

😀 Gene sezeryanciyim 

tarafından

Ben de sezeryancıyım çünkü vajinismus hastasıyım normal doğum yapamıyorum 

2 hamile kalırsam yine sezeryan isteyecegim

(3,663 puan) tarafından

Senin sorunun var gayet normal sezaryan olman ben keyfi sezaryancılara dedim onu 

(3,544 puan) tarafından

Bende keyfi sezeryanciyim sahsen iyikide oyle olmuş 😊

(1,493 puan) tarafından

Dövüşmeyin kızlar. Doğurdum çok şükür 😂 normal doğum oldu. Açıklık, sancı, rahimde yumuşama olmadı. Rahim Ağzı yumuşamayinca ve hiç açıklık olmayınca suni sancı da vermediler. Alttan fitil koydular o fitil sayesinde yumuşama ve açılma oldu geldi kızım çok şükür. Damardan suni sanciyi ilk başta verdiler ama yine sancım gelmeyince bıraktılar. Alttan fitil sancı yapıyor muydu yoksa sadece yumuşatıp açılma sağlamak için miydi bilmiyorum ama çok şükür ikindin 5 de doğum oldu ama 5 e kadar fışkırır tarzda suyum gelmeye devam etti. Nefessiz kalcak diye korktum sadece. Sanciyi da taş çatlasın 1 saat çektim başta gelmeyince

(3,663 puan) tarafından

Ahhhh canım şükürler olsun 🥲❤️

0 oy
(1,504 puan) tarafından

Sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın canım inşallah rabbim kolaylaştırsın dogumunu açılman tam olmamışsa sancı verebilirler inşaallah kısa zamanda kucağına alırsın darısı başıma

0 oy
(2,663 puan) tarafından

Benm suyum geceden az az geliyordu hastanede sancım az gelip gidiyordu sabah 7 de gitmiştim öğleden sonra artı sancım 4 de doğurdum 

İnşallah sağ salim kucağına alırsın korkma içini ferah tut

0 oy
tarafından

Allah kolay kurtarsın 

0 oy
(3,663 puan) tarafından

Benim ilk suyum geldiğinde aynı senin gibiydim sancım olmadan gittin hastaneye 5 cm açılmam varmış suyumu felan patlatmadılar 2 saate doğum yapmıştım . Sağ salim kucağınıza almışsındızdır inşallah . Ah canımmm umarım çok acı çekmiyprsundur umarım doktorların hemşirelerinn iyidir 

0 oy
tarafından

Sümmes sebile yesserah 

0 oy
(1,099 puan) tarafından

Rabbim bu sancida kurtarsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Allah bi avazda kurtarsın canım. Sağlıkla kavuşun inşallah 

0 oy
tarafından

Canım bu nu oku sürekli 

Rabbi yessir Vela tüassır rabbi temmim bi'l-hayr

Anlamı rabbim işimi kolaylaştır 

İlk kur anı kerime öğrenirken elif ba da öğretmişlerdi 

Her zaman söylerim bunu.

Aklımdan çıkmamış.

İlgili sorular

+3 oy
13 cevap 320 göst.
0 oy
19 cevap 761 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,307 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 955 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 829 göst.

Kategoriler

1,472,701 soru

24,114,516 cevap

333,173 kullanıcı

...