+1 oy
593 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından

4 aydır  taşındığım  kapı  komşum  kaç  defadır okadar samimi değilim sürekli biseyler istiyor bende çok rahatisiz oluyorum şimdi bile bı tabak yoğurt istedi ben daha kapısını çalmadım bişey istemedim geçen ekmek istedi ogluda var  büyük gidip markette  alabilir ne olur ne yapcam bu durum. Beni rahatisiz ediyor  su bile istiyor kiracı da değilim   suewkli burda olcam ben yeni taşındım  daha okadar samimi bile değiliz ne olur bana akıl verin 

26 Cevaplar

+8 oy
önce (1,825 puan) tarafından

Yok diyeceksin 

-Reklam-
+3 oy
önce (1,402 puan) tarafından

İhtiyaç değil alışkanlık onlarınki ben de asla hayır diyemem veririm eşim çok kızıyor seni kullanıyorlar diyor. Benimki bayağı ileri boyutta. Çamaşır makinasına perdelerini atmış çamaşırlarımı senin makinaya atabilir miyim diye sordu evde yoktum Allah'tan eşim müsade etse benim için sorun değil. Ocağına melemen koyabilir miyim dedi dedim sohbetteyiz ortalıkta 10 tane çocuk Allah korusun gider gelir kendilerini yakarlar şimdi olmaz dedim. Çamaşır ipi bozulmuş balkonuma yatak çarşaflarını asayım mı dedi dedim as astı eşim geldi gördü köpürdü ne kadar ayıp dedi neden müsaade ediyorsun bu kadar mı yumuşak yüzlüsün dedi. Biri kekini çırpar senin fırında pişireyim mi dedi dedim eşime sorayım eşim hayır dedi ben de eşim izin vermiyor dedim. Bana kalsa ben çok elim açık. Hortum isterler süpürge isterler blendir isterler ütü isterler veririm hiç sorun etmem. 

önce (53,820 puan) tarafından

benimde blender Süpürge camasir suyu yoğurt yumurta ☺️ ben isteyemem 

tamam da ev süs duran fesi ne diye istediler

önce (257 puan) tarafından

AA İkbal bak ben onları söylemeyi unuttum onları da istiyorum ve istediler de 😁 aile gibi olduk ne bileyim. Nuray sanada Allah kolaylık versin paylaşımcı olmayan eş zordur. Ne bileyim bana soracak olursanız paylaşmak berekettir . Ben isterken çekiniyorum komşularımda utanıyorum istemeye diyor ama samimiyetlerinden eminim yani 

önce (1,402 puan) tarafından

Kız çocuğun okulda gösterisi varmış ondan istediler fesi @ikbal iiim yaaa. Zor ama onun o halleri çok komiğime gidiyor 

benim direkt istiyorlar ben veriyorum ama ne bileyim abartı geliyor bana isteyemem ben cok zorda kalmadigim.surece

+2 oy
önce (1,226 puan) tarafından

Belki ihtiyaçtandır diye düşünmek istiyorum ama bi dahaki istediğinde bizde de kalmadı diyin ve sonralarında da öyle öyle belki bırakır

+2 oy
önce (4,453 puan) tarafından

Bazı kadınlarda bu durum ihtiyaç değil de alışkanlık oluyor umarım devamı gelmez 

önce (111 puan) tarafından

Canım öyle bir devirdeyiz ki zaten insanlar kıt kanaat geçiniyor biz de o durumdayız sonuçta yani tamam bir istersin iki istersin ben de sen bir istersin ben bir istersin sen iki istersin ben bir isterim olabilir komşuluk yok ama sen sürekli böyle kapımı çalıp yok çamaşır makinem bozuldu elbiselerimi al yok bu suyum yok Su ver Yok efendim ekmek yok ekmek ver yoğurt ver yani bu durumlar yani yeni 3-4 aydır taşının yani hadi çoktan olsaydı derim ki hadi ya komşuyuz kaç ayda kaç yıldır burada kapı konuşuruz evine gitmiyorum evime gelmiyor

önce (4,453 puan) tarafından

Herkes geçimi atmanın derdinde insanlar böyle böyle zengin oluyor 

+2 oy
önce (7,683 puan) tarafından

Her istediğinde yok diyeceksin. Oda bir süre sonra keser artık istemeyi 

+2 oy
önce (844 puan) tarafından

Bi tanıdığım kadının da komşusu hep böyle yaparmış. Kadın da belki durumu yoktur diye her istediğini verirmiş komşusana. Hatta kahvaltılık çikolata istemişliği bile varmış komşunun. Sonra ne olmuş biliyor musun? Kadın bir gün apartman boşluğunda bu komşunun başkasıyla konuşmalarını duymuş. "(Kadının adını söylemiş) gibi enayiler olmasa biz kimden geçinirdik?" Yani kadın durumunun olmamasından değil, başkasının sırtından geçinmeye çalışıyordu. Gerçekten durumu iyi olmayan bir insan kolay kolay başkasının kapısına gidip bi şey isteyemez. İstese bile, kendine alış veriş yaptığında, komşusundan aldığı kadar geri verir komşusuna o şeyi. Yani demem o ki, o senin sırtından geçinmeye çalışıyor. Senin de buna dur demen lazım. Kimseyi kırmak istemiyorsan evde o istediği şeyin olmadığını söyle veya sadece kendine kadar olduğunu, veremeyeceğini söyle. 

+2 oy
önce (23,135 puan) tarafından

Yok demek zor birşey değil hatta yok abla bende alırsan bana da ver de özellikle mesajla ya da telefonla istiyor ise 

+2 oy
önce (3,150 puan) tarafından

Milleteki rahatlığa bak kaç kez aç kaldım evde ekmek yoktu kiz yatıyordu komşudan ekmek isteyemedim  2 3 saat bekledim kalkınca çıkıp ekmek aldım komsumda sağ olsun baya naif tatli bi kadın bence sen bazı şeyleri olsa bile hayır de ister elinde olmasin bu kadar sık istemesi normal durmuyor 

+2 oy
önce (5,697 puan) tarafından

3-4 kez yok de anlar heralde. Yani acil bisey olurda ekmekle yogurt istemezsin yani.

+2 oy
önce (3,553 puan) tarafından

Her istediği şeye yok de sonra daha istemez 

+2 oy
önce (184 puan) tarafından

Bende yeni taşındım komşular aşırı samimi olma havasında ama ben hiç sevmem böyle şeyleri.karsi komşu tam bir belesciymis ev sahibim uyardı.az önce kocama bulunduğun iş yerinde su varmı bu varmı diye soruyor ama kasa kasa varmı diye bir de nabız yokluyor ucretsiz getirsin diye.ay komşum bitmiş bende de diye her defasında şöyle ardından sen ondan birşey işte sende de bu varmı almayı unutmuşum de bak ayağı kesilir.annem 30 yıllık komsusundan akrabasindan tuz bile istemez bu insanlardaki rahatlık beni rahatsız ediyor.

+2 oy
önce (2,357 puan) tarafından

Sordukca yok de bir kaç defa belki anlar istemez daha

+1 oy
önce (4,832 puan) tarafından

Vay be benim bi huyum var anneme bile minnet etmem binde bir gelsede her gun gelsede ayarip da ne alayim neyin eksik dese yok herseyim var derim esim 2 ay issiz kaldi ne varsa onu yedik ne esimin tarafina ne kendi aileme ne de bi es dost komsuya gidipte tuz istemedim 

önce (475 puan) tarafından

👏👏

+1 oy
önce (475 puan) tarafından

Canım benim eşim bir başkasından bisey istememe asla musade etmedi etmezde 

Pazara markete gider alır gelir 

Komsulara ihtiyaç için çıkmam

Sadece merdiven silme parasını veririm 

Ve aidatı 

Kapıdan iner dönerim evime 

Komsumun evine hacdan gelmişti 

Hos gelgine gittik eşimle oglumla 

Onunda eşi çocuğu vardı 

Kahve içtik 

Esime işaret ettim hadı eve inelim diye

Ben sevmem öyle sıkı fıkı olmayı 

Resmiyet mesafe iyidir 

Başım ağrımaz  rahat ederim 

+1 oy
önce (526 puan) tarafından

Ondan bitane de bende var sabah anası gelip istiyo akşam oğlu istiyo ama ben çoğu zaman yok diyorum kapıyı kapatıyorum 

+1 oy
önce (917 puan) tarafından

Kayınvalidemin komşuları var mesela kadın 1 tabak yeşil mercimek istedi verdik sonra bi kaç gün geçti tabağı ağzına kadar doldurmuş mercimek getirdi neden gönderdim evde vardı dedik yok dedi haktır sonuçta hoşuma gitti açıkçası çünkü 2 tarafta memnun böyle elinde olunca getiriyor ne aldıysa

+1 oy
önce (297 puan) tarafından

Bir şey istemeye gelirse kalmamış de bi kaç sefer öyle yap anlar rahatsız olduğunu vermek istemediğini gelmez bi daha

+1 oy
önce (402 puan) tarafından

Kapıyı açmayacaksınız çok basit.bu kadar yüzsüz olunmaz yani

+1 oy
önce (155 puan) tarafından

Verme canım gidip almayı öğrensin . İstedikleri ihtıyaç da değil önemseme çok yok de kapat kapıyı ben çoğu zaman kapıyı açmıyorum bile kimseye güvenmiyorum yanlış anlayan anlasın herkese her dakika müsait olacak değilim evimdeyim 🌸

0 oy
önce (18,860 puan) tarafından

Burası bakkalami benziyor bacım dycen ya da yok diycen istemez heralde daha yüzsüz değilse 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 468 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (958 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 608 göst.
0 oy
4 cevap 428 göst.
+2 oy
8 cevap 178 göst.

Kategoriler

1,467,884 soru