0 oy
664 göst.
Diğer kategorisinde (358 puan) tarafından

Parka gitmiştim bu akşam kızlar  eşim whatsapp ta cevrimiçiydi hep bende eve gelınce  şüphelendım telefonuna bsktm vhatsapta mesaj yoktu galeride sılınen resımler yerıne gırdım ne goreyım kadın uygunsuz   resım atmiş genital bölgesini hayvan eşimde cınsel organını yollamış  buyuk ıhtımal gormıyım dıye sılmiş ama gördm başımdan asagı kaynar su döküldü nasıl yapar aramız iyiyken uc kızım var ne yapacagım bilmiyorum gordugumden haberi yok

15 Cevaplar

+2 oy
(6,894 puan) tarafından

Rabbim başımıza taş yağdırsa yeri yani hiçmi utanma arlanma ahlâk kalmadı bu insanlar da artık anlamıyorum afedersin sendeki de aynı o Kadındaki aynı ne anlıyorlar aklım almıyor bu duruma sessiz kalarak kendine ve çocuklarına büyük kötülük edersin Allah akıl fikir versin inşallah edep versin namus versin

-Reklam-
+1 oy
(7,195 puan) tarafından

Gördün mü görmedin mi anlamadım

(358 puan) tarafından

Sılınen galerıde gordum birbirlerine cınsel organlarını atmışlar kafın yatakta poz verıp atmış

(7,195 puan) tarafından

Allah ikisini de doğru yola getirsin 

(358 puan) tarafından

Yarın  evden gıtmeyı istiyorum ama cesaret edemiyorum ne yapacagım  annemlere gıtsem nasıl ıgrenc bırı oldugunu soylıcem   boşanacak gücümde yok aıleme nasıl yuk olucam uc coxukla

(7,195 puan) tarafından

Sen niye gidiyorsun eşin gitsin

(5,768 puan) tarafından

aynen öyle kov o şeref yoksunu kocanı evden. 

+1 oy
(653 puan) tarafından

Miden bu saatten sonra o adamı nasıl kabul edecek ? Ben net boşardım o adamı isterse 5 çocuğum olsun. İğrenç şey 

(358 puan) tarafından

Ne yapacagımı bilmiyom mıdem bulanıyor resmen ondan hıçbirşey yapmamiş gbi  yüzüme bakıyordu namaz kuran okuyan bıtı sozde

(653 puan) tarafından

Bu arada eşinin gönderip göndermediğini şu şekilde anlayabilirsin

Dosya Yöneticisi>Android>Media>com.Whatsapp>Media>WhatsApp images> Sent

Bu dediğim adımları takip et eşin bu zamana kadar WhatsApptan ne fotoğraflar göndermiş herşeyi gösteriyor 

(653 puan) tarafından

Bak canım herşeyin görüntüsünü al. Kendi telefonundan eşinin telefonunun fotoğrafını çek . Herşeyi ile kanıtla var ya b*klu donu bile kalmaz hayvn oğlu hayvnın

(653 puan) tarafından

İmanla paranın kimde olduğunu bilemezsin. İnançlı bir insan harama göz dikmez .

(653 puan) tarafından

Birde eşinin WhatsAppını kendi telefonundan WhatsApp web'den aç yarın tekrar parka git oku tüm mesajlarını . Hepsinin de ekran görüntüsünü al

(653 puan) tarafından

Hemen öfke ile hareket etme canım.  Allah yardımcın olsun inşallah 

(358 puan) tarafından

Aynen öyle bırıne soylesem bu hareketlerını o yapmaz derler

(358 puan) tarafından

Yarın yüzüne vurup bır süre baska yere gtmeyı düşünüyorum 

(653 puan) tarafından

Hayır sakın böyle bir hataya düşme , kanıt topla gülüm böyle yaparsan ekstra dikkat edecek . Sakın bak sakın 

(2,624 puan) tarafından

Bu whatsap web nasıl oluyor ya

(653 puan) tarafından

Canım internet üzerinden WhatsApp Web yazıyorsun. Eşinin numarasını giriyorsun şifre geliyor telefonuna. O şifreyi yazıyorsun . Aynı anda açık oluyor WhatsAppı . Okunmamış mesajlara girmeyin yeterli. Onun haricinde asla anlayamaz. 

(2,624 puan) tarafından

Peki mesajlara bakmak için sürekli whatsap webemi giricem bide nasıl okunmamış mesajlara bakmayın anlamadım orayı canım 

(653 puan) tarafından

Belli bir süreden sonra otomatik çıkış yapıyor o yüzden sık sık girmeniz gerekiyor . Mesela şöyle söyleyeyim sana . Sen WhatsAppta takıyorsun biri mesaj attı ama sen açmadın o mesajı , açmadığına da eminsin. O mesaj okundu olarak karşına çıktı varsayalım. Böyle örneklendirme ile daha iyi anlaşılır . Eşiniz mesajı açmadan siz mesajın içine girmeyin yoksa başkasının girdiği anlaşılır 

(2,624 puan) tarafından

Anladım canım ama internette çıkmıyor whatsap web nerden bulucam 

(653 puan) tarafından

Tarayıcıya whatsapp web yaz canım oradan bağlantıyı kopyala de sonra QR kod taraması falan geliyor öylelikle giriyorsun

(2,624 puan) tarafından

Yani eşimin telefonunami o QR kodu okutucam kendi telefonumami valla anlamadım çok karışık ☺

+1 oy
(1,948 puan) tarafından

Fotosunu cekseydn o.kizi rhtit eder rezil ederdim kocayida  boşanma sebebi 3 cocukla Allah yardımcın olsun

(358 puan) tarafından

Kadının resmını kendıme attım ınkar etmesın dıye

(1,948 puan) tarafından

Bence gözünü korkut esinide utabdr iyice ne diyim vala canm 3 çocukla tek de çıkma parka fln başı boş bırakmaya gelmiyo rhatlik batiyor

+1 oy
(8,072 puan) tarafından

Aman Allah ım okurken gözlerim pörtledi. Allah sana doğru yolu göstersin ne diyeceğimi bilemiyorum

(358 puan) tarafından
+1

Okadar kötıyımkı

+1 oy
(5,614 puan) tarafından

Ekran resimleri alıp kendine yollasaydin 

Kanıt topla bence 

Hiç bildirme 

(358 puan) tarafından

Sılınen  klasörden resımleri kendıme attım o farketmeden ama yazışmaları sılmış

(5,614 puan) tarafından

Onlarda olsaydi iyidi 

Sen casus programlari filan var onları indir 

Yapay zekadan yardım al durumu anlat 

Delil topla ondan sonra kızı da kocanı da rezil et şerefsizler 

+1 oy
(1,918 puan) tarafından

3 cocuklu adama bak 

Peki diğerine ne demeli !!! 

Rezalet!! 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

(358 puan) tarafından

Sanırım kadında evlı yada boşanmış eşimle aynı yerde calısıyorlar

+1 oy
(11,499 puan) tarafından

Ayyy ben ne okudum 😏 Allah ikisini de ıslah etsin ne diyim zor bir durum ama o adamla aynı evde kalıp yüzüne bakabilecek misin suratına tukurmeden 

+1 oy
(2,190 puan) tarafından

Amaaaaaaan amaaaaaan 🙀. Derhal bütün fotograflrı onun da telefonu görünecek şekilde kendi telefonundan fotoğrafını çek . Kızında fotoğrafını çek inkar eder çünkü telefondan o görüntüleri bile siler. Sen elinde koz biriktir. Yavrum bu çok ağır bir şey ya ne diyeceğimi bilemiyorum 

(358 puan) tarafından

😭😭

+1 oy
(5,780 puan) tarafından

Suan boşanacak durumun yoksa hiç çaktırma, ortalığı bulandırma. Cunku 3 cocukla ayakta durmak hic kolay olmaz. 

Varsa brikimin onu eşinden al,yavaş yavaş kenarda biriktir. Banka hesabına atma,kocanın bulamayacağı biyerlere sakla. Eline geçen her maddi imkanı yastık altına koy bosanmadan sonra kullanmak için. 

Belli ki senin eşin pislik bu işlere niyeti var,bunu engellesen yine yapacak.

Haaa eşine gelince de gizli gizli takip et, telefonda gordugun herşeyi kaydedip güvendiğin birine gönder. Kendi telefonunda bulunmasın,  eline gecer felan .otele felan giderlerse boşanma davasında kayıtlar mutlaka çıkar. İhaneti kanıtlarsan malları ikiye bölmek zorunda bile kalmayabilirsin,o yüzden çok sinsi hareket etmen gerekiyor.

+1 oy
(1,468 puan) tarafından

Ay ağlamaklı oldum canım çok kötü oldum yani ben yaşadım gibi sanki Allahım yardımcın olsun dua ediyorum herkesi böyle durumdan koru kötü şeylere uydurma diye Allahım :((

+1 oy
(4,899 puan) tarafından

Aninda patlar olay cikartirdim nasil dayanip susup bekleyebiliyrosunuz? O fotolari kendine at delil dursun inkar ederse. Vur yuzune. Ben yapsam nolursu bunu de. Surundur

+1 oy
(1,142 puan) tarafından

çok çok üzüldüm biz aciziz rabbim bir yoluna koysun. inşallah senin için kolay olur Ne diyeyim

+1 oy
(5,612 puan) tarafından

Ve ortaligi ayaga kaldirmadin mi gercekten 

(358 puan) tarafından

Inankı dunden beri yatamadım  gogus kafesım ağrıyor

(5,612 puan) tarafından

Ah canim benim kiyamam sana Allahin cezalari uzulme bacim Rabbim yarina birakir da yanina birakmaz kimsenin 

0 oy
(25,082 puan) tarafından

Allah'ım tövbeler olsun ne günlere kaldık resmi kendi telefonuna alsaydın keşke inkar eder gözünle görsen bile o kadını da Allah bildiği gibi yapsın oros..

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 670 göst.
0 oy
4 cevap 254 göst.
2 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 467 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
40 cevap 1,729 göst.
1 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu