0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (4,773 puan) tarafından

Kızlar biz tatildeyim her şey çok güzeldi davranışları hareketleri söylemleri hatta herkes parmakla gösterdi bugün eve girdik uyudu kalktı başladı bağırmaya küfür etmeye sanki tatildeki adam değil aslında meselelerimizide konuştuk hallettik baş başa ama böyle olmasi beni yoruyor bir iyi bir kötü tatilde parmağım incildi hastane aradı gitmek için kaç kere aşkım parmağın nasıl oldu dedi eve geldim güneşten yüzüm yanmış ki ben beyaz tenliyim birinci derece yanık var yüzünde ve haliyle şişmiş acıyor dokunamiyorum da uyudu uyandı birden bağırmaya başladı eve geldik dışardan söyleyecek dedi sonra kalkmış yemek yok diye bağırdı çift kişilikli mi evd emi bir şey var anlamadım gitti 

2 Cevaplar

0 oy
(3,708 puan) tarafından

Uyku semesine mi yaptı acaba eğer öyle değilse bir öyle bir böyle demekki kocan 

(4,773 puan) tarafından

Ya canım uyku sersemi bir insan öyle bağırır mu bende insanım yani kendi uyudu dinlendi tabiki bende dinlenecem dedim senin derdin ne diyor asıl senin derdin ne dedim ben ne yaptım bende insanım biraz uzandım yüzüm gözüm şişti morardı alerjim var zaten sırf istiyorlar diye gittim eve veldik diyor tek senin canın yanıyor dedim sen esmersin benim tenim hassas agirili oluyor diyor bir derdim yok bilmiyorum böyle ikilem beni yoruyor 

(3,708 puan) tarafından

Süründür valla hiçççç yüz verme pişman olsunn

(4,773 puan) tarafından

Ne diyim ya artık o kadar aradayim ki ne yapacağımı bilmiyorum acimi falan unuttum davranislarina ağlıyorum 

(3,708 puan) tarafından

Canım sen pişman ettirmediğinn sürece daha çok ağlarsın . Birşeyden mi korkuyorsun sana zarar felan verir diye mi korkuyorsun ondan mı bişey diyemiyorsun 

(4,773 puan) tarafından

Ya canım diyorum konuşuyorum ama artık öyle bir yoruldum ki onceden burnundan da getiriyordum artık duygularımı hissetmiyorum nötr her şeye karşı hani diyorlar ya bir kadın susuyirsa kork diye işte ben asilinda o raddeyim yani artık bir şey söylemeye mecalim yok kavga etmeye bile tahammülüm yok 

(3,708 puan) tarafından

Canım kavga etmiceksiinnn onu görmezden gelip işlerine bakıcaksın yok sayıcaksın 

(4,773 puan) tarafından

Onuda yaptım canım her şeyi denedim ben artık susma raddesine geldim hiç bir şey demeden kendi halime çekilip şarkı dinliyorum 

(3,708 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun ne diyim canımmm böyle hayat geçmez ama 

(4,773 puan) tarafından

Yani o kadar doldum ki herşeyi eleştirmesi den dalga geçmesinden bir iyi bir kötü biri olmasından yani yanında ben ben bile değilim ben eğlenmeyi seven biriyim gencim aktifim dans ederim şarkı söylerim ama o kadar eleştiriyor ki yani yanında hiç biri yok üstelik sürekli beni tersliyor yani dışarda o kadar iyidiki aynı adam olduğunu düşünemiyorum elimi burtum diye etrafımda pervane olan insan eve gelmiş nasıl bağıra biliyor aklım almıyor artık yoruldum sıkıldım ben sorunları çözdük sandım konuştuk ettik ama eve gelince böyle olması iyice anladım ki bu böyle yurumeyecek çünkü değişmiyor inatla daha beter oluyor 

-Reklam-
0 oy
(4,833 puan) tarafından

Sakinleşince sorsana bir neden böyle yapmış.  Cevabı ne olacak . Vardır bir derdi. 

(4,773 puan) tarafından

Canım sordum dedim ben sana ne yaptım bende insanım biraz dinlendim bussuru hakaret etti bana ben bir şey yapmadım ki benim alerjim var tuttu yüzüm şişti mkrardi yanıyor üstüne yanmış birinci derece yanık yüzüm sırf o istiyor diye gittim ben eve girmsi bana demedigi kalmadı bu ikilem beni yoruyor 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,609 soru

24,185,989 cevap

336,626 kullanıcı

...