0 oy
1,010 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (452 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Post'u kapatım 

(Özür dilerim kusura bakmayın )

18 Cevaplar

+6 oy
(4,524 puan) tarafından

Aldatma olup olmadığını bilemezsin.  İkinci bir telefon alır onu kullanır senin ruhun duymaz. Ben bu platform da gördüm eşim cinsel ilişki istemiyor muhabbetini. Bunun 3 sebebi var bana göre 

1: eşin seni aldatıyor

2: eşin kendini tatmin ediyor

3: eşin gizli gay

Bunların dışında hiçbir sebep hiçbir bahane bu kadar uzun süre cinsellik olmadan yaşamayı açıklayamaz.

Eğer cinsel açıdan bir rahatsızlığı olsa koşa koşa doktora gider. Erkekler bunu kaldıramaz onlar için erkeklik göstergesi , hayat memat meselesi bu.

(452 puan) tarafından

Ay inanmıyorum 😕

Nasıl anlicam peki ben bunu çünkü hep erkek gibi ilk adımı ben atıyorum sarılımiyor öpmüyor işte ne biliyim sevişme vs yok lütfen yanlış anlama acaba olabilir mi...🥺

(9,080 puan) tarafından
+2

yok be 4. senenek. bence 

4. erken bosaliyor yetersizlik hissediyor o yuzden o yetersizlik hissini yasamamak icin kendine guvenmedigi gurur kirildigi eksik hissettigi icin iliskiden kacmak . 100 erkekden 80 i bu sebebple istemez iliski istemeyenler

(4,524 puan) tarafından

Benim eşimde de bir kaç defa böyle sorunlar oldu . Bana bile söylemeden randevu aldı koşa koşa doktora gitti. Sanmıyorum erkeklerin bunun için  gurur yapıp doktora gitmeyeceğini.  Asıl böyle bir sorun olunca genç yaşta ilişkiye girememek onlar için ölüm gibi gelir. Eşini tatmin edemiyorsun kendini yarım erkek gibi hissediyorsun. 

(1,405 puan) tarafından

Canım ama 31 le kendini rahatlatıyormuş  cinsel sağlıksızlik olsa onuda yapamazki

(452 puan) tarafından

Kabul etmiyor sorun yok diyor konuyu hemen kapatıyor bende mi sorun var inanın dikkatini çekmek için herşeyi yaptım gözleri ışıl ışıl parlıyor ama istemiyor anlamadım ben mi abartıyorum acaba 

-Reklam-
+1 oy
(9,080 puan) tarafından

seninsevmio begenmio degil kendisinde sorun . esin gruru yapio. isteksizlik var belki erken bosliyor ve kendini yetersiz hissediyordur. sorun olmasi cocuk oluo olmamasiyla alakali degilki.  cocuk  meniden spermden oluyoyir. bu spermi kendi kendine de cikarabilir illa iliski sart degil. esinin iliski isteksizlik sorunu var. cocuk olup olmamasi bunu degistirmez acil doktora gtsin

(577 puan) tarafından

Bu kız ya daha önce cinsel hayatı olmuş kıyas yapıyor. Yada bilmiyor. Cinsellıği  ben anlamadım  adam  hadi  yapalım deyınce de  aldatıyor mu dıyor bu kadın adamı bır kulp takacak illa  bırde adam inşaatta calısıyor geberiyor akşama kadar  benım esım masa bası eve gelıyor  canı cıkmıs gıbı   yanı ben adamdan zıyade  kadından süphelenmeye başladım ne istiyor

(452 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah asla kocamdan önce herhangi kimseyle birşey yaşamadım çok şükür bunu demen çok utanç verici ayıp yani kocamda helalim diye yazdım kırıldım.....

Şimdi banda çok saçma geldi anlamadım ben birşey çeviriyor yani bakın bir kendizi benim yerime koyarak düşünün isteyince yok diyor ilişki sırasında yeter vs üstünde 31 çekiyor istemiyordu hiçbir şekilde şimdide böyle yapınca insan bir düşünüyor niye yani bunu yapıyorsan ben isteyince süslenince niye böyle değil diye bende belki başka kadınla yatıyor beni o yüzden istemiyor diye düşündüm...

(9,080 puan) tarafından

entersan valla banada garip geldi . yani varsa oyle bir kabuliyetin kullan yani sonucta. ha sen isteyince ha karin isteyince ne farkeder .  garip valla ins cozersiniz durumu

(452 puan) tarafından

Belkide haklısınız ben abartıyorum ama bana tuhaf geldi evliliğimiz süresince böyleydi bugün ne oldu anlamadim 

(577 puan) tarafından

CCok abartıyosun. Adamı kabullen sorgulama

+1 oy
(1,844 puan) tarafından

Çok fazla masturbasyon yapmak ilişki isteğini dibe çeker. Ona açıkça kendi kendini mi tatmin ettiğini sor, evlisiniz siz. Artık bunları da birbirinizle rahatça konuşabiliyor olmalısınız.

(452 puan) tarafından

Aslında 1.2 defa banyoda gördüm onu 31 çektiğiniz ve çok üzülmüştüm beni mi beğenmiyorsan istemiyorsun diye bidaha yapmicam dedi söz verdi bilmiyorum artık 

Konuşuyorum ama hayır diyor konuyu hemen kapatmaya çalışıyor 

(1,844 puan) tarafından

Maalesef gençliğinden kalan bir alışkanlık olabilir, biraz bu konuyu araştırın bence.

+1 oy
(6,745 puan) tarafından

Bence sen değil eşin saçmalamış çocuk nasıl oldu diyor ama sağlikli evlilik te ayda üç kez falan bu işlerin olması lazım bir sorun yok diyor ama bence var bunu önce kendi kabul etmeli yoksa senin yapacağın başka bir şey kalmamış 

0 oy
(1,597 puan) tarafından

Başka bir sıkıntısı olabilir mi Sana anlatamadığı ?

(452 puan) tarafından

Bence oda farkında ama umursamıyor bilmiyorum yani hiç bir şekilde dokunmazsa umrunda olmaz durabilir yıllarca 

0 oy
(5,098 puan) tarafından

psikolojik sorunlar, işsel sorunlar olabilir

ereksiyon problemleri olabilir, başta yoktur sonra olabilir 

ama erkekler bu konularda doktora gitmeye çekinirler, önce kendilerinin bunu farketmesi lazım. 

güzel güzel konuş eşinle, bir derdi var mı yok mu sorgular gibi değil gerçekten dinlemek için konuşmanız lazım

(452 puan) tarafından

Gerçekten konuştum ama bir sıkıntım yok diyor bide üzülüyor sanki bilmiyorum bencede doktora gitmesi lazım hangi doktor bakıyor çekinir söylemeye nasıl olacak hiç bilmiyorum 

(5,098 puan) tarafından

ürolojiye gidecek eğer fizyolojik sıkıntısı yoksa psikiyatriye 

(452 puan) tarafından

Bilmiyorum ki anlatmıyor bana 

0 oy
(924 puan) tarafından

Çok çalışıyor ve yoruluyor olabilir mi benim eşimde o sektörde çalışan değil ama işveren kafa olarak çok yoruluyor parasını alamıyor falan işçilere zor duruma düşüyor bu ikimizi de etkiliyor ister istemez nasıl ödeme yaparız ne yaparız diye bunun gibi şeyler olabilir psikolojik olarak etkilenebilir mi 

(452 puan) tarafından

Sanmıyorum ya baya güler yüzlü sıkıntısı yok borcumuz vs yok çok şükür bide sanmıyorum diyorum ya 1 yıl bensiz yapabilir 

0 oy
(1,405 puan) tarafından

Açık açık istediğini söylesen genç olduğunu ve bunun senin için ihtiyaç olduğunu söylesen belki kaybetme korkusuyla doktora gider

(452 puan) tarafından

Söyledim sorun mu var varsa hastaneye git vs anlattım ama yok diyor istemiyorum diyor bide 2 ay öncesine kadar banyoda kaç defa gördüm 31 çektiğini lütfen yanlış anlma acaba bende mi sorun var süsleniyorum vs görmüyor beni gözleri ışıl ışıl parlıyor ama istemiyor

0 oy
(1,351 puan) tarafından

Rahatsızlığı olabilir . İlaç kullaniyormu? 

Gecen sene benim eşimde psikolojik ilaçlar kullandı cinsel hayatımız neredeyse bitmişti 

(452 puan) tarafından

Hayır öyle bir durumu yok 

0 oy
(22,318 puan) tarafından

Oturup konuşmadan sebebini bilemezsin yoğun çalışma hayatı varsa belki çok yoruluyordur 

(452 puan) tarafından

Oturup konuştum hatta beni sevmiyorsuna kadar gitti dedim bana anlat birlikte çözüm bulalım yok diyor çocuk nasıl oldu diyor

0 oy
tarafından

Eğer öyleyse al karşına bacım adam gibi konuş bunun ayıbı yok dünya bunun üstüne kurulmuş beni yatakta istemeyen baskasinin koynuna giriyordurnhakkini helal et ama bence böyle evlilikte kavgalar olabilir ama erkek Nevai kadın gibi değildir en fazla 1 ay diyim bence böyle sakın beni yanlış anlama kirilmada

(452 puan) tarafından

Konuştum İnanki kaç defa hatta bir ara hayatında baksa biri mi var demeye başlamıştımm o kadar değersiz hissediyorum kendimi artık yok uyurken bile sarılma vs yok

tarafından

O zaman bı dk gotsin bunu sana yapmaya hakkı yok günaha giriyor böyle 

0 oy
(2,385 puan) tarafından

Ya anladığım kadarıyla eşin kendi kendini tatmin ediyor bu alışkanlık olmuş bunu ne kadar yapıyorsa okadar isteksiz olur. 

(452 puan) tarafından

Nasıl düzelir peki 

(2,385 puan) tarafından

Konuşarak ancak onunda paylaşıma girmesi gerekiyor senin yumurtalıkların dolmuyormu acı cekmiyormusun yoksa kendini tatmin etmeyemi devam ediyorsun gibi sorular sor. Benimde ihtiyacım var de mesela.

0 oy
(2,603 puan) tarafından

Benim eşim benimle yapardı ben istemezdim telefonuda hep ortadaydı ama aldattı aldatmaz diye güvenme canım ihtiyacını başka yollarla gidermiyosa eğer seninle birlikte olurdu

(452 puan) tarafından

Canım işten çıkma satıni evden çıkma saatini hepsini biliyorum 1 saat geç kalsa hemen kardeşini arıyorum bizim yanımızda diyor evden çıktığıda yok nasıl aldatacak ki başka türlü 

(2,603 puan) tarafından

Ne bilim valla canım erkeklere akıl sır ermiyor 

(2,603 puan) tarafından

Canım işe gidiyorum diye çıkar yapar yani saatleri bilsen nolur 

(452 puan) tarafından

Ay olabilir 🥺

Kızlar nasıl öğrenicem bir araya subelendim fake hesaptan yazdım direk engelledi 

(2,603 puan) tarafından

Hiç beklemediğin an kendilerini ele veriyolar canım bekle fazla üstüne düşme 

0 oy
(1,562 puan) tarafından

Bu durum hiç normal değil. Sağlıklı bir evlilikte haftada en az 2 defa olması lazım. Elin de istiyorsa bir terapiste gidin. Eşin kendini tatmin ediyor olabilir bu arada büyük bir ihtimalle öyledir

0 oy
(1,313 puan) tarafından

Canım seni hiç üzmek istemem ama biz eşimle büyük bir kavga ettik ona rağmen uzaklasamadik iki sene ne demek beş gün beşinci gunde eşim hatasının farkındaydı ve yaklaştı yani aldatma kesin yok diyebiliyosun belki ama bence altında kesinlikle başka şeyler var

0 oy
(8,798 puan) tarafından

O zaman eşin gay 

0 oy
(1,534 puan) tarafından

Kendini tatmin etmeye alisan erkekler maalesef ki eşlerini gözleri görmüyor. Benim bir arkadaşım da vardı eşi öyleydi. Yani gerçeği dururken kendi yapıyordu. Ergenlikte öyle alışmış, eşinden zevk almiyordu. Kız o kadar uğraştı çaba sarfetti. Dedektif gibi takip etti falan çok üzüldü çok uğraşmıştı. Şuan ne yaptı o konuyu bilmiyorum birara duzeldilerdi

0 oy
(24 puan) tarafından

Bence biraz birbirinizden uzak kalin birbirinizi özleyin derim sen git annengilde. 2 3 gun kal felan 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,445 soru

24,124,857 cevap

333,689 kullanıcı

...