+1 oy
204 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,828 puan) tarafından

Merhabalar kızlar hangi şehirde yaşıyorsunuz. Ve uzun süre su kesintisi yaşıyor musunuz? Çok mağduruz. 24 saati geçen su kesintileri yaşıyoruz. 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,717 puan) tarafından

Nerdesin ki kuzenimin oturduğu yerde de öyleymiş çok zor yaa susuzluk

(1,828 puan) tarafından

Kahramanmaraş 

-Reklam-
+1 oy
(63 puan) tarafından

Daha dün tekirdağdaydım günde iki kere sular kesiliyordu allah kimseyi susuz bırakmasın çok zor 

(1,828 puan) tarafından

Bende Tekirdağda yaşadım kesiliyordu ama en azından tekrar tazyikli geliyordu. Şu an verdikleri su az akıyor. Çamaşır Makinesini bile döndürmeye yetmiyor. Duş alamıyoruz. 

+1 oy
(216 puan) tarafından

Muş'ta öyle cnm sürekli su kesintisi yaşıyoruz 

(15,999 puan) tarafından

Muş merkez mi 

Biz 4 sene Malazgirt’te kaldık orada su sayaçları yoktu ev sahipleri depoları dolduruyordu 

(2,423 puan) tarafından

Muş un neresi canım

(216 puan) tarafından

Malazgirt cnm su sayaçları var artık 

(216 puan) tarafından

bide buranın belediyesi borcunu ödemediği için Su elektrik kesintisi yaşıyoruz 

(2,423 puan) tarafından

Bende Malazgirt liyim ama orda yaşamıyorum 

(216 puan) tarafından

Hım neredesin kız 

(15,999 puan) tarafından

4 yıl kaldık Malazgirt’e ☺️

0 oy
(25,311 puan) tarafından

Canım bende marasta yaşıyorum bizim burdada çok sık olurdu ama binayla alakalı biseymis yüksek katta oturduğumuz için çok sıcak havalarda makine suyu yukarı basamiyormus nerde oturuyorsun planlı kesinti yoksa muhtemelen binayla alakalı bir durumdur

(1,828 puan) tarafından

Instagram kullanıyorsaniz kaskinin sayfasına girip bakabilirsiniz. Kurakliktan bahsediliyor. Sular şehri Kahramanmaraşta nasıl şu sıkıntısı yaşanıyor anlamış değilim. Karşı Mahallede 48 saattir su yok. Büyük sorunlar var.

(25,311 puan) tarafından

Bizim burda oyle bir sorun yok şuan canım ama dediğin gibi Maraş in her yeri su derler 

(1,828 puan) tarafından

Siz nerede oturuyorsunuz

(25,311 puan) tarafından

İlçesindeyim ben merkezde değil 

0 oy
(403 puan) tarafından

Adana'da hiç su kesintisi yaşamıyoruz çok şaşırdım susuz nasıl bırakır yetkililer.sehri guclendirmeleri gerekirdi bu güne kadar 

(1,828 puan) tarafından

Valla bizde anlamadık ama çok perişan haldeyiz

(403 puan) tarafından

Düşünmesi bile zor Allah yardımcınız olsun.adanada genelde yazın aşırı klima kullanımından trafolar elektrik panoları yanıyor mahalle mahalle oluyor oda başka mahalledeki annemiz kardesimize gidiyoruz.umarim bir an önce çözüm bulurlar,damacana damacana su depolasan bile rahatsız edici 2025 Türkiyesinden bu beklenmez ya 

(1,828 puan) tarafından

Amin insanlar nerede su varsa oraya koşuyor. Damacanalarla bulaşıkları yıkamaya çalışıyoruz. Çamaşırlar öyle kaldı. Duş alamıyoruz şu yaz günü yaşadığımız perişanlık çok kötü.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 122 göst.
9 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Es25 (4,071 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 288 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,378 puan) tarafından soruldu
+2 oy
36 cevap 1,027 göst.
12 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Elifli1 (776 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 623 göst.
29 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (7,226 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,540 soru

24,170,942 cevap

335,849 kullanıcı

...