0 oy
327 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (199 puan) tarafından

Kızlar parkta bir çocuk var herkese pes dedirten bir çocuk annesi hiç yanına gelip bakmaz bile çocuğu bir yıldır biliyorum düşünün annesini bugün gördüm neyse benim çocuğumla atıştılar suçu benim çocUğumun üstüne yıkmaya çalıştı bende kendimi tutamadım kavga ettik hatta o bana vurdu etraftaki diğer insanların bakışı o çocukların korkması çok kötü hissediyorum nasıl bu seviyeye düştüm birde başka Park yok sürekli ordayız 

7 Cevaplar

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Kim vurdu sana çocuk mu annesi mi 

(199 puan) tarafından

Annesi  ben hiç böyle biri değilim çok utandım

(2,005 puan) tarafından

Çocuğun kime çektiği belli. Karakterin genetikten geldiğine inanıyorum. Hiç şaşmaz böyle zorba çocukların mutlaka anne babası da zorba oluyor. Çok geçmiş olsun.

(199 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım çocuğunun ağzını kapatıyor bir yandan biliyor çünkü ama ben bu duruma düştüğüm için çok utandım

-Reklam-
0 oy
tarafından

İşte insanların geldiği ve gittiği nokta 

İnsanlarımız cok gergin çok agresif 

Eşime her zaman bunu söylerim 

Yolda küfürde etseler hakarette etseler 

Yolunu da kesseler 

Sen haklısın abi de geç 

Çünkü gençlerin kanı deli bozuk 

Allah mafaza 

Ne ağızları ağız ne hareketleri hareket 

(199 puan) tarafından

Bende öyle biri değilim ama kendi çocuğu çok fena birşey suçu behim çocuğuma yıkmak isteyinçe susamadım

tarafından

Çocuklarımıza kendilerini korumayı ögretebilsek 

Ne onların canı yanar nede bizlerin 

tarafından

Geçmiş olsun bu arada 

(199 puan) tarafından

Devir beni çok korkutuyor gerçekten okulda ne yapacak bu çocuklar

tarafından

Okul açılana kadar cocuklara kendilerini korumayı öğreteceğiz çünkü baska yolu yordamı yok bunun 

Ne onların canı yansın nede bizlerin 

(199 puan) tarafından

İnşaallah canım sürekli konuşuyorum ama çevreyi ğörünce değişiyor

0 oy
(3,566 puan) tarafından

Annesimi vurdu ah o kadın bana vurucak onu rezillll ederim saçının kökünden tutarım 😒

(199 puan) tarafından

Bana göre değil sürekli gittiğim yer ilk defa hayatımda böyle birşey yaşadım  çok utandım ama çocukmar korktu birde

0 oy
(3,754 puan) tarafından

Annesi nasıl vuruyor ya nasıl temas ediyor anlamakta şaşıyorum şuan değişik insanlar, size nasıl dokundu 

(199 puan) tarafından

Umrumda değil inan ben kendimi düşündüğüm duruma kızdım bana göre değil sessiz sessiz oturduğum yerdi çok utandım çocukların korkması beni deli etti 

0 oy
(163,564 puan) tarafından

Neden darp edildi ve darp etmesine müsaade ettin neden polis çağırmadan neden şikayetçi olmadin

(199 puan) tarafından

Canım inan uğraşmak istemedim çevredekiler bunlar için değmez kızım git dediler çok tuhaf bir aile onlar için bu seviyeye düştüğüme inanamıyorum

(163,564 puan) tarafından

Tuhaf garip vs cevredeki ne derse desin sen pasif kalmamaliydin henüz geç değil etrafta dükkan bina vs mutlaka güvenlik camerasi vardır şikayetçi ol ki olmalisinda 

(199 puan) tarafından

Çocuğumdan rahatsız isen parka gelme diyor çevrede başka Park yok deliye döndüm ya o zaman belasını bulacak benden olmasın çocuğu herkese salça geçende biri çoçuğuni sirkeledi hatta

0 oy
(3,159 puan) tarafından

Olay nasıl gerçekleşti ilk kadın mı size saldırdı?

(199 puan) tarafından

Önce o tatlı yaklaştı çocuklar kavga etti ben burdan bakıyorum senin çocuğun küfür etti dedi bende bakıyorum önce seninki etti benilki iade etti genede böyle şeylere karşıyım dedim sonra birden çirkinleşti evde konuşuyorsun demekki dedi bende sustum ama parktaki 10 kişiden 9 u çocuğundan rahatsız çocuğunu bir yıldır tanıyorum seni ilk defa gördüm dedim çocuğu dışarı bırakır yanına gelmez ki Ankara'da yaşıyorum yani ben gözümün önünden gidecek diye boynum nereye döneceğine şaşırır en son bana yumruk attı arkadaşım geldi birileri araya girdi ben utandım geri çekildim

(3,159 puan) tarafından

Yumruk atmak nedir Allah akıl fikir versin. Size de geçmiş olsun. 

(199 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım Allah yolumuzu iyi insanlara çıkarsın beladan uzak etsin şimdi ben vardım yanında ya okulda ne yapacak. Bu çocuk

0 oy
tarafından

Bana vuracak öyle mi onu orda boğarin üstelik darp raporu kayıp şikayet ederim uğraşırim içeriye tiktirmam ama tazminat alırım yüklü miktarda böyle susarsan ezenin çok olur 

(199 puan) tarafından

Canım düşman kazanmak istemedim bir dahada görmem inşaallah onu Rabbim iyi insanlar ile karşılaştırsın ne deyim valla bu kavga felan hiç bana göre değil

tarafından

Öyle de canım ya karsilastin susani eserler bizzat yaşadım şimdi bana carlayana bende carliyom kesiyor sesini 

(199 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım öyle tabi valla yolumuz güzel insanlara çıksın 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 65 göst.
0 oy
13 cevap 454 göst.
+1 oy
12 cevap 757 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Melek8663 (965 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 560 göst.