0 oy
218 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (131 puan) tarafından

Merhaba kızlar 1 aydır geçmeyen öksürük vardı 3 kez Kulak Burun Boğaz hastalıklarına gittim kulağımda tıkandı o yüzden oraya gittim antibiyotik kullandım geçmedi alerji ilacına başlattı geniz akıntısı var diye yine geçmedi daha da kötüye gidiyor du bende göğüs hastalıkları na gittim bugün ve zatürre olduğumu öğrendim doktor yatış dedi ama kabul etmedim küçük çocuğum var diye evde ikili antibiyotik başladı kan verdim sonuç yüksek çıkarsa yatırırım dedi çarşamba gidecem sonuç için sizce bu sonuçlara göre yatırma olur mu çok yüksek değil gibi ama 

image

image

9 Cevaplar

0 oy
(131 puan) tarafından

😔😔😔😶‍🌫️😶‍🌫️

-Reklam-
0 oy
(2,346 puan) tarafından

Çocuğunun yaninda annen kalsin sende tedavini ol antibiyotikle belli ki evde geçmeyecek gibi ilerlerse daha kötü olur 

(131 puan) tarafından

Bir tane degilki 3 tane çocuk var kızım küçük diye biraz da kabul edemedim 😓

0 oy
(269 puan) tarafından

Gecmis olsun canımın içi 

Sakın ihmal etme 

Benim eşim 3 hafta yattı iyilesti

Her sabah hastaneye gidiyordum

Aksam uykum gelirse eve geliyordum 

5 yaşında oğlumla beraber 

Cok zor süreç 

Allah şifa versin rabbim 

(131 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim sağol 

Çok mu yüksekti değerleri benimki şuan çok yüksek değil gibi inşallah antibiyotik iyi gelirde gerek kalmaz yatmaya 😔

0 oy
(1,716 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun bende aynı sebebten dolayı yattım ilk başta yatışı reddettim çok ağır ilaçlar da verdi ama hiçbir faydası olmadı mecbur gidip yatisi kabul ettim durum gittikçe daha kötüye gitti artık nefes alamiyordum uyuyamiyordum kızıma da annem baktı 8 gün yattım zaaturenden sonra da akciğer enfeksiyonu oldum yani kolay atlatilacak basite alınacak bir hastalık değil ben 1 ayda anca toparladım 

(131 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bilmiyorum 2 oğlum büyük ama kızım küçük daha hiç ayrıda kalmadık bakalım Çarşamba günü ne diyecek doktor öksürük tuttumu çok kötü oluyorum kaç gündür de sanki covit olmuş gibi heryerim ağrıyor ilaçlar iyi gelir de inşallah gerek kalmaz yatarak tedavi ye dua edinde iyi olayım moralim çok bozuk 😓

(1,716 puan) tarafından

Bende kızımdan ayrı kalmamıştım çok iyi anlıyorum ah o 8 gün bana nasıl geçti her gün ağlıyordum çıkayım artık diye çocuk olunca kendi sağlığın ikinci planda kalıyor hava da taktır kendine öksürüğüne iyi gelir o öksürüğü çok iyi bilirim benim sesim bile çıkmıyordu bide göğüs hastalıklarına mı gidiyorsun bunun uzmanı o çünkü 

(131 puan) tarafından

Hangi hava iyi gelir evde cortair v ile ventolin var ama bugün hiç uyuyamıdım öksürükten

Göğüs hastalıklarına gittim evet

(1,716 puan) tarafından

Ventolin iyi geliyor sıvı alımına dikkat et bana hemşire öksürük krizi girdiğin de ılık suyu yudumlayarak iç demişti öksürük için ilaç vermedi mi

(131 puan) tarafından

İki antibiyotik birde balgam söktürücü verdi ağrı kesici birde 

Tamam canım teşekkür ederim deneyeceğim 👍

(1,716 puan) tarafından

Toparlarsin İnşaAllah çok çok geçmiş olsun

0 oy
(3,977 puan) tarafından

valla yeğenimi yatırmışlardı ciğere inerse sorun 

(131 puan) tarafından

İnşallah birşey olmaz dua edin canım 😔

0 oy
(518 puan) tarafından

Geçmiş olsun satrasyonunuzu olçtuler mi

(131 puan) tarafından

Sağolun yok acile gitmedim poliklinik e gittim akciğer grafisi kan verdim 

(518 puan) tarafından

Genelde satrasyon düşük çıkarsa eve yollamazlar kesinlikle 

0 oy
(726 puan) tarafından

Geçmiş olsun bende seneler önce oldum nefes alamıyordum öyleykende sigara içmeye çalıştım 1 hafta annemlerde kaldım babam kasaptan akciger getirdi doaba girmemiş sıcak şekilde sardık şükür geçti taabi onun faydası oldumu bilmiyorum ama imkan varsa dene

(131 puan) tarafından
+1

Sağolun yarın gideceğim bakalım ne diyecek doktor zaten çok kötü olursan bekleme acile gel dedi 

0 oy
(724 puan) tarafından

Hafife alma ölüme kadar götürüyor vaktiyle yat iyice tedavini ol

(131 puan) tarafından

Evet biliyorum ama kime bırakayım eşim çalışıyor annemlere desem dünkü babamın tavrını görseniz daha çok moralim bozuldu inanınki 😓

(724 puan) tarafından

Eşim de benzer durum yaşadı geç yattı kurtaramadılar

0 oy
(484 puan) tarafından

Zatüre yani akciğer enfeksiyonu demek ve tedavi edilmesi gerekli bir durum Allah korusun sonucu kötü olabilir o sebeple 3-5 gün bırakacak birini bul ve tedavini ol kan değerlerin yüksek gelmiş film nasıl kim bilir sağlığına kavuş ki sen evlatlarına lazımsın

(131 puan) tarafından

Bugün tatil diye yarın gideceğim gel dedi çarşamba bakalım ne diyecek 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 190 göst.
0 oy
2 cevap 81 göst.
+1 oy
9 cevap 389 göst.
13 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
16 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,120 soru

24,026,750 cevap

328,468 kullanıcı

...