0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından

Kızlar 11 aylık oğlum var ne emekliyor ne yürüyor çok durumsuz ve sürekli aglak bir çocuk altını asla aldırmayı sevmiyor hele su son zamanlarda hastalandigindan beri daha kötü bi hal aldı huyu suyu artık tükenmiş vaziyetteyim. Külot bez bari alayım altını alırken sadece giydiririm ayakta bi şekilde dedim ama ne alacağımı bilmiyorum. Molfix 4 numara kullanıyorum cırtlı bezde son paketim kaldı paket bitince 5e gecicem 10 kilo kendisi ama külot bezleri de çok büyük 5 numarası aşırı büyük 4 numarasını da bulamadım kendi resmi satıcısında 5 numara sleepy natural var nasıl olur bilemedim molfixten cok memnunum var mi tavsiyeniz ya da bana verebileceginiz bir akıl yardıma ihtiyacim var

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Valla geçen birisi bana hediye verdi slipi külot bezi hiç guzel gelmedi bana ben hep diğer bezlerden kullandım ondanmi bilmiyorum kenarları daha az daha ince bilmiyorum ben almazdım yani

(136 puan) tarafından

Denedin mi sızdırma felan yaptı mi hiç canım 

tarafından

Evet şuan ihtiyactan mecbur kullanıyorum cisi sizdirmiyo ama büyük abdest maf ediyor benimkide 9 buçuk aylık şuan 

(4,975 puan) tarafından

Büyük çiş niye mafediyor canım

Ben kullanıyorum bişey olmadı ama

tarafından

Yok canım bı abla almış burda dedi bize küçük bende kullanırım Allah razı olsun ama yok ustteki lastikleri sanki büyük sıcak hep iz yapıyor katlayincada taşıyor benlik değil 🤦çok pişik yaptı bizi biz BİM'in bezine alıştık sanirim

(4,975 puan) tarafından

Büyük ozamn canım . Benimki 25 aylık 5 numara kullanıyorum tam oluyor 

tarafından

Benimki 10 gün sonra 10 aylık olacak 4 no kullanıyorum ama yeni geçtim yani hep 3 oluyodu 

tarafından

Bide açık paketti canım komşu verdi yani bilerek 4 almadim

-Reklam-
0 oy
(6,512 puan) tarafından

Ben kızıma külot bez kullanıyorum uzun süredir molfix 4 numara ama lastik izi kalıyor belinde. Takmadan önce elimde çekiştirip esnetiyorum

(136 puan) tarafından

Nereden alıyorsun canım?

(6,512 puan) tarafından

Hepsinuradadan hayat isimli satıcı dan. Ara ara geliyor fiyatı diğer molfix satanlara göre uygun satıyor. Ben en son bulamayınca mecbur kalıp başka satıcıdan aldım sonra bu saticiya gelince iki paket aldım. 168 lı 

0 oy
(9,079 puan) tarafından

bence o daha zor . digerince cocugu yatrip ayaklarininkollarina koydunmu aldirir.

0 oy
(1,965 puan) tarafından

Külot bezi hiç kullanışlı görmüyorum. Tercih etmem. Çocuk kakasını yapsa mecbur yatırarak temizleyecek ki bez cırt cırtı olmadıgı için kakalı bezı kapatamazsın. Çöplerde bile açılması çok kötü. 

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Şu yürüme tutunma döneminde hayat kurtaran çözümlerden biri oldu benim için külot bez, asla yere bile yatmaz hele ki alt değiştirme, elini koy ayağını koy istediğini yap vücudunu kaldırır bişey yapamazsa döner her yere de bulaşır diyene kadar sleppy külot bez ile başladım en çok o bulunuyordu şok markette kolay alıyordum sonra internetten hayat holdingin sayfasından Molfix kulot bez almaya başladım indirimle sleepyden daha uyguna geliyor, devam. 

0 oy
(605 puan) tarafından

Ben aylarca e bebekten baby me kullandım çok memnundum benim kızım çırtlı bezi açıyordu yırtıyordu bununla rahat ettim 

0 oy
(981 puan) tarafından

Oğlum 10 kilo slepy ekolojik külot bez kullanıyorum. Doğduğu zamandan beri slepy kullandım sorun yaşamadım. Molfixde bir kaç kez almak durumunda kaldım onda iyiydi

0 oy
(21,306 puan) tarafından

Sleepy külot bez kullandım memnundum canım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde melikeili (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 224 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 497 göst.
7 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,298 soru

24,109,517 cevap

332,889 kullanıcı

...