0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından

Kızlar eşim çocuğumuzun ismine babaanesin ismini istiyor ben istemiyorum babaanesin 

Onu koymasan anneminkini köy diyor oda eski isim neyse iki oğlum var biri kayın babamın adı biri kaynima koydu şimdi kızıma karisacaklar kafayı bozacam yeni gelin hamile o başka isim koyucam kaynanamin ismini koymak istmiyor kadın artı eşimin aileside yeni gelinleri koymadı ona inat koyucaklar biz kusuz ben konuşup gitmem gelmem yeni gelinle 24 saat bebereler ona güçleri yetmiyor sirfki eşimle tartışalım sorun çıkarıyorlar onların istekleri olucak artık ne yapacağımı şaşırdım 

Bu kocamın Anna kuzusu aile bağımlısı beni oldurdu  bıktım artık 

Bende dedim doğum yapınca doğum raporu bu istiyecem eşimden gizlice gidip kimliğini cikartacam

9 Cevaplar

0 oy
(176 puan) tarafından

Hiç anlamiyorum ne gerek var butun sulaleyi baştan dizmeye,izin verme bencede 

(161 puan) tarafından
+1

Vermiyecem zaten birbirimizi yiyoruz Allah aileisnin belasını versin inşallah herşeyde burnunlari sokuyorlar güçleri bana yetiyor diğer gelinlere ses edemiyorlar 

Çünkü onların kocaları karıların arkalarında duruyor benimkisi ailem de ailem zaten bunadamla sonumuz yokta 

(1,126 puan) tarafından

Aklın başına yenimi geldi kızım hamile kalmadan anlayamadın mı. 

(161 puan) tarafından

Kız bu hamilik korunduğu halde oldu plansız oldu be

-Reklam-
0 oy
(9,082 puan) tarafından

cocugu digerlerini zaten karistiniz. bunu ben koyacam de. benim esimde olen annesinin ismini koydu kiza. erkege hamile kalinca zaten kendisi dedi bunada sen koy diye ama baska bisey dese sen isim secme hakkini kullandin artik cekil kenara karisma derdim esime olen babasinin ismini koymak isteseydi

(161 puan) tarafından

Aynen öyle bende sürekli kavga ediyorum biribizmizi yoyirux

0 oy
(4,635 puan) tarafından

İzin verme ha oldu da bi şekilde koyuldu hiç canını sıkma e devletten degiştirebiliyormuşsun diye biliyorum bi araştır istersen onlar afedersin bi tarafını yırtar sen eve gelen kimliği gösterirsin kapak olur 🤭🤭🤭

(161 puan) tarafından

Öyle yapacam zaten canım benim 

0 oy
(33 puan) tarafından

Ayy bizi gördüm. Bugün konumuz buydu ilk kızıma babaannesinin ismini istedi tmm dedim benim de ananemin ismi ortak oldu şimdi hamileyim daha cinsiyeti belli değil isim bu olacak falan diyor yok öyle bir dünya dedim senin tüm sulalenin ismini benim çocuklarım mı taşıyacak asla kabul etmem kavga çıkartırım herkese de rezil ederim seni dedim bu sefer istediğim ismi koyacam o ne öyle hem doğur hem isim koyama. İnşallah doğumda burda olmaz diyorum simdiden 😀

(33 puan) tarafından

Ya eşim üç aylıkken annesi vefat etmiş babaannesi bakıp büyütmüş 2006 da vefat etmiş kırmak istemedim benim de anneannemin ismi olunca tmm dedim 

(2,100 puan) tarafından

Sağlıkla büyüsün 🩷

(161 puan) tarafından
+1

Ben vefat eden birini koyma taraftarı da değilim 

(2,100 puan) tarafından

Ben de ölmüş gitmiş sanki haber mi olacak hayır yapılır kuran okutulur ama bebeğe koymak banada yanlis geliyor ben istemezdim kim.olursa olsun başkasının ismini tasimayi

(161 puan) tarafından
+1

Yani bide eş tarafı olunca cinetlik 

0 oy
(208 puan) tarafından

Valla kocanın aklında sorun var benim çocuğum adını kaynım niye koyuyor ne alaka ona mı düşmüş. Ayrıca babasının adını koymuşsunuz yeter işte daha ne istiyorlar 

(161 puan) tarafından

Kaynim koymuyor kaynimin adını koydu onuda ailesi istedi 

(2,100 puan) tarafından

Ayyy tam cinnetlik ya 

(161 puan) tarafından

Ay kız vala ben sinir kirizi geçiyorum cimseyetti ogrendimizden beri özel develt doğumu için isim için kavga ederiz 

(2,100 puan) tarafından

Asla izin verme direkt söyle gücünüz bana mı yetiyor diye ödun verme bebeğinin ismini koydugun günde yaz buraya içimiz soğusun 

(208 puan) tarafından

Valla kocan delirmiş bütün ailesinin adını verecek çok istiyorsa gtsin kendi adını değiştirsin 

(161 puan) tarafından

Bu yorumuna güldüm inan 😃

0 oy
(917 puan) tarafından

Hastanede artık taburcu olmadan kimlik çıkıyor o yüzden sen hemşire ile falan görüş çünkü hemen çıkarıyorlar orada 

(161 puan) tarafından

Öylemi öyle yapım doğum raponu alınca cikarabiliyoruz herlade

(917 puan) tarafından

Ben daha hastanedeyken eşim geldi adını bırakalım dedi bende bir dur dedim yok dedi çıkarıyorlar burada niye durayım dedi neyse biz anlaşamadık ben dedim masal o dedi masal Alya hastanedeki nüfus çalışanıda dedi ısrarla burada çıkarın uğraşmayın hatta doğum belgesi artık verilmiyor e devlete giriyorlar eskisi gibi değil yani o yüzden diyorum eşin hemen çıkarabilir dikkat et sonuç ben masal bıraktım adını ama benle doğum yapan herkes hastanede çıkardı 

(161 puan) tarafından

Özelde demi böyle canım 

(917 puan) tarafından

Yok canım devlet hastanesi yeni çıktı zaten bu yıl artık ordan ismi veiyorsun kimlik eve geliyor nufüs gidilmiyor 

(161 puan) tarafından

Anladım canım tm 

0 oy
(2,100 puan) tarafından

Olay çıkartırım cinnet geçiririm polis çağırırım yinede koymam ne güzel vala sülalesinin adını sana koydursunlar ne oluyor anasının adi olunca plaket mi alacak eşin asla asla koydurma gerekirse hastanede polis cagir 

(161 puan) tarafından

Aynen öyle yapacam zaten 

0 oy
(11,469 puan) tarafından

İnat değil mi koyma sakın 

(161 puan) tarafından

Koymucam ama nasıl baş edeceğimi bilmiyorum 

0 oy
tarafından

Kocana de ki ben kendi annemin adını koyacağım . Çocuklarıma sülalenin ismini verdin zaten yeterli bu kadar de

(161 puan) tarafından

Emin misin inşallah canım 

tarafından

Evet canım eminim 

(161 puan) tarafından

Ya çok sevindim 

(2,442 puan) tarafından

Aynen öyle oluyor 2 ay önce doğum yaptım isim sordular daha karar veremediğimiz söylemedik daha sonra eşim nufüsa gitti ama hastanede oluyor artık

(161 puan) tarafından

Anladım cnm teşekkür ederim 

İlgili sorular

+3 oy
20 cevap 529 göst.
18 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 1,105 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Cinarinanasi2 (3,809 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 599 göst.
25 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Slvr2446 (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,218 soru

24,069,121 cevap

330,521 kullanıcı

...