E devletten baktık okulumuz belli olmuş. Şimdi napcaz bizim okula gitmemiz gereklimi yada haber verilecekmi nasl olucak evrak fln vericek miyiz
Kayıt yaptırmaya gidiceksinz onlar size söyliyor ne yapmanız gerektiğini . Allah şimdiden sabırrrlar versin size 😁 biz atlattık sayılır 2. Sınıfa geçti benim kız da
1.sinif ilk uc ay kabustu gerisini siz düşünün ☺️
Neyse korkmutmayalım daha fazla 😁
okula basladi hemen tasindik.sonra ben iki ay calistim o yuzden cok zorladi bizi
Yazan okulun internet sayfasini buldum, kayitlar temmuz sonu diyordu mesela bizde. O zaman gidip okula herhalde bende heycanliyim :)
Bizde dün gittik kayıt için gelmenize gerek yok sistem otomatik belirliyecek dendi.
Ağustos sonu Eylül başı gelin dendi.Eylülde okula başlıyacaklar zaten🙄 Ağustos sonu gidicem inşallah 🌼
Ayyyy gelsin elalar laleler el eleler sabırlar diliyorum size biz geçtik artık o yoldan 5. Sınıf olduk ama bizde telasliyiz yeni öğretmenler yeni arkadaşlar hayırlısı olsun hakkimzda inşallah
Onlar kaldırıldı kız yeni sistemde yok
Anamm yanan biz mi olduk şimdi ne var çok merak ettim gerçi küçük kızım 4 yaşında yine yeniden bir maratona gireceğiz inşallah
Ayyy durun bende bakayım Allah yardımcımız olsun😂😂
Bende böyle yaziyo sizde ne yaziyor
bizimde boyle çıkıyordu nüfusa bile gittim sorun olmadi sistemde oyle cikiyo
okula gidip konus
Bı an korktum cnm yani gitmeme gerek yok dimi
Tmm cnm bı gidip konusayim
yok bende nosuna nufusa gittim
Tşk ederim yorumun için cnm ❤️
Instagram sayfasini bul.kullaniyorsan ordan duyuru yapıyorlar
Adı ney cnm bakim
okulun adini bulcan
1,472,612 soru