0 oy
215 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,133 puan) tarafından

Kızlar e-devlet ten başvuru yapmak isteyip nüfusa gidin yazısıyla karşılaşanlar nüfusa gidip sonuç alan varmı napalim bekleyelom mi hanımlar 

9 Cevaplar

0 oy
(6,723 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

İki taraflada görüştüm nüfus müdürlüğü ile alakası yok milli eğitim müdürlüğü sisteminde sorun var

-Reklam-
0 oy
(739 puan) tarafından

Bende burada bekliyim bizde de aynı yazı çıkıyor ve okula ulaşamıyorum 

0 oy
(6,707 puan) tarafından

E devletten ne yazıyorsunuz kızlar  bnde kizimnicin bakcam

(3,996 puan) tarafından

Adrese dayalı okul kaydı e kayıt yaz çıkar 

(508 puan) tarafından

Benimde öyle çıkıyor ama geçen haftalarda devlet kresine anaokulu yani okula gittim direk kayıt ettiler ,nufusa falan gitmedim e devlettende birşey yapmadım direk okul yönetimi hiç birşey sormadı yani bir kimlik verdim okulun ucretini yatırdım bin TL  ikamet adresimi yazdım direk kayıt ettiler Ağustos da ararız 1 Eylül'de sabah 8 de çocukla okula gelin başlayın dediler 

(3,996 puan) tarafından

O zaman nüfusu iptal edeyim mi randevu almıştım

(508 puan) tarafından

Okula git önce canım yakındır bizim sorun çıkmadı ama belli olmaz hemen iptal etme ama önce okula uğra nasılsa mahallenizdedir yada internetten okulun numarasini bul ara ben geçen hafta sabah uyaninca okulu aradım kayıtlar doluyor dedi 2 kişilik kontenjan kalmış 4 yaş grubu zorunlu olmadığı için direk ilk gelenleri kayıt yapıyoruz dediler dolarsa kaydedemeyiz dediler , yakın zaten hemen okula gittim ibana para attım öğretmenin verdiği belgeyi doldurdum kayıt oluştu

(3,996 puan) tarafından

İlkokula kayıt canım anaokulu değil

(192 puan) tarafından

Anaokulu kayıt ağustos ta dediler bize 

(6,707 puan) tarafından

Diyarbakır'da  da Ağustos 15 dediler

0 oy
(3,996 puan) tarafından

Yarın önce okula gidecem sonra nüfusa sorcam başlıcam böyle işe ya ne saçma sapan sistem çıkardılar başıma 

0 oy
(2,585 puan) tarafından

Kızlar benim kız 4 yaşında e devlette kızımın ismi çıkıyo kayıt zamanımı gelmiş anaokuluna anlamadım ben 

0 oy
(1,133 puan) tarafından

Kzilar ben hiç bişey anlamDim ya

0 oy
(12 puan) tarafından

Nüfusa gitmeye gerek yok onlar bisey yapmıyormuş zaten yakınınızdaki okula gidip çocuğunuzun ismi varmı Yokmu okulda kontrol edin eğer varsa kayıt yapıyorlar

0 oy
(131 puan) tarafından

Bende bekleyim 

0 oy
(1,229 puan) tarafından

Bizde bugün aynı sorunla karşılaştık aslında oğlumun ikametgahı belli ama  niye öyle yazıyor anlamadim bugün bir okula uğrayıp  öyle nüfusa gidecektim sorup şansıma okul kapaliymis

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Hiros4434 (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Guness.ozlem (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Guness.ozlem (60 puan) tarafından soruldu