0 oy
283 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (457 puan) tarafından

Diyabet hastası olarak artık birşeyler yapmam gerekiyordu kızım küçük olduğu için kendimi çok fazla ihmal etmiştim 1 hafta önce doktora gittim tahlilleri yaptırdık insülin ve diyabet diyetine başladım şekeri kestim listeme uyuyorum ciddi fark var açlık kan şekerim 280 ila 350 arası tokluk şekerim 300 ila 500 çıkardı. Bugün açlık 98 tokluk 113e kadar düştü mutluyum inanıyorum ki kiloda vericem güncel kilom: 76 hedef 55 tarih 5 temmuzda başladım. 

6 Cevaplar

0 oy
(34 puan) tarafından

Bende senin gibi yim canım kilo vermek zorundayim  ama psikolojim iyi deyil enerjim yok 

(457 puan) tarafından

Başla cano ben başladım şekerim yüksek doktor bebeğimi gördü kucagimdaydi dediki kendini dusunmuyorsan onu düşün düşüp bayılırsın bir yerde 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Hade bol şans inşallah istediğin hedefe ulaşırsın sağlıkla 💪

(457 puan) tarafından

Ay inşallah canım 

0 oy
tarafından

Şu an senin adına o kadar çok sevindim ki inşaAllah bu şekilde Şeker hastalığından Cenabı Allah sana kurtulmayı nasib eder şifan daimi olsun

(457 puan) tarafından

Amin cano Allah razı olsun yaşım 27 doktorum yaşın genç nasıl şeker hastası oldun dedi kolesterol de yüksekti genetik bizde maalesef 

0 oy
(6,471 puan) tarafından

Dirayetli ol biz senin arkandayız emzirme dönemi bitsin bende zayıflamak istiyorum 

(457 puan) tarafından

Sağol cano bu defa olucak inanıyorum 

0 oy
tarafından

Açlık ve tokluk gercekten yüksek 

Sevindim 

Bende zayıflıyacagım 

(457 puan) tarafından

Evet çok yüksekti bu defa pes etmicem hem zayıflamak hemde şekeri bu seviyelerde tutmak istiyorum 

0 oy
(141 puan) tarafından

Şeker ailede varmı sizin belirtileri neydi mesela kendimden Süphe ediyorum bazen 

(457 puan) tarafından

Var cano annemde babamda amcamda falan hepsinde var bende korona olduğumda öğrenmiştim. Çok susama ağız kuruluğu sık idrara çıkma canım tatlı istiyordu normalde tatlı sevmezdim. Çabuk acıkma sinirlilik

(141 puan) tarafından

Benim annede babada yok ama ağız kuruluğu vs yasıyorum gizli diyabet ten süphe ediyorum benimde tokken 103 filan cıkmış yüksekmi kilo problemim yok 52 kiloyum 

(457 puan) tarafından

Tokken 103 güzel canım gizli seker olabilir ama dikkat etmek gerekir 

(141 puan) tarafından

Bugün 3 aylık kan şekeri testi de verdim 5.1 cıkmış değerler normal gözüküyor ama anlamadım neden ağız kuruluğu yasıyorum bilmiyorum , sizin 3 aylık kan şekeri baktılarmı

(457 puan) tarafından

Benim 11 aşırı yüksek benimki. Diyabet 6.5 ten başlıyor canım 

(141 puan) tarafından

Ozaman bende öyle bişey yok, peki idrar yolu enfk. Oluyo musunuz hiç 

(457 puan) tarafından

Çok sık oluyor canım 

(141 puan) tarafından

Bende de var ondanda süphelendim, her ay tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu oluyorum 3 aydır böyle gına geldi 

(457 puan) tarafından

Çok kötü ya küçükken de oluyordum hep

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 488 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde UmAYElcin (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 343 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde agbutt (97 puan) tarafından soruldu