+1 oy
464 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (19 puan) tarafından

Kızlar kilo almak istiyorum 1.65 boyundaym 56 kiloyum 

3 çocuğum var buna rağmen zayıfım bilmiyorum bazıları hamilelikte evlendikten sonra kilo alıyorlar hani ailede zayıf Bir tek benim eşimle kilo olmamı istiyor granola kilo aldırıyor mu yani onu çok tüketirsem ona başladım işten hani yemek gayet güzel yiyorum ama niye kilo almıyorum bilmiyorum ya bı yardımcı olur musunuz fikirlerinizi açığım bu arada 24 yaşındaym

28 Cevaplar

+7 oy
(1,965 puan) tarafından

24 yaşına 3 çocuk sığdırınca o yoğun tempodan dolayı da kilo alamamışsındır ki :) koştura koştura ne yesen erir gider zaten...

kilo almak için de diyetisyen desteği alınabiliyor aklında olsun.. haricinde ye iç yat öyle oluyo. ben bi salsam günde bi kilo alırım kesin

(2,928 puan) tarafından

Ben de 24 yaşındayım 3 tane çocuğum var ama 79 kiloyum🫣🫡 Ama üçüncü yeni katıldı aramıza

(1,965 puan) tarafından

maşallah vallahi ben olsam eriyerek yok olurdum heralde bana çok erken geldi o yaş

(2,928 puan) tarafından

Aynen 18 de evlenınce 🙃

İlerde çocuklarımı büyütüp bana destek olacakları hayalî ile yaşıyorum 

(3,374 puan) tarafından

33 yaşındayım 3. Çocuğuma hamileyim. Umarım doğumdan sonra bende eririm ideal kiloma😂😂🤭

(1,965 puan) tarafından

erken evlenmek büyük avantaj o noktada. genç anne olmak çok daha güzel ama bana çok erken geldi. hayata hızlı bir giriş yapmak gibi :) 

ben 29 yaşında ilk kez anne oldum ikizlerim oldu, doğum kilolarımın tamamını 6 ayda vermişim hiç haberim yok. ilk kez 6 ay sonra tartılmıştım bi baktım eski halime dönmüşüm. o kadar yoğun geçmişti. şimdi 31 yaşındayım yine hamileyim. nasip olurda sağlıkla 3.yü alırsam kucağıma muhtemelen koşturmaktan yine kolayca vericem aldığım kiloları :))

o yüzden böyle bi yorum yapmıştım

-Reklam-
+1 oy
(1,869 puan) tarafından

Bence boşuna göre gayet ideal kilon

0 oy
(415 puan) tarafından

Metabolizman hızlıdır. Bende vallahi dikkat etmesem aşırı kilo alırım. Yani yemeğini ye abur cubur çok kilo aldırıyor onları ye granola kilo aldırır mı bilmiyorum ama her şeyin fazlası kilo aldırır derler, Eğer hiç alamıyorsan bı diyetisyenle görüş. Bana sorarsan kilon çok ta düşük değil ideal bence.

0 oy
(2,928 puan) tarafından

Benimle bir hafta takılsan iştahın açılır yeminlen😊 Ben de 24 yaşındayım 79 kiloyum aksine ne yesem yarıyor eşim takılmıyor ama ben bir sağlık için vermek istiyorum daha bir 10 kilo var

0 oy
(184 puan) tarafından

24 yaşında 1 çocuk annesiyim bende 1.65 boyundayım 65 kiloyum dekort diye bir ilaç alıp içtim kilo aldım bende aşırı zayiftim şimdi kendimi çok beğeniyorum bu kiloda

(486 puan) tarafından

Kortizol o fazla içme kemik erimesi yapar Allâh korusun bütün vücut dengeni bozarsın dikkatli kullanmak gerek 

(184 puan) tarafından

Sağol cnm uyarın için evet içmiyorum artık 

(19 puan) tarafından

Nereden temin ediliyor ilaç 

(486 puan) tarafından

Kafana göre içeceğin bir ilaç değil

0 oy
tarafından

4 çocuğum var 38 yaşındayım 52 kiloyum istesek de alamayiz biz

0 oy
(9,079 puan) tarafından

e masallh ne guzel. keske bende alamasam. kuzenim tup mide oldu guya doktor 54 e dus demis 165 boyunda. 

0 oy
(58 puan) tarafından

Bende tam tersı ne yesem kg alırım gün boyu aç duruyum yne veremem

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Ekstra kalori alman gerekiyo. İstersen beslenme koçluğu yapıyorum yardımcı olabilirim. Instagram/TikTok hesabım ceyda.ile.hafifle 

0 oy
(9,859 puan) tarafından

Ben vereyim 15 kilo sana benim kilom çok tam tersi 

0 oy
(1,425 puan) tarafından

Aşko granola kilo aldirmaz tam tersi iyice erirsin. Koca bi kase granolo 70 kalori. Senin günde 2500 ve üzeri kalori alman lazim kilo icin. Yani granolayla tamamlayamazsin.

0 oy
(257 puan) tarafından

Valla canım sen yine iyisin ben 23 yaşımdayım iki çocuk annesiyim dün sağlık oçağında tartırldım 48 kiloyum benim eşimde kilo almammı istiyo ama alamıyorym malesef 

0 oy
(1,372 puan) tarafından

26 yaşında 160 boy 1 çocuk 40 kilo

0 oy
(4,759 puan) tarafından

Önce kan değerlerine baktır dostum sonra diyetisyenle görüş inşallah alırsın keşke fazlamı sana verebilsem

0 oy
(1,451 puan) tarafından

Kilo almak için ağırlık çalışman ve yanında cicibebe süt yemen lazım. Kız kardeşim bu şekilde manken vücudunu koruyarak kilo aldı.

Boyu 175 kilosu 53 falandı, böyle 60a çıktı 1 ayda. Şu an evli, 65 kilo. Tam idealinde ve cardio+ağırlık çalıştığı için fiziğinin maşallahı var.  

0 oy
(32 puan) tarafından

Bende 1.65 boyundayım tekrar 58 kiloma düşmek istiyorum 🤣🤣😂 

0 oy
(4,741 puan) tarafından

28 yasima geldim hala care bulamadim 48 bucuk olabilmisim yok olmuyo yiyorum ama olmuyo 

0 oy
(118 puan) tarafından

Muzlu smoothie dene bak nasıl alıyorsun 

0 oy
(207 puan) tarafından

Parazit varsa ilaç kullan çok fark ediyor 

0 oy
(4,789 puan) tarafından

Boyuna göre kilon çok ideal bence neden almak istiyosn

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 807 göst.
8 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Peri Ali (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 566 göst.
5 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Raziyesglm (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 503 göst.
17 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Ballbadem (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,164 göst.
10 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,444 soru

24,030,466 cevap

328,665 kullanıcı

...