0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından

Kızlar merhaba üç dört ay önce kardeşimin nişanı oldu eşimin ailesi yüzünden geç gittik nisana ve nişan olduğu gibi hemen kalkın gidelim eve dediler zehir ettiler kardeşimin nisanina bana şimdi de eltimin kardeşinin düğünü var eltim demiş çabuk gelin düğün akşam 6 da baslicak bunlar şimdiden diyorlar saat dörtte hazırlanalim gidelim geç olmasın eltimin adını alıp günahtır o demiş erken gelin falan diyorlar benim çok zoruma gidiyor her zaman aramıza böyle ayrımcılık koyuyorlar sizce ben napiyim 

8 Cevaplar

+5 oy
(2,929 puan) tarafından

Tamamda onların sözüyle hareket etmeseydin sonuçta kardeşinin nişanı önden 1 gün önceden eve geçebilirdin canım onların kalk demesiyle olur mu akraba nişanı mı bu 

-Reklam-
0 oy
(4,750 puan) tarafından

Sen herseye tamam diyen bi gelinsin sanırım eltine kıyasla 

(301 puan) tarafından

Her şeye de evet demiyorum ama tabi ona göre daha her şeye evet diyip ses etmeyen küçük şeyleri kabul edenim kardeşimin düğününde ikide bir kayın peder işaret yolluyordu kalk kalk diye 

(301 puan) tarafından

Şimdi gitcez düğüne geç saatlere kadar kalcaz orda

(4,750 puan) tarafından

O yüzden işte hemen eşine annenler gitsin biz sonra gideriz deseydin o ne öyle yabancı gibi kaynanayla git gel. Kendini ezdirirsen senin hakkında hüküm sürerler 

0 oy
(4,512 puan) tarafından

Kusura bakma cnm ama burada hatayi sende buluyorum. Siz gidin kardesimin nisani sonucta deyip ertesi gun gidebilirsin. Yani nedir bu herseye evet deyip susmaniz? Saydirin biraz ailenizi, gelin gittin diye mallari degilsin ya

0 oy
(3,761 puan) tarafından

yanı kendi kardeşimin nişanından ne zaman döneceğime kayınbabam karar veremez. 

0 oy
(189 puan) tarafından

Söyle yüzlerine direk bana böyle yaptınız ona böyle eşit davranın de. Nefret ediyorum ayrımcılık yapan ailelerden. Adil davranmayacaksan yapma çocuk mocuk. Hayret bişi ya

0 oy
(3,286 puan) tarafından

Kardeşimin nişanı olsa kendim önceden giderim, kalk demeyle de kalkıp gitmezdim. Onların demesiyle mi hayırdır yani? Niye bunlara izin verdin ki en başta? Yinede laf sokardım eltime ayrımcı davranıyolarsa

0 oy
(15,340 puan) tarafından

Söyle sende bana böyle yaptınız diye 

Heöde kardeşin için nişanı var bir kaç gün önceden annene gitmen gerekir el gibi onlarla gitmişsin 

0 oy
(3,851 puan) tarafından

Sen niye onlarla gidiyorsun? Bir kaç gün önceden gitseydin sen. Kalkalım dediklerinde ben gelemem siz gidecekseniz gidin deseydin. Bu cesareti ya senden yada eşinden buluyorlar?

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,438 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 676 göst.
18 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 289 göst.
22 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Bir bal annesi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 788 göst.

Kategoriler

1,464,857 soru

24,008,256 cevap

327,661 kullanıcı

...