0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,111 puan) tarafından

5 yaşındaki oğlumun çürükleri var ve ağrı yapmaya başladı birkaç dişçiye götürdüm Kanal tedavisi dolgu ve kaplama yapılacak küçük olduğu için dayanamaz anestezi ile yapılması lazım dediler. Cuma günü için karar verdik ama içim rahat değil ama oğlumun haline de çok üzülüyorum yemek yemeyi seven çocuğum yemek istemiyor dişi aciyo diye 2 kilo kaybetti kuzum. 

Anestezi ile diş yaptıran var mı cocuklarina sonrasında ve oldu naisl.ilerledi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin inşallah postun üstte dursun 

(11,111 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim. Fark eder etmez götürdüm 2 ay içinde ilerledi çürükler kaç ayrı hastaneye götürdüm özel devlet hepsi anestezi ile diyo ama devlet hastanesi de yapmiyo üni hastanesi ne götürdüm onlar da geç tarihe randevu verdiler ve ciddi fiyat çıkardılar şaka gibiler 

-Reklam-
0 oy
(2,442 puan) tarafından

Kaç diş yapılacak benim oğlumun da 4 yaşinda başladı 3 tane kanal ve iki çekim yapıldı lokal anesteziyle 

(11,111 puan) tarafından

4 yaşındaki çocuk lokal anestezi ile o kadar işleme nasil dayandi 8 diş yapilacak. Çekim yok Kanal tedavisi dolgu ve kaplama yapilcak genel anestezi ile yapılacak 5 yaşında çocuk uyanıkken bu kadar işleme dayanamaz dediler 

0 oy
(9,082 puan) tarafından

cocuga bagli 5 yas benim

kizmda 8 dolgu 2 kanal yapildi. yani curumeye baslayanlarida hemen dolguladilar ki ilerlemesin curuk diye. normalleri ignesiz uyusturulmadan bile yapti derin olmayanlari. kanallarida fisfis sikacagiz gozunu kapat diye kandirdilar igne yapip uyistirdular normal biz gibi durdu yani. anesteziye gerek kalmadi uyutmaya falan

(11,111 puan) tarafından

İşlemler tek seferde mi yapıldı Kanal tedavisi yapılırken ağlamadi ? Benim oğlum muayene esnasında dişçi den korkmadi durdu ama işlem uzun sürer ve oğlum sıkılır canı acirsa oturmaz ağlar diye düşündük 

(9,082 puan) tarafından

yok yek aeferde degil  hafatada bir dis yapildi. klinik zaten benim evimin altinda   haftada bir yaptirfik . ozel dis klinigi.  ilk kuayenede korkdu ama ablalar genc kizlar asistanlar kandiriyor guzelce konusarak. sia yapilirken bende koseden elini tuttum hep

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Yeğenimin disi 2 3 yaslarindayken kırılmıştı anestezi ile yapıştırma yapıldı bir sorun olmadi

0 oy
(746 puan) tarafından

Ah canım ya bende aynı durumdan müzderibim 3.5 yaşında önlerde çürük bugun agrı oldu yarına randevu aldım bakalım ne diyecekler bende korkuyorum 6 yaşında düşer dedi doktor ama dayanamıyor artık fırçaladık yinede çürüdü antibiyotik yaptı dıyorum 

(11,111 puan) tarafından

Bizde antibiyotik çok kullandık. Bizim arka azı dişleri çürük. Size de çok geçmiş olsun 

(746 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(765 puan) tarafından

Hicbisey hissetmicek uyuyup uyanicak disleri temizlenmiş olucak rahat olun 

(11,111 puan) tarafından

Ayyy inşallah  aklıma o kadar takılıyor ki 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
3 cevap 69 göst.
+1 oy
4 cevap 201 göst.
0 oy
3 cevap 153 göst.
5 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde busraaa111 (289 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,209 soru

24,068,980 cevap

330,515 kullanıcı

...