+2 oy
3,718 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (273 puan) tarafından

Kızlar merhaba artık dayanamayıp yazıyorum oğlum 15 aylık doğduğundan beri mama konusunda bir yolculuktayız her markayı denedik desem yeridir ama bir türlü içimize sinen birini bulamadık özellikle geceleri gaz sancısıyla karnında huzursuzlukla uyanıyo uykusuzluk bir yandan içim parçalanıyo onu öyle görünce 😓 Hem gaz yapmayan hem de birazcık daha tok tutan bir mama arayışındayım var mı öneriniz? Bebeğime konforlu hissettirecek bir mama arayışındayım var mı öneriniz ?

19 Cevaplar

+6 oy
(3,460 puan) tarafından

15 aylık bebek artık gece beslenmesi yapmamalı. Mama bile içmeyebilir süt alerjisi yoksa. Oğlumda sma kullandım kızıma sma yaramadı similac kullandım onada. Ortalama 1 yaştan sonra inek sütüne geçirdim bayılarak içtiler.

(1,470 puan) tarafından
+1

Benim ki de 15 aylık geceleri emiyor . Uyanıyor sürekli. 2 yaşını bekliyorum kesmek için. 

(3,460 puan) tarafından

Doktor bize 1 yaşından sonra gece beslenmesine ihtiyacı yok bebeğin alışkanlıktan uyanıyor demişti. Gece beslenmesi dişlerine de zarar veriyor çünkü özellikle biberon maması içen bebeklerde

(273 puan) tarafından
+1

Gece beslemesi yapmıyorum zaten ama uyanıyor , uyandığında karnında huzursuzluk oluyor.Yani huzursuzlukla uyanmasın diye şimdi SMA comfort 3 veriyoruz bir süredir uyanmıyor neyseki bulduk mamamızı galiba

(1,200 puan) tarafından

Süt 

Ün hiç bir faydası yok... zararı çok

-Reklam-
+3 oy
(83 puan) tarafından

Biz de baya uğraştık zamanında seni o kadar iyi anlıyorum ki en son SMA comfort 3e geçtik hani baya rahatladık içeriğinde L.reuteri diye bi şey varmış ne olduğunu tam anlamasam da doktor karındaki huzursuzluki için iyi dedi ciddi anlamda fark etti

(273 puan) tarafından

Sma confort 3 'ü birkaç yerde görmüştüm aslında ama hiç denemedim gerçekten etkisi oluyor mu bizimki 2-3 kez karnında huzursuzlukla uyanıyor çünkü 😔

(83 puan) tarafından

Benimki de sabahları inanılmaz huzursuz kalkıyordu şimdi daha konforlu uyanıyor .benim için yeterli oldu  şu an. Optipro diye bi protein teknolojisi vardı içinde ayrıca

(107 puan) tarafından

Ben de bi şey ekleyeyim sma comfort 3te fos-gos gibi içerikler de var diye biliyorum

(273 puan) tarafından

Şu an anlattıklarınızdan sonra direkt listeye ekliyorum 😂 Çok kararsızdım ama en azından deneyen ve memnun kalanları duymak iyi geliyo

(107 puan) tarafından

Ayy süper sevindim tadı da güzel bizimki başka mamalara burun kıvırıyordu resmen bunu içiyor yani zorlamıyoruz

(83 puan) tarafından

Evet evet bizimkinin de yüz ifadesi ne bu ya gibi olmuyor SMA COMFORT3 te. bir de bak sana tavsiye olsun geçmeden önce 1-2 öğünde dene biz öyle yapmıştık direkt tüm öğünlerde vermek yerine azar azar tanıştırdık vücut da alışıyo

(273 puan) tarafından

Bende öyle yapmayı düşündüm zaten tamamen değiştirmekten biraz tırsıyordum SMA COMFORT 3 Ü de azar azar vererek başlarım o zaman

(83 puan) tarafından

Aynı yoldan geçmiş biri olarak sana kocaman sabır ve kolaylık diliyorum bu mama işleri psikolojik savaş gibi bazen ama SMACOMFORT 3 ile ile biraz nefes aldık gerçekten :)

(273 puan) tarafından

Çok sağ olun valla umut oldunuz bana iyi ki yazmışım buraya insan bazen sadece benimki böyle diye düşünüyor yani ister istemez 🙏

(83 puan) tarafından

Her zaman buradayız bacım 😂 denemekten korkma

(107 puan) tarafından

Aynen öyle dilerim sizde de işe yarar bebek rahat eder de sen de biraz dinlenirsin

(273 puan) tarafından

Sen var ya harika birisin çok teşekkür ederim bir kaç gündür SMA comfort 3 kullanıyoruz. İnanılmaz konforlu  kuzum Keşke çok daha önce geçseymişim buna

(83 puan) tarafından

Aynı yollardan geçen anneler olarak destek olmak birbirimize görevimiz bence sizde de iyi gelmesine çok sevindim

(273 puan) tarafından
+1

İyi gelmek ne kelime resmen aradığı konforu buldu bebeğim,  o kadar konforlu ki 😊 Ama ben alışkanlık hep uyanıp duruyorum

(83 puan) tarafından

İyi bir şey o aslında kontrol etmek lazım bebişleri uyurken 😍

(273 puan) tarafından
+1

Tabii canım o kısımdan hiç şikayetim yok kuzum huzursuzluk hissetmesin ,uyanayım umrumda değil 🙈

(83 puan) tarafından

SMA comfort 3 cidden çok iyi ama biz hiç değiştirmedik vermeye başladığımızdan beri hiç sorun yaşamadık

(273 puan) tarafından

Benimde değiştirmek konusunda hiç niyetim yok zaten kuzumu öyle gördüm ya asla değiştirmem

+2 oy
(1,659 puan) tarafından

Sma mama çok ovuyorlardi lazım olur diye aldım çevremde kullananlar da çok memnun

(273 puan) tarafından

Burada baya övülünce SMA comfort 3 aldık bir kaç gündür veriyoruz o huzursuzluğu yaşamadığını gözlemliyorum

+2 oy
(4,591 puan) tarafından

Biz de çok aradık her mamayı denedik kızım hiç birini sevmedi sancı olmadı bizde beğenmiyordu küçük hanım. Apatmil, bebelac gold, sma,hipp en son buradan biri evolvia dene dedi sonunda onu sevmişti. Daha iki aylıktı o zaman.

+2 oy
(1,126 puan) tarafından

SMA COMFORT 3 gaz sorunu yaşanmıyor bununla bildiğim kadarıyla 

(273 puan) tarafından

Gerçekten öyleymiş keşke baştan alsaydım diyorum şimdi boşuna sıkıntı çekti kuzum

(1,126 puan) tarafından

Benimde teyzem önerdi bana doğum yapınca gaz sorunu olmuyor dedi

+2 oy
(5,531 puan) tarafından

Sma kullandık biz canım 

Evolvia mama da iyi oluyor 

tarafından

Size de çıkmış mama yeni gordumde

(273 puan) tarafından

SMA comfort 3 aldım bende burada çok övülünce baya iyi geldi gerçekten

+1 oy
tarafından

Evet canım sma cok iyi bir mama 

+1 oy
(1,562 puan) tarafından

15 aylık olmuş madem yaramıyor vermeyin mamayı kesin artık 

+1 oy
(410 puan) tarafından

Ben kızıma sma mama kullandim çok iyi geldi. Diğer markalari da denemiştim en iyisi sma

+1 oy
(1,126 puan) tarafından

Ben 48 gün önce doğum yaptım sütüm gelmeyince mama aldım. Bı yakınım SMA COMFORT al gaz yapmıyor dedi. Eşimi gönderdim SMA OPTİPRO aldı diğeri yoktu dedi sanırım. Şuan SMA OPTİPRO kullanıyorum çokta memnunum ama gaz içinde SMA COMFORT her yerde öneriliyor onu deneyebilirsiniz 

+1 oy
(745 puan) tarafından

Bu eski gönderiden neden bildirim geldi bana anlamadım. Sma reklamı mı? 

+1 oy
(1,064 puan) tarafından

Benim bebeğime en iyi gelen sma oldu ne gaz sorunu oldu çok memnun kaldım inşallah sende memnun kalırsın 

0 oy
(97 puan) tarafından

Acaba alerjik bir derdi olabilir mi? Çünkü yanliş bilmiyorsam artık gaz problemi olmamalı. Bebeğim kolikti o vakit hiip organic combiotic kullandık. Birkaç tane mama denemiştim ve ağlamasını en aza indirmeye yardımcı olan mama o olmuştu. Allah şifalar versin. 

(273 puan) tarafından

Çok teşekkürler 🙏🏻 SMA comfort 3 aldık o iyi geldi kuzuma alerji değil demişti doktorumuz zaten

0 oy
(3,492 puan) tarafından

Biz gece beslenmeyi ve mama yincoktan bıraktık illa mama önerisi istiyorsan hipp combiotik kullandık gaz yapmıyor ve yok tutuyor 1 yasina grince markette satılan devam sütleri var 500 ml onlarda içiyorduk şuan onuda bıraktık günde iki sefer inek sütü öğlen ve akşam uyku geçişi rahat olsun diye 

0 oy
(132 puan) tarafından

Benim bebeğimde 17 aylık gece uyanıyor ve mama içiyor. Doğduğu andan beri neredeyse kullanıyoruz. SMA öneriyorum. Bebeğim SMA yi çok severek tüketiyor.

0 oy
(1,489 puan) tarafından

Mamayi kesmeniz lazim buyuk ztn gazi ek gda dan da olabilir 

0 oy
(438 puan) tarafından

benimki de hep huzursuzdu geceleri. ama zamanla geçmişti. Mama değişikliğinden olablir, aldığıu ek gıdalardan biri rahatsız ediyor olabilir deneye deneye bulmak lazım sorunu.

0 oy
(3 puan) tarafından

Pınar devam sütü kullanıyorum ben hem gaz sorunu yok hemde kilo alımı iyi ben çok memnunum 22 aylik halen devam ediyorum

0 oy
(1,330 puan) tarafından

Hipp organik deneyebilirsin. Gaz olayları bu mamayla gitmişti bizde 

İlgili sorular

+2 oy
35 cevap 3,768 göst.
24 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sirinhatunn (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 231 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.
16 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MinnieMouse (3,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 414 göst.
2 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,442 soru

24,139,384 cevap

334,436 kullanıcı

...