+2 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (1,102 puan) tarafından

İyi günler hanımlar dün buraya bir post açmıştım son günlerde zor sıkıntılı günler yaşadım yaşadıklarım beni fazla üzdü biliyorum herşey geçici buda geçer yahu diyorum . Bu kadar zor günler olunca evimdeki iślerimde aksadı evimde biraz dağıldı hadi kalk topla diyorum kendime ama dikkatimi veremiyorum yapamıyorum. Böyle durumlarda nasıl toparlanırsınız kendinjzi , evinizi nasıl toparlarsınız belki banada bir ışık tutmuş olursunuz...

9 Cevaplar

+2 oy
(5,580 puan) tarafından

Kiz kalk sacmalama temizlikten guzel terapi mi var sen simdi bi kac temizlik videosu izle enerjin gelsin sonra muzik dinliyosan oynak biseyler ac tak beline onlugu yap basina catkiyi ovala bacim ovala 

(1,102 puan) tarafından

Ne güzel anlattıyon insanın iş yapası geliyor, deniyeceğim canım teşekkür ederim 

(5,580 puan) tarafından

Canim bilmiyo muyum icinin ne kadar dolu oldugunu gaz veriyim diye dedim anliyorum seni ama valla bak kal kalk iyi gelecek 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Tak kulaklığı evini temizle o zaman biraz enerjin kendine gelirsin ben ev daginikken iyice depresyona giriyorum

(1,102 puan) tarafından
+1

Peki ne dinleyeyeyim ne tavsiye edersin. Tavsiyeye gerçekten ihtiyacım var. 

tarafından
+1

Enerci enerci 

Bende bir tane daha yok

Post sahibi değilim tavsiye vereyim bu aralar bende öyleyim 

+1 oy
(14,950 puan) tarafından

Bakara suresi aciyorum genelde canım. Dip köşe girmesem de Bi etraf toparlarım o kadar 

(1,102 puan) tarafından
+1

Güzel fikir Canım İnşallah denicem 

+1 oy
(1,398 puan) tarafından

Evin içine girip temizlersen en güzel terapi olur kafanda dağılır arkada aç bir müzik de

(1,102 puan) tarafından

Ah bir girebilsem , yaparım İnşallah 

+1 oy
(5,609 puan) tarafından

Bende şu köşede bekleyim

+1 oy
(2,570 puan) tarafından

Şu an temizlik yapmaj senin için bir terapi😍

Evin dağınık ve kirli olursa daha da gerilirsin üzülürsün temiz ferah evde insan daha mutlu olur.

Temizlik yaparsan çok daha mutlu olursun

Bence temizlik yapmak çok güzel..
Temizlik yapmak bana çok iyi geliyor. Dağınık ev olunca içim daralıyor, temiz olunca mis gibi ferahlıyor insan.

Gerçi beş küçük çocukla hiç kolay değil, evin hali bazen içimi sıkıyor ama elimden geldiğince toplamaya, temiz tutmaya çalışıyorum. 

(1,102 puan) tarafından

Bendede şuan ikisi ufak 3 ve 1, 5 yaşında çocuklar. Hep ilgi ilstiyorlar yaptığım her iş yarım kalıyor. 

+1 oy
(923 puan) tarafından

Kendini severek başlayacaksın gerisi gelir.

(1,102 puan) tarafından

Ah o kendini sevebilmek

+1 oy
tarafından

Ben sürekli evde olduğum için beni çok temiz titiz sanarlar ama kafamın içini susturmak için baska yol bilmiyorum şuan bebeğim emekledigi için fazla yapamasamda sürekli evim temizdir ama içim çok kirli sende kendini nasıl iyi hissediceksen öyle davran herşey gelip geçiyor ömür bitiyor😔

+1 oy
(1,669 puan) tarafından

Terapi olur sana evini topla güzel bir terapi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
+1 oy
17 cevap 477 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Nalankt (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy