Selam kızlar bu sene çok geçe kaldım :)) Siz hediyeleri aldınız mı? Aldıysanız ne aldınız. Biraz fikir alışverişi yapalım
Ben kutlamıyyoruumm 😅
Efendim ? 😂
Kutlamıyyoorum 😅
Yazınca olmuyo be ses atılsa keşke 🤣
Ahshsjjsjs 😂😂 haykırdım
Çiçek yolladım 😅akşam şok içinde geldi kendimi prenses hissediyorum diye🤣
Bu mantıklı bak ya. 😂 uğraşsız 😂
Şıklık yapayım dedim rica ediyorum bir daha bu şekilde şıklık yapma dedi😪🤣
Ahahhaha benimki sever böyle şeyleri ya. Mantıklı bence :D
Ben sporcu olduğu için eşofman takımı ve spor ayakkabısı aldım 🤗
Güle güle giysin canım. Benimkinin 30 çift falan spor ayakkabısı var heralde. :(( bana olmaz
Ben babama gömlek eşime de şortlu takımlardan aldım alt üst ben aldım kızım hediye etti eşime kızımı teşvik etmek için aldım yoksa bence babaya alınmalı hediye 😁 herkes kendi babasına alsın ya
Güle güle giysinler canım :)
Eşime spor ayakkabı aldım bende 😁
Benimki süsüne düşkün anam. Ayakkabı kıyafet yıkılıyor ev
Babama termos aldım ama eşime hediye almadım 🤣 alamam da onun pahalı zevklerine para verirsem içim yanar. Biliyorum ki canım kocam benim üzülmemi hiiiiiç istemez, o nedenle canım kocamı üzmeyeceğim 🤣🤣🤣🤣
Senin en büyük hediyen zaten kızın diyip sallasam mı 😂😂
Onu çok kullandım, olmaz🤣 zeytin ağacı alıp üzerine not yazayım ☺️
Aaaa bak bunu sevdim. Babama bir çınar fidesi alayım bağ evine diksin. Manidar olur. Kocam beye gene birşey bulamadık 😂 yeni steteskop mu alsam acaba. Daha yeni tamir ettirdi kendininkini. Eskidi heralde.
Ankara’da harika teraryum yapan yerler var. Eşinin odası için iyi olmaz mı? Bakım derdi yok onların hoş olmaz mı? Veya klasik arabalar da güzel olur
Teraryum işi hastalarda. 😂 Allah razı olsun emek ediyorlar getiriyorlar ama oda çakıldı artık. Bazılarını annesine Eskişehire götürdük en son :) klasik araba bana güzel hediye olurmuş ya 😂😂 benimki araba sevmez, futbol takım sevmez. Bi şişe macallan getirteyim ben olmazsa ona. Yine kaçan bana kaçtı. 🤦🏻♀️
İşte ben de tam da bundan bahsediyorum. Adamda kıyafet ayakkabı ful bir de zevkine göre seçemem. Odasına girmiyor bile odası için bir şey alayım desem. Futbol sever hatta fanatiktir ama asla tuttuğu takımın eşyalarını kullanmaz. Saat, bileklik, yüzük parfüm olayına asla girmem. (O paralara canım acır, kızlara alırım daha iyi 😈) zeytin ağacı alıp balkonuma koyarım onun yanında severim ağacı filan olur olur bu🤣🤣🤣🤣
Heh işte aynııııı. O kadar iyi anlıyorum ki seni. :/
Spor ayakkabı almayı düşünüyorum birde pasta 🙂 onun dışında fikir olarak kemer , cüzdan, isimli kartlık, çakmak olabilir. Tespih olabilir, tişört, pantolon, araba anahtarlığı ismiyle olabilir. Tuttuğu takımın forması olabilir isimli yada sade.
Şimdi yazıcam Allah kolaylık versin diyeceksin 😂😂 tesbih kullanmaz, takım tutmaz, sigara içmez puro içer, onunda çakmak tabaka makas setini çok oldum alalı :( kıyafetini çıkar kendi alır, aldığımı beğenmez 🤦🏻♀️
Babalar gününü unuttum ama t-shirt yok diye iki tane almıştım bugün geldi babalar günü hediyen diye veririm 🤣🤣
Bide pasta filan yaparım yeter
4 ayak üzerine düşmek diye buna derim 😂😂
Biraz öyle oldu 🤣🤣
1,477,419 soru
24,183,270 cevap
336,466 kullanıcı