0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (99 puan) tarafından

Oğlum 5 yaşında. Ama yürğmeye başladığından beri topuklarını tam olarak yere basmadan yürüyor. Yani toouğu havada kalıyor. Ortopediye götürdüm ayaklarında bir sorun yok alışkanlık yapmış dedi. Nasıl düzelecek küçükken hep büyüyünxe düzelir diye düşündük uyardıkta sürekli ama yok 5 yaşında hâla aynı. Ve dışardan bakılan bi gözle sanki çocuğumda problem varmış gibi görünüyor. Ağlıyorum neden diye yani bas diyince uyarınca basıyor düzeltiyor ama iki dakka sonra aynı. Kahroluyorum. Boylu poslu yakışıklı bi çocuk ama maalesef böyle devam ederse ömür boyu ona problem olacak böyle yürümesi. Bebekken yürütece maruz kaldı onunda büyük payı vardır kesinlikle diye düşünüyorum doktor yoktur dedi ama anne yüreği ben yinede kendimi suçluyorum. Ne yapabilirim etrafnda böyle olan çocuk var mı düzelme oluyor mu nelerle karşılaşacak hayatı boyunca üzülüyorum ;((((((((

4 Cevaplar

0 oy
(4,020 puan) tarafından

spor işe yarayabilir. çocuk pilatesi falan

(99 puan) tarafından

Kaydedeyim araltırayım ben 

-Reklam-
0 oy
(1,965 puan) tarafından

Benim oğlumda öyleydi balerin gibi yürürdü ama kendiliginden düzeldi 11 yaşında suan

(99 puan) tarafından

Peki kaç yaşlarında düzeldi kahroluyorum ben :((

(1,965 puan) tarafından

7 yaşında falan düzelmeye basladi daha çok okula başlayınca sürekli hareket halinde olduğu için daha çok duzeldi

(99 puan) tarafından

Anaokuluna gönderdim hâla aynı. Kahroluyorum ben düzelmeyecek gibi resmen 

0 oy
(22,998 puan) tarafından

Nasıl ya anlamadım canım valla

(99 puan) tarafından

Yürürken parmak ucu yürüyor. Topuğumuz yere değer ya yürürken o değdirmeden yürüyor hiç yere değmiyor yani

0 oy
(5,057 puan) tarafından

Benim bi tanıdığın kızının öyle kız 7-8 yaşlarında. Topuk bilek arası bi sinir mi lif mi kas mı neyse onun kısalığından kaynaklanıyormuş. Çocuğun başka bi sıkıntısı yok. Valla ben oyun yapıyor zannetmiştim hatta. Düzelme durumu nasıl bilmiyorum sormamıştım.

(99 puan) tarafından

Bunda sorun yok demişlerdi yine götüreceğim. 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 371 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde mcecence (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 172 göst.
0 oy
6 cevap 344 göst.

Kategoriler

1,466,582 soru

24,032,610 cevap

328,769 kullanıcı