+1 oy
820 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından

Bjlşşvxişkklşşç mnkkllllmnghjllş

Kkklll

Klll

16 Cevaplar

+6 oy
(1,333 puan) tarafından

Bosanamayacaksan böyle aksiyonlara girme bence.kendine güvenin varsa maddi imkanın varsa aksiyon al yoksa adaminda işi yok zaten size hiç faydası olmaz .

(51 puan) tarafından

Canıma tak etti artık bize faydası yok zararı var,benim de imkanım yok olsa çeker miydim bunu ,iki çocuk var ortada hep onları düşündüm kimseye bişey söylemedim daha 

-Reklam-
+1 oy
(484 puan) tarafından

Bence en temelde bir erkek çalışıp, maddi gelir sağlamalı. Günümüzde artık evde oturan kadınlar bile hoş karşılanmıyor çünkü tek maaşla ev dönse bile yaşam standartları yükselmiyor. Kadın en azından evde dururken çocuk bakımı, ev işi vs bir düzen tutuyor da belli bir dönem için kabul edilebiliyor ama evde duran erkeğin hiç bir bahanesi yok bence. ( Sağlık sıkıntısı yoksa). 4 ay işsiz kalmak diye bir şey yok. Benim eşim üst düzey çalışan olmasına rağmen, bir dönem işten çıkarıldı, hemen haftasında idarelik çay dağıtan, tost yapan ufak bir yere girdi. Maaş gibi olmasa da boş olmaz , yeni iş bulana kadar amelilik de olsa yapılır. 4 ay uzun bir süre.. bence tembellik..

Kız muhabbetine gelirsek, evdeki çamaşır bulaşık yıkıyor, yenileni içilen idare etmekten kendine bakamıyor, bir de afedersin zaten avcunda kafasıyla, başka kişilere göz koyuyor işte. Hani yeni bir kıyafet alırsın da ilk zamanlar ütüler, itinayla yıkarsın sonradan kenara bucaga atılır ya. O hesap.. kalben sadık değilse, sen avcunla kuş tutsan degismez. Boşanma niyetin yoksa önce bir iş bulması konusunda ikna et. 

(51 puan) tarafından

Nereye gittiğini de bilmiyorum umrumda da değil soğudum soğuttu beni kendinden bu halimle ev temizliğine gidiyordum iki çocukla sırf kimseye muhtaç olmamak için baktım olmuyor ,çalışmaya niyeti yok kovdum bana ne ilgisi var ne de bişey ben hep son plandayım onun için ben hep yalnızım, o evde ama değil gibi,😢

(5,180 puan) tarafından

Günümüzde artık evde oturan kadınlar mı hoş karşılanmıyor? 

Kimmiş onlar? 

(484 puan) tarafından
+1

@Pakize333 Gayet açık. Sağlık durumu ya da bebeği olmadığı halde  (çocuğunun yaşı büyümüş ya da hiç çocuğu yok vs ) evde duran kadın işte. 

Evet hoş karşılanmıyor. Ben size toplumun gerçek yansıtmasını söylüyorum. İsterse yüksek lisans mezunu olsun, kocaman olmuş çocukları ama evde duruyorsa, ilkokul mezunu temizlikçi kadından daha aşağıda görülüyor. Bu devir eski devir değil. Kadın evde bin takla atsın gözükmez. İki gün sonra bir şey olursa da emeği fark edilmez, hiçe sayılır. Ortada kalır. Yani maddi düzeyi iyiyse bile , evde duran kadına değer verildiğini görmedim ben. Eşi bir şey demese toplum der. Bende şuan çocuğumdan dolayı çalışmıyorum. Çalıştığım dönemde okul müdürü bile " aman hocam o zaten ev hanımı '' gibi bazı şeyler diyordu. Çok uzun , derin bir mevzu benim açımdan. Birkaç paragraf ile anlatması zor. Ancak emin olun en köylüsünden en modernine kadar, pekçok kişi artık " ev hanımı " kavramını kabul etmiyor. 

(484 puan) tarafından

@Ecrin2147

Tüh , üzüldüm :( 

Sen bir şekilde kazandığın için rahat davrandı sanırım.

(5,180 puan) tarafından

Beni toplumun ne düşündüğü ilgilendirmiyor. Mesela ben bu yönde seçtim eşimi benim çalışmamı istemiyor. Ev dışındakilerin de ne düşündüğü zerre umrumda değil

Ben çalışan çalışmayan kadın diye ayırmıyorum kimseyi. Kimsenin değeri de bu şekilde biçilmez

0 oy
(2,431 puan) tarafından

Hep merak etmişimdir kovunca gidip daha gelmıyorlar mı yani gıdecek yerleri varmı eğer gıdecek yeri yok geri gelecekse boşyere kovdum ettim dıye kendini üzme 

(51 puan) tarafından

Gitsin nereye gidiyorsa gitsin çalışsın anca yediği içtiği önüne gelir elinde hep telefon evi otel gibi kullanıyor  beni hep son plana atıyor ilişki desen yok kanka gibi olmuşuz zaten beni gördüğü yok

0 oy
tarafından

Evden kovmuşsun zaten niye arıyorsun ki sende bunu istemedin mi şuan arama sormaki kıymet bilsin biraz bırak ne yapıyorsa yapsın zaten çalışmıyormuş😏

(51 puan) tarafından

Aramadım ki kardeşim bayramını kutlamak için aradı kapalıymış,kavga ettiğimizi bilmiyor,beni aradı eniştemin telefonu kapalı dedi bende şarjı bitmiştir dedim ben aramam zaten 

tarafından

Engelledi demişsin onun için dedim aynen öyle arama o seni merak etsin 

0 oy
(622 puan) tarafından

Erkekler hep bu akilda nasilsa bensiz yapamaz.Arama aramadigini gorunce kendisi gelir kapina.calismiyorsa nasil geciniyorsuz senmi calisiyorsun

(51 puan) tarafından

Ben iki çocukla çalıştım sırf ele güne muhtaç olmamak için temizliğe gittim ama yetti adamın çalışmaya niyeti yok ellerimi görsen yaşlı ninelerin ki gibi deterjan çamarsuyundan😥😢

(51 puan) tarafından

image

bak böyle olmuş hatta daha beterdi krem sürüyorum kaç gündür çatlamış ve yanıyor
(622 puan) tarafından

Calisip hem kendine hem cocuklarina bakacaksan ne diye evlendin.birde esinde bakiyorsun.Esin bir is bulup calismadikca barisma

(51 puan) tarafından

Zaten barışmam aramam da ,ne hali varsa görsün kiradayız iki çocukla zor geçiriyoruz insan ne iş olursa olsun çalışır beee  evde ekmek olmadığı zamanlarımız oldu ,demiyor da ne iş olsun çalışayım çocuklarım için😕

(622 puan) tarafından

Tabiki cocuklari icin calismali acmi kalsin cocuklar.Ondansa bosan para al cocuklarin icin

0 oy
(74 puan) tarafından

Bir kendimi  senin yerine koydum inan  iyi yapmissin canim böylesine acimicaksinda uzulmiceksinde.butur durumlarda taviz vermediğini bilmeli..nefret ediyirum evli barklj cocuklu erkegin gizu disarda olan bi kasik suda bogasim geliyor 

(51 puan) tarafından

Kendime üzülüyorum bu duruma düştüğüm için ,ona zerre üzülmüyorum, onun için 35 kilo verdim sırf gözü dışarı kaymasın diye, ama ne yapsan da boş fayda etmiyor 

0 oy
(316 puan) tarafından

Canım nasıl geciniyordunuz çalışmıyorsa? Zor çalışmayan erkek adam demesin kendine 

(51 puan) tarafından

Temizliğe gidiyordum 

(316 puan) tarafından

Eli ayağı tutuyor o gitsin temizliğe işe güce alıştırma canım 

0 oy
(3,869 puan) tarafından

Rabbim yolunu hayırlı kapılarını kolaylıkla açsın inşaAllah iyi insanlarla karşılaştırsın muhakkak ailene artık anlat durumunu iki çocuk var ve bu adamın ne yapacağı belli olmaz iş buldun mu çocuklara ailen bakarsa eğer boşanma davanı aç derim o adam için kendini mafetme Allah gönlüne göre versin çok zor zamanlardayız 

(51 puan) tarafından

İş yok evlere temizliğe gidiyordum bu durumu aileme anlatıp anlamamakta kararsızım bana gel dese de çocukları bırak gel der,ben çocuklarından uzak duramam ki 🥹🙁

0 oy
(1,234 puan) tarafından

Canım çalışmıyor gözü dışarda napıyor bu adam peki bu kadar katlaniyosun nasıl geçiniyorsunuz siz

(51 puan) tarafından

Ben .çalışıyordum kimseye muhtaç olmamak için temizliğe gidiyordm

0 oy
(413 puan) tarafından

Pardon da adamı evden resmen sebepsiz kovmussun kadınlar da dekolteli birini gördüğünde bakıyor erkek de çok tabi bakabilir bütün erkekler TV izler telefonla içli dışlıdır sen neden aşağılık komplekse girdin kavga çıkarıp attın 4 ay çalışmıyor altı üstü ne olacak işe girip calisir sen 4 ay katlanamamissin bu yoklukta evden atmışsın 

(51 puan) tarafından

Adamın gözünü nasıl korkutabilirim sizce ? 

(413 puan) tarafından

Bu tarz adamlar orta yaşı geçince karilarina düşkün oluyorlar ama orta yaşta da hayatı zehir ediyorlar ben de diyorum adamı neden attı evden :) 

Bu arada adam evden attığını kanitlarsa boşanmada hakliyken haksız olursun eşin çalışmaması da boşanma sebebi zaten konuş çalışmıyorsa ev işi yemek temizlik yapsın 

(413 puan) tarafından

Sen bu adamı bosasan da bu adam enayi bulmuş asla bırakmaz anası babası insana böyle bakmaz bence evde iş yaptır yemek vb yap karismayacam de zaten tembelse dayanamaz ise girer

(51 puan) tarafından

İş yaptırıyorum da yapana kadar zorla e hep ben yapacak değilim sonuçta o da bu evde yaşıyor yapsın Bi zahmet bide temizle gittiğim parayla bir yarım yaptırmıştırmştm zar zor kıyıya köşeye attığım parayla ,onu da alıp gitmişi onu zor zamanlarımda için yaptırmıştım 🫤😕

(413 puan) tarafından

Ne yaptın kocan geldi mi

0 oy
(201 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm durumuna. Rabbim gücünü arttırsın 

(51 puan) tarafından

Aminn inşallah 😐

0 oy
(587 puan) tarafından

TTüm yorumları okudum aklıma gelen de şu oldu. Eğer kadınlara bakar halini videoya alırsan belki mahkemede kullanabilirsin. Eşin malesefok aşırı sorumsuz. Şimdiki zamanda yanlış anlaşılmasın ama 2. İşe giren var. Haftalık izninde ek işe giden yani... Biraz tembel ve sorumsuz biri belliki. Bu zamana kadar ne iş yaptı  acaba... Yarım altın yaptım aldı gitti dedin.. Bu çok aşşağlıkça bir şey. Yani kadın olmuş erkek, erkek olmuş kadın.. Ben eşimle ayrılsam alyansım dışında bi altın Almam. Belki onu da almam. 

(51 puan) tarafından

Çok sorumsuz şimdiye kadar da aramadı hiç en azından çocuklar için arayabilirsin, bu saatten sonra zerre takmıyorum 

(587 puan) tarafından

KKim kabul edecek.... Geri gelir

0 oy
(1,044 puan) tarafından

Adamı neresinden tutsan elinde kalıyo inşaallah boşanma imkanın vardır canım Allah sabır versin varsa imkanın sadece evden değil hayatındanda at ztn bi b.okada yaramıyomuş öyle adammı olur terbiyesiz

(51 puan) tarafından

İmkanım olsaydı Bi dk bile durmazdım zaten

0 oy
tarafından

Böyle herşeyi boşan demek çokmu kolay sanıyoesunuz çocuk oyuncağı değilki. Boşanmak.  Neyse bi yolunu bulursun inşallah bacım benimkide bugün beni sinir etti kovdum gene geri geldi. 😄 oda çocuklar ağladı baba baba diye açtım yoksa açmicaktm😃

(51 puan) tarafından

Boşanmak kolay değil işte çocuklar da var bakalım Allah büyük

tarafından

Aynen hele çocuklu olunca çok zor 

0 oy
(162 puan) tarafından

Yanı çalışmasa bile insan cani gönülden eşine destek cıkar hani moralı bozuktur onunda bi erkek icin zor bir durum ama bu hem calısmıyor hem karı kıza bakıyor Allah bilir karı kızlada yazışıyodur iltifatlar yagdırıyodur sadece calısmayıp evden kovdum desen eşine destek cık derdim ama bu durumda sonuna kadar haklısın burnunu sürtmelisin 

(51 puan) tarafından

Çalışmasa iş bulmasa ben zaten destek olurum ,oluyordum da,ama iş fırsatları ayağına geliyor beyefendi kabul etmiyordu, alıştı tabi oturduğu yerden herşey önüne geliyor, baktı rahatı yerinde niye gidip çalışayım, diyordur ,onu geçtim elinde telefon sanki yapışmış eline ,ne ilgi ne sohbet ben varım yokum umrumda da değil adamın

0 oy
(1,534 puan) tarafından

İyi etmişsin zaten maddi olarak ta bir şeye yaramıyormuş ev de sana kalır o eve de giremez kendin bak çocuklarına zaten bakıyormuşsun da bir hovardaymış zaten kocanda böyle bir erkeğe ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum 

(51 puan) tarafından

Ben onu her kötü anında yanında oldum ama hersey boşmuş 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,461,835 soru

23,963,591 cevap

325,746 kullanıcı

...