+2 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Arkadaşlar burda neden bir insan tanımadığı bir insana hakaret etme davranış biçimi sergiler ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum 

3 Cevaplar

+2 oy
(271 puan) tarafından

Kendileri beğenmiş insanlar yapıyor bunu kendilerini öyle tatmin ediyorlar.

(2,496 puan) tarafından
+1

Az önce açtığı post müstehcen içerikli diye kaç uyarı aldı. Erkek olabilir diye herkes kızdı. 

(271 puan) tarafından
+1

Her onu bilmiyordum görmedim 

tarafından
+1

Ama kadın olduğumu bilmiyorlardı ve boş yere tepki gösterdiler kalp kırmak gerekmez , o sapıklar ve kadın kılığındaki erkekler öyle birşey yapıyorsa bunda benim günahım ne 🤔

tarafından
+1

Aslında haklısın 

(2,496 puan) tarafından
+1

@Hayrunnisatesettur burası herkese açık bir platform kimse senin kadın mı erkek mi olduğunu bilemez. Ki açtığın postta çok gereksiz ve saçmaydı kadınsan otur kocanla konuş akıl versin oğluna buraya ne yazıyorsun. 

tarafından
+1

Kocam zaten çocukla ilgilense bi zahmet 

(2,496 puan) tarafından
+1

İlgilensin valla öyle yapmakla olmuyor. 

tarafından
+1

Yani sende haklısın doğru söylüyorsun ama ben buranın durumunu bilememki 

(2,496 puan) tarafından
+1

Artık öğrendin ona göre davranırsın. 

tarafından
+1

Herkeste benim ne olduğumu öğrendi artık kafadan sesler çıkmaz neyse iyi bayramlar 

-Reklam-
+2 oy
(305 puan) tarafından

Yeni üye olmuşsun ve girer girmez oğlunun ergenligi ile konu açıyorsun git doktorla konus biz nereden bilek sürtünüyor diye ergenliğe girmismi dicez denecek çok şey varda neyse 

tarafından
+1

Bende diyorum ki işte doktora gitmeden önce burda bir danışmak istedim acaba benim oğlum gibi oğlu olan kişiler vardır diye hala yaziyosunya insan biraz düşünmeli 

tarafından
+1

Tövbe tövbe nasıl soru sormuş kaçırdım o kısmı

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Bunu sizee hakaret eden kişiye sorsanız daha doğrusu etıket yapın kendisi cevap versin arkasından konuşmak gibi olmasın görmeye bilir postu

tarafından
+1

Sordum hatta yazdım bile cvp verme zahmetinde bulunmuyor maalesef.... Arkadaşlar ne erkeğim nede sapığım inşallah tepkiler son bulur doktora danışmadan önce burya bir sorayım dedim nebileyim akılsızlık etmişim 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 237 göst.
0 oy
4 cevap 436 göst.
19 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.

Kategoriler

1,468,436 soru

24,058,454 cevap

330,029 kullanıcı