+4 oy
417 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde tarafından

Bayramınız mübarek olsun inşallah evlatlarımızla eşimiz dostumuzla niye bayramlar görmek dileğiyle 🐄🐄🐂🐂

9 Cevaplar

+2 oy
(24,340 puan) tarafından

Hayırlı bayramlar herkese. Rabbim ailenizle sevdiklerinizle bir arada olduğunuz nice bayramlar nasip etsin 

tarafından
+1

❤️

-Reklam-
+1 oy
(3,004 puan) tarafından

Allah razı olsun canım hayırlı bayramlar olsun ❤️🤲❤️

tarafından
+1

❤️

0 oy
(7,105 puan) tarafından

Senindde bayramın mübarek olsun cnm

tarafından

❤️

0 oy
(5,752 puan) tarafından

herkese iyi bayramlar 🤗

tarafından

❤️

0 oy
(6,892 puan) tarafından

Seninde bayramın mübarek olsun Rabbim daha güzel bayramlarada kavuştursun inşallah

tarafından

Amin❤️

0 oy
(5,258 puan) tarafından

Seninde bayramın mübarek olsun kardeşim

Nice güzel mutlu bayramlar görmek dileğiyle 

tarafından

❤️

0 oy
(1,355 puan) tarafından

Hayırlı Bayramlar 🌸

image

tarafından

❤️😊

0 oy
(3,522 puan) tarafından

İyi bayramlar 

tarafından

❤️

0 oy
tarafından

@pakize.... 

Bu postun neresinde acindirma var acaba.herkes bu uygulamada türlü türlü şeylerini anlatıp içini döküyor bence iyide oluyor kimseye soramadigin bı şeyi bile sorup fikir alabiliyorsun eee işine gelmeyen başlığa baksın okumadan geçsin.Guvenme güzelliğine bir sivilce yeter....çok doğru kusura bakmayın hanımlar 

(4,957 puan) tarafından
+1

Önceki postu kaldırmasaydın keşke de herkes okusaydı.. Sen de istemediğin postu okumayabilirsin ama insanların postlarını eleştirmiştin son postunda. 

tarafından

Eleştirilecek bişey gördümki yazdım bu eti buna versemmi bundan alsammi bu ne iç dökmek nede başka bişey canım kurban allahla senin arankadi ibadet yani burdakilerin fikri nekadar önemli olabilirmi.bende buna istinaden yazdım zaten her postu okumuyormki eğer bilgim varsa cvp veriyorm yoksa okuyup gecebilirsin

tarafından

Kimse kimseye inanmak zorunda değil ayrıca babamın mezarına gitmek çok istiyordum etrafımda iç dökeceğim kimsede yok yazdım belki benim gibi olan vardır bunun acıtasyonla alakası yok.Bazi postlar okadar abeski eleştirmemek elde değil benimkide size öyle geliyo olabilir 

(4,957 puan) tarafından
+1

Tamam Pakize de senin postlarında eleştirilecek bir şey görmüş yazmış demek ki. Kendine gelince hak, başkalarına gelince hak değil mi yani? Oradan cevap verebilecekken onu kaldırıp burayı hortlatmanın bir manası yoktu mesela. 

(4,957 puan) tarafından
+1

Herkes eleştiri yapabilir ama eleştiri sana yapıldığında da o zaman kabullenmeyi bilmek gerekir. Post kapatarak değil, orada konuşarak çözülebilir. 

tarafından

İçimi dökmek için açtım laf yemek için değil o yüzden kimse kimseyi kiracagina silmek daha mantıklı gerek yok 

(4,957 puan) tarafından

Sana acıtasyon dediği nokta biri kurban verdi onu pişiricem çocuklarıma dediğin sonrasında da kurban payıyla ilgili soru soran kişileri eleştirdiğin içindi. Babanla ya da mezarlıkla alakalı değildi, sen de bunu biliyorsun. 

tarafından

Eleştiri tabiki yapabilir herkes herkesin düşüncesi farklı sonuç olarak 

(4,957 puan) tarafından

Kesinlikle. O yüzden orada cevabı vermişken buradan tekrar laf atmak pek mantıklı değil. Heleki ötekini kapatarak. Neyse. 

tarafından

Yanlış anlaşılmış ozaman ben komsum et getirdi yani hani kesmesekte gibisinden yazdım ama yanlış anlaşıldı galiba 

(4,957 puan) tarafından

Neyse artık. 

İlgili sorular

+4 oy
9 cevap 301 göst.
0 oy
18 cevap 458 göst.
0 oy
7 cevap 174 göst.
0 oy
10 cevap 321 göst.

Kategoriler