Napiyorsunuzzz hanımlarrrr
Ben yine muhteşem bir duygusallikkk ve gözyaşlarıyla taktım.kulakligi
Nasıl gidiyor bayram hazirliklari
Hayat birşeyleri kafaya takacak kadar uzun değil canım , Allah kalbine inşirah ferahlığı versin inşallah, kalbinizden geçeni hayatınıza nasip etsin inşallah. Bol bol namazlarimda dualarımdasınız
Aminnn inşallah çok sagolasin💜💜
Yoksa çıktı mı
Yokkkkk
Herseyde vardır bi hayır hulya abladan haberin var mı özeli kapalı ortada yok
Müsait değildi yazar o
Tmm teşekkürler
Kayınvalidemle kahve içtik bebeleri uyuttum aslında eşimin yapmam gereken ütüleri var ama yoruldum annem sen yat ben yaparım dedi yatağa geldim uyumaya hazırlanıyorum:) afiyet olsun
Kolay gelsinnn
Sagolasin
Kız kocan çıktı mı hapisten yararlandım demin gördüm tahliye olanlar var sen geldin aklıma
Yok bize vurmadı çıkardılar paketten bize vuracak olanı
☹️ yaa üzüldüm
Nasip böyleymiş ekime ertelediler
Bir bokları cevirmezlerse verirlerse Ekim diyorlar
Valla evdede kimse yok
Kayinepderle kaynim 1.2 aaate giderler
Kaynana sabah anası gilr kurban kesmeye gider ne bayramlar bayram gibi ne hayattttt
Ay kız bayrammı kaldı ya bayram bizim çocukluğumuzda bayramdı en son. Artık bana hiç bayram gelmiyo
Zaten 4 senedir ne bayram bayram oldu ne brisey bayram değil cenaze evi gibi oluyoruz :(
Kurban olayım aglamada ozmo gönder
Gelll kız husos istiyor diye aliyom ama bende yiyom😂😂
Burda bulunmuyo kız hele bayrama yakın hiç biyerde yok yamyam gibiler aynı
Burdada görmedim marketlerde migrosta var sipariş girdikçe veriyorum yarjm kilo
Afiyet olsun balam ❤️
Napiyon
Sinir küpü gibiyim bu ara herşey üst üste geliyor ugrasiyoz napiyim sen napiyon
Moral sıfır sıfır sifirrrrr
Sen niye sinirlisin kız amannhamilesin bosver
Yordular be ablammmm
🥺 🥺
Kapı önünde hem hava alıp hem kocamı bekliyorum fena sancım vardı şükür biraz hafifledi
Geçmiş olsun neyin var
İlk defa bu bayramda temizlik dışında hazırlık yapmadım çünkü kimse yok bi başıma kaldım ailem kardeşlerim memlekete gittiler eşim iş için yurtdışında kaynanam görümcem de onların yanına gidicem birde teyzeme gidebilirsen gidicem cocuklar isterse tabi bayandır kuzenlerini görmediler gitmek istemeyebilirler baya duygusalım moralim bozuk ağlamak istiyorum ağlayamıyorum değişik bi ruh halindeyim
Valla bende yine bir ton ağladım:( uzandım
Degisikmbir haldeyim bende
Çocuklar kaç yasinnsa
Buyuk 8 küçük agustosta 4 olcak. Damara bağlamadan uyumak istiyorum hiç bişey yapasım yok
Benim hayatim damar olmuş:(((
Bari sen bağlamadan uyuu
Oh mis bende 4 gorumce 2 kaynimla oturuyoruz hep beraber bahçede havadan sudan konuştuk dertlestik içimden sıkıntılar döktürdüm rahatladım bere😬😁😁 çocuklarım uyku saatlerde uyudular rahatım şuan 💗
4 görümce 2 kayin ve dertleşmek hiç yanana olmamış sjsj
Hahaha doğru ya ne bilim öyle yazdım 😀😀 biraz garip dimi 😅😅
Yani hade bir görümce tek olsa neyse dicem ama 6tane koca tarafı birden dertleşmek sjsj
Daha eşimin kardeşleriyle hepimiz aynı sofraya oturmamışizdir
6 senedir evli olup nerde sayilidir kaynımla aynı sofrada oturmak
Kaynım dediğim daha küçük evli değil bekâr Çocuklarımı çok seviyorlar görümcelerimde Bekar biz öyleyiz bisiler alırız otururuz sohbet ederiz eşim 13 kardeşler diğer kaynimlar evliler de onlarla oturup dertleşmemişim samimi değilim ve bekâr kaynımlar beni çok severler çocuklarıma çok düşkünler yani sanırım siz sandınız kayni evli oturupda dertlesiyor diye 😄
Kızlar bugün doğum günüm eşimden hediye bekliyorum inşallah kebaplarla süpriz yapmaz🤣🤣
Nolsun kaynana yanına geldık o kadar herseye konusuyırkı beynim ağrıdı
1,476,283 soru
24,167,045 cevap
335,655 kullanıcı