0 oy
147 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (950 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Doktora gittim ve u    yuz bulasmis dedi 

Bebegimi emziriyom basina gelen varmi gögsume krem sürecem  

Neler yapmam lazim hizli gecmesi icin

Bu kremi kullanan varmi emziirirken 

image

4 Cevaplar

0 oy
(2,932 puan) tarafından

Ne bulasmis anlamadim

(950 puan) tarafından

**** bulasmis

(2,932 puan) tarafından

Bebegede geçer bence doktor ne dedi ben olsam sahip verirdim emzirmezdim asla bebeğime dokunurken  eldiven takardim

(950 puan) tarafından

Doktor sağıp ver dedi

-Reklam-
0 oy
(840 puan) tarafından

U y u z dan bahsediyorsan , kıyafetleri sık sık değiştir ve 60 derecede yıka.  Kimseyle temas etme . Eczaneden karma merhem almışlardı annemler onu kullandılar geçti.  Onlarında başına gelmişti aylar önce 

(950 puan) tarafından

Kac gune gecer peki bebegim var insallah ona bulasmaz

(840 puan) tarafından

Uzun sürmüştü onların ki . Hastaneden kapmislar.  2 3 ay gibi.  Ama herkes bir olmaz korkma

0 oy
(2,012 puan) tarafından

U yüz mu canım  bizim sınıfta bi çocukta olmustu tto nun sampuanı cay ağacı yagı ve koruyucu ve kasıntı için losyon almıstık butun sınıf cok şükür bize gecmemişti halada kullanıyorum sampuanı 

(950 puan) tarafından

O ne sampuan anlamadim  benim bebegim var gögsume krem surmesem kizimi emzirmek icin kremsiz gecmez mi

(2,012 puan) tarafından

Markanın adı TTO Google a TTO şampuan yaz cıkar hiç bilmiyorum doktora sormadın keşke sorsaydın u yuz biraz zor geciyor

0 oy
(893 puan) tarafından

Göğsüne sürme bebeğin ağzına girer kusar ben 7 aydır çekiyorum hamileyken başladı 4 yaş oğlum geçti doğum yaptım herşeye o kadar dikkat ettim bebeğin çarşafı nevresim herşeyin ayrı yıkadım yine bulaştı bebeğim 2 aylık daha her yerine bulaştı wilkinson pomad kullanıyoruz 3 gün kullandık 4.banyo tekrar bi hafta sonra 3 gün süreceğiz bugün 2.günümüz kokusu rezalet olduğu gibi herşeyi çöpe atıyoruz her gün herşeyi 60 yıkanıyor kükürtlü sabun kullanıyoruz bebeğim elini emer elleri kremli yavrum eldiveni yiyor öyle özlüyor bakalım inş geçer

(950 puan) tarafından

Canım Peki senin göğsünde var mı yara benimkisi o kadar şiddetli değil **** gibi de gelmedi sizin yaralar nasıl gündüz hiç kaşınmıyor Mesela gece başlıyor benimkisi **** olsaydı bebeğime bulaşmaz mıydı Bir haftadır Bu Yara Var Bende Ev halkının Hiçbirinde yok göğsüme sürmeden **** geçer mi peki krem

(893 puan) tarafından

Benim ilk karnımda başladı gözle görünür bir şey yok bende ama kaşıntıdan parçalıyorum **** öyle hava kararıyor başlıyor kaşınmaya ayaklarımda çok vardı benim göğsümde yok bazen geç bulaşıyor evde kaynanam var 7.aysır ona geçmedi mesela ucundaysa yıka sonra emzir ama yaralara evet sürmen şart doktor dedi evde elinde sıcak ütü ile Gez dedi herşeyi ütüle inan az önce bebeğim öyle ağladı elini emmek istiyordu ellerine kadar **** olmuştu eldiven taktım çok moralim bozuk psikolojik olarak bitiğiz

(893 puan) tarafından

Bebeğin karnında yara var bahsettiğin gibi 1 aylık oldu bulaştı benden ona evde kim varsa onlara da geçebilir düşün doktor ayaklarımı gördü ayy dedi ne hale gelmiş o kadar parça parça etmiştim kan içindeydi

(950 puan) tarafından

Doktor 10 saat sürecek dedi krem 10 saat kalacak dedi Nasıl yıkayacağım nasıl emzireceğim göğsümü bilmiyorum Şaştım kaldım sirke kullansam sürekli oraya sürmesem olmaz mı

(893 puan) tarafından

Tam ucunda mı göğsün?

(893 puan) tarafından

Ben sirkeyi denedim işe yaramadı kükürtlü sabun al kullan bide bi şampuan var doktor verdi dedi 3 ay kullan çocuklara da kullanılabilir dedi tto black bebeğin kaç aylık?

(5,668 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun. Minicik bebek biz yetiskinler neyse de bebeklere çok üzülüyorum:( Rabbim bir an önce kurtarsin hepinizi bu illetten

(950 puan) tarafından

8,5 aylık canım benim bebeğim Göğüs ucunda tam yok ama göğsüm beyaz kısmı full yara

(893 puan) tarafından

Canım şükür et bebeğin en azından ek gıda yiyor ona evde bir şeyler verebilirsin iyice 

(950 puan) tarafından

Malesef benim kizimin coklu besin alerjisi var hicbir sey yiyemiyor bazi sebzeleri yiyor onlardan da bikti kendisi yemek istemiyor artik genel olarak emiyor sadece suan

(950 puan) tarafından

Bebegimin agzinin etrafinda var alerjimi uyuzmu Bilmiyom ne sursem oraya 

(893 puan) tarafından

Başka bir şey olmasın sen bi sağlık ocağına git emin ol bebeklerde ilk ayak tabanında ve ellerde başlar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 118 göst.
12 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Menis (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 257 göst.
12 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Menis (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 231 göst.
0 oy
3 cevap 240 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Muhammed.mirac (197 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,274 soru

24,028,630 cevap

328,572 kullanıcı

...