0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Cinsiyet tahmini yapar mısınızzz 😊 11+3 

image

6 Cevaplar

+1 oy
(11,311 puan) tarafından

Herkes kız demiş ama bence erkek hislerime dayanarak söylüyorum yüzde 90 erkek öğrenince yaz mutlaka çünkü büyük konuştum 😂

(4 puan) tarafından

Evet canım bir kızım var , sağlık sorunlarım nedeniyle pek çocuk doğurma şansım yok o yüzden önce sağlıklı sonra erkek olmasını istiyor gönlüm , tabi Allah hayırlısını versin 😊 

(11,311 puan) tarafından

Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılıp nasip etsin canım benimde ilki kızdı ikincisi senin gibi oğlan olsun diye dualar ettim eşim diyirdu bu son bir daha çocuk yapmam 2 tane yeterli elhamdülillah oğlum oldu.

Ama eşime ne olduysa 7.8 tane olsun diyo şimdi ve bende 8 aylık hamileyim kız bebek bir sürü sağlık sorunum var yarında kardiyolojiye gorunmem lazım ritim bozukluğum oluşmuş eşim tövbeli bir daha sana çocuk demem diyo ki desende avucunu yalar 

(4 puan) tarafından

Ay canım Allah nasip etmiş ne güzel , diğer kızınızda sağlıkla dünyaya gelsin inşallah 😊♥️ sizede acil şifalar diliyorum tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah :) bende Nefroloji takipliyim bir kadın doğum bir Perinatoloji , bir Nefroloji arası mekik dokuyorum 

(11,311 puan) tarafından

Amin canım bende perinatoloji takibi altındayım bebekte riskli 

(4 puan) tarafından

Allah şifa versin canım benim 

-Reklam-
0 oy
(5,031 puan) tarafından

Bana kiz gibi geldi canım 

(4 puan) tarafından

Teşekkür ederim ☺️ 

0 oy
(1,867 puan) tarafından

Sanki kizzzzz:)

(4 puan) tarafından

Teşekkür ederim ☺️ 

0 oy
(437 puan) tarafından

Kizz gibi canım 

(4 puan) tarafından

Teşekkür ederim ☺️ 

0 oy
(930 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Kıza benzettim. İlk bebeğin mi

(4 puan) tarafından

İnşallah canım benim, Allah sağlık uzun ömür versin kızlarınıza inşallah. Bizde 4 kız kardeşiz büyüyünce çok güzel oluyor 😊

(930 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun.

Maşallah maşallah canım inşallah öyle olurlar.

Şu an küçükler çok zorlanıyorum 

(4 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım benim geçer bu yaşlarda ilerde sana çok güzel arkadaş olurlar prenseslerin :)

(930 puan) tarafından

İnşallah canım.  Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın 

(4 puan) tarafından

Amin canım benim inşallah 

0 oy
(16,523 puan) tarafından

Erkek bence oğlumun ultrason resmine benziyor🌸 Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah 🥰 

(4 puan) tarafından

İnşallah canım benim sağlıklı olsun da tabi bu haftalarda mı belli olmuştu oğlunuzun cinsiyeti 😊

(16,523 puan) tarafından

Yok canım doktorum söylemedi benim ama 12 haftalıkken 2 li testte asistan kız AA bişey gördüm deyince anlamıştım az çok 🌸😁🌸17 haftalıkken %100 erkek deyip bacak arasıni göstermişti 

(4 puan) tarafından

Bende ikili teste gittiğimde emin değilim ama belki kız olabilir dedi hafta olarak küçük olduğu için kesin birsey diyemedi tabi bende bir buraya sorayım dedim 😊

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 41 göst.
22 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hande.1128 (24 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 93 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
+1 oy
0 cevap 38 göst.

Kategoriler

1,463,970 soru