0 oy
668 göst.
Diğer kategorisinde (155 puan) tarafından
tarafından kapalı

Selamın aleyküm kızlar buralarda artık pek aktif olamıyorum kızıma bakıyorum çalışıyorum buraya girmeye fırsatım olmuyor bide internet buldukça giriyorum. Kızlar çok zor bir dönemden geçiyoruz kızımla ben daha öncede bir post açmıştım kızımın yazlığı yok diye ama birçok kişi yardım edeceğim deyip bir daha bana dönüş yapmadı yemin ederim ihtiyacım olmasa buraya girip bunu yazmazdım gerçekten kızımın giyimi yok yemin ederim son bor haftadır sadece patates pişiriyorum o da çalıştığım tarladan getiriyoz gerçekten çok kötü dönemdeyim yetemiyorum. Bir yada iki yaşında kızı olan anneler bayram öncesi bize yardımcı olun lütfen eski fazla veya kullanmadığınız bize verebilir misiniz gerçekten çok duacınız olurum 

notu ile kapatıldı: Yasak post

12 Cevaplar

+3 oy
(1,361 puan) tarafından

Acil bir şekilde bulunduğunuz yerde ki sosyal hizmetlere gidip kayıt yaptırın maaş bağlarlar geliriniz giderinizi karşılamıyosa yazık çocuğa canım yada muhtara gidip talep edin onlar gereğini yapıyor Rabbim yardımcın olsun inşallah

(155 puan) tarafından

Canım köyde oturuyorum tarlalarda çalışıyorum iş oldukça. Köy muhtarı hiçbir şey yapamayacağını söylüyor. Ama sosyal hizmetlere gitmedim hiç verirler mi bizede yardım gerçekten ihtiyacım var ilk fırsatta gidip soracağım

(1,361 puan) tarafından

Verirler tabi evinize gelip bakacaklar inceleme yapılacak maaş yok bebek var gelir gideri karşılamıyo bağlanır maaş mutlaka git muhtar bir şey yapamam mı dedi o zaman sen cimere gir bir bir yaz muhtarın dediklerini isim ve soy ismini de şikayette bulun kendi durumunu da anlat detaylı şekilde mutlaka çözümü vardır sen tarlaya giderken bebek nerde kalıyo kaç yaşında bu arada

(1,902 puan) tarafından
+1

Muhtarın dediğine bakma sen sosyla hizmetlere git başvuru yap yardım ediyorlar maaş verirler 

-Reklam-
+3 oy
(30 puan) tarafından

İki yıl önce kızım olur diye çok severek bir elbise almıştım kısmet olmadı olmuyor yani size büyük gelebilir 3.4 yaş için size göndermek istiyorum bilmiyorum belkide duanız kurtaracak beni özelden adres yazarmisnz

(155 puan) tarafından

Özelden yazdım size eğer göndermek isterseniz gerçekten çok sevinirimm

+1 oy
tarafından

İnsanlardan yardım bekleyerek zor canım. Hayatını bı şekilde düzene sokma lazım kızın şimdi küçük ama serpilip  büyüyecek ihtiyacı isteği artacak sen yaş alacaksın zorlanacaksin. Hayatını en kısa zamanda toplamalisin. Tarla bağ bahçe kazancı nişi nasıl bilmiyorum. Amasehirde fabrikalara girip asgari ücretli maaşla ikimizde rahat edersiniz başlarda zor olur ama hem senin ileri emekliliğin sigortan olur. Bı yandan çalışırsın bı yandan yatar. Yoksa işin zor. Bı yerden silkelenip başlamalısın hayat zor biliyorum ama şimdiki halain daha zor. Kızının bu yaşlarda iyi beslenmesi lazım böyle olmaz.

(1,668 puan) tarafından

Tarlalarda günlüğü en az 1000-1500 TL oluyor canım. O parayı şehirde hiçbir fabrikadan alamaz. Bir de kira derdi olcak köyde o konuda da rahattır yani 

tarafından

Kışın sezonluk iş ama o. Kışın evde acmi kalacak. O kızın okulu olacak defter kalemi çantası kıyafeti şimdi çalışan eşler zor geciniyor bu kadın yardım parasıyla ne kadar gecinebilir. Çok zor durumu. Bebek küçük ama çabuk büyür. İlerisi var. Evlilikte güven olmuyor şimdi herkeste şüphe var ama erken yaşta başlarsa calismaya ilerisi daha iyi olur. 

(1,668 puan) tarafından

Yani en az kira 15.000. kadının alacağı Max maaş asgari ücret. Bunun bir de kreşi, okulu vs var bana hiç mantıklı gelmiyor 

0 oy
(155 puan) tarafından

Post yukarı 🥺 

0 oy
(1,344 puan) tarafından

Eşinden nafaka almıyomusun? Ya da durumunu düzeltene kadar eşinde kalsın çocuk düzeltince geri alırsın. Bu şekilde olmaz canım elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz demişler

(155 puan) tarafından

Dini nikahimiz vardı sadece bide eşime yollamam zamanında yanında annesi varken çocuğuna bir süt almayan insan çocuğa tek başına asla bakmaz

0 oy
(2,009 puan) tarafından

Bu aralar böyle postlar inanılmaz çoğaldı.  Üzülüyorum . Benim oğlum var çok da kıyafeti var. Kız olsaydı direkt size yollaardim. 

(8,866 puan) tarafından

İhtiyacı olan erkek kıyafeti de giydirir yollarsanız güzel olur 

(155 puan) tarafından

Giydiriyorum zaten  kıyafetlerinin çoğu erkek kıyafeti ablamın kapı komşunun kızım yaşlarında oğlu var o veriyordu hep. O yüzden birçok kıyafeti zaten erkek kıyafeti 

Saçları da kısa bazen insanlar dışarıda paşaya maşallah falan diyor ya diyorum o kız🥲

0 oy
(847 puan) tarafından

Nerde yaşıyorsunuz aceba 

(155 puan) tarafından

Şanlıurfa'da 

(847 puan) tarafından

Kızınız kaç yaşında 

(155 puan) tarafından

Bir buçuk yaşında 

(847 puan) tarafından

Özelden size mesaj attım bakabilir misiniz

(2,570 puan) tarafından

Şanlıurfa hangi ilçe yaşıyorsun

(155 puan) tarafından

Merkez 

0 oy
(28,447 puan) tarafından

Malesef kızım yok çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun

(155 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun 

0 oy
tarafından

Sana yollucam İnşaallah şuan cenaze var bir kaç gün içinde yollarım inşaallah müsait zamanda 

0 oy
(1,970 puan) tarafından

Kızım yok. Oğlumun küçülen kıyafetlerini dağıttım. Yoksa unisex olanları yollardım hiç olmazsa. Umarım bulursun

(155 puan) tarafından

Allah razı olsun sağ olun. Erkek kıyafeti de giydiriyorum sadece bayramlarda falan yaşıtları gibi cili bicili giydirmek istiyorum o kadar 

0 oy
tarafından

Canım adres yazar mısın 

0 oy
(8 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun bendimde öyle alamıyorum çocuklara kıyafet hayat çok zor oldu artık keşke elimden gelse sanada kendimede alsam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 169 göst.
18 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feridem (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 731 göst.
9 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Dml34 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ftmm (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Zehra800 (1,106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,045 soru

24,177,597 cevap