0 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (96 puan) tarafından

Kızlar postlarimda vardı kaynanam böyle dedi beni hırsızlıkla suçladı diye bide ev aldık evi eşim benim üstüme aldı görümcem in kocası aradı evi sen niye almadın falan diyor sen al herkes sesini kessin diyor ben sizi ailem gibi gördüm falan diyor zaten  eşim patronundan ev parasi aldı bı evden vaz geçirtti kendisi bu işte bişey var falan diyerek sonrada 1 gün sonra 360bin TL para istedi burdaki art niyet acaba kayananmin üstüne aldırıp miras gibimi gözükmek istiyor kendilik hiç bir şey yok aslında ama 

4 Cevaplar

+1 oy
(9,081 puan) tarafından

gorumcenin kicasinaneymis ? parayi senin kocan verecek borcu sen sikinti cekip odeyeceksiniz . ev kaynanain uzerine olacak oluncede  krndi karisi ve esin miras gibi kizi pay mi isteyecek ne munasebet.? kaynanan oducekse borcu harci tamam miras gibi olmasi icin evet kaynana uzerine kalsin ama bircu sen ve esin cocuklarin geciminizden kisarak borc odeyecekseniz girumcenin kocasi ne halt yemeye karisioki . kocan ister senin adina alir ister senin annenin uzerine kimene yani kim karisirki herkes sesini kesecegine gorumcenin kocasi ve kaynanan sesini kesmeli ev senin ve kocaninsa kimin uzerine alindigi milseyi ilgilendirmezki

(96 puan) tarafından

Bilmiyorum canım sürekli bu laf dolaşır oldu evi sen niye almadın falan diye eşimde bu yüzden benim üstüme aldı zaten ilk vaz gecilen evde de durumu anladı ben senin üstüne alacağım dedi ondan sonra film koptu zaten az önce de aradı evi üzerine al herkes sesini kessin diyor eşim çalıştığı maasi yarıdan fazlası kesilerek ödeyecek kaç yıl sürer Allah bilir

(9,081 puan) tarafından

esin desin kimene kim ses cikario ses cikaranlar kessin sesininoncede sen yani  desin . nefarkedecekmis ha sen ha esin mikene . ben boyle karar verdim herkes bu sekilde kessin sesini desin

yada tamam aldim evi uzerime herkes kessin sesini rahat uyuyun desin annesine . illa gercekde almak zorunda degilki tapuyu gorelim dicek halleri yok. aldim uzerime desin gecsin ole bilsin millat madem rahat uyusunlar

(96 puan) tarafından

Valla bilmiyorum ya kafayı bozdular

(9,081 puan) tarafından

cok sacma herkesin kesesi ayri evi barki ayri kimene benim evimdeki bir çöpden bile kimseye laf dusmez. borcu siz mi oduceksi iz de karisiyosunuz derim ben bana bu konuyu diyenlere . herkes kendi aldigi eve baksin derim

(96 puan) tarafından

Valla o kadar sastimki ağızlarında bı ben varım şükür aldı gidiyor 

-Reklam-
0 oy
(2,831 puan) tarafından

Seninde olsa kocanın da olsa evlilik birliği içerisinde alınan mal ortaktır. Kocanın ustune devretsende miras gibi gösterilemez. Evlilik birliği içerisinde alındığı için yarışı senindir. Ortak mal olur. Görünce in kocası çok büyük burunlu belli ki. Böylelerinin aklı fazlaliktan burnunu büyütür. Uzaklaştır eşinle konusmasina bile müsade etme bence. Amaç belli. Paraya göz konmuş. 

(96 puan) tarafından

Zaten eşim o yüzden benim üstüme aldi durumu anladı başkasının borç verdiği paradan para istemesinden anladı benim adıma aldi

(96 puan) tarafından

Ve şu konuda haklısın canım burnu çok büyük 

0 oy
(1,911 puan) tarafından

Ağzı olan konuşuyor boşver eşim de evi benim üzerime yaptı ooo neler dediler neler kulağımı kapattım keyfime bakıyorum 

(96 puan) tarafından

Evet niye gelinlere güvenmiyorlar ya 10senelik gelinim varsa yoksa kendi kizlari kendileri

(1,911 puan) tarafından

Yabancı olduğumuz için güvenmiyorlar aslında kendi niyetlerini ortaya koymuş oluyorlar şahsen bende kaynanama guvenmem bu evin borcunu ödeyene kadar eşimin canı çıktı yeri geldi ekmeği zor bulduk demez ki benim oğlum ödedi ev onun boşver takılma nasıl istiyorlarsa öyle düşünsünler eşinin üzerine de olsa senin üzerine de olsa ortak mal ama senin üzerine olmasından rahatsız olmasının nedeni bosanirsa mal kaçırır ya da oğluma birşey olursa geline kalır bundan dolayı rahatsızlık duyuyorlar benim eşimin arkadaşı ev aldı arsa aldı oğluma birşey olurda geline kalır diye tapuyu kendi üzerine yaptırmış zihniyet kötü 

(96 puan) tarafından

Çok doğru zihniyet o kadar kotuki biz şükür kaynanayi geçtik görümcem in kocasına laf anlatamaya calisiyoruz

(1,911 puan) tarafından

Ona da laf anlatmayı bırak onu ilgilendiren bir konu değil seni ilgilendirmez de gec

(96 puan) tarafından

Kendini çok bişey zannediyor

(1,911 puan) tarafından

Boşver kafana taktığına bile değmez uzak durun diyeceksin mesafeni koyacaksın bir kere müsade edersen karismalarina devamı gelir 

(96 puan) tarafından

Gerçekten öyle 

0 oy
(28,469 puan) tarafından

Oha ne karışıyolar benimde herşey üstüme ev araba dükkan kimse ağzını açamaz kocamın kazancı 

(96 puan) tarafından

Daha bu neki canım neler var nelerde valla uzatmak istemiyorum anlatsam yani 

(28,469 puan) tarafından

Neden böyleler ya dişini göster bunlar ne böyle

(96 puan) tarafından

Valla bilmiyorum ki şaştım kaldım herşeyi burnumuzdan getirirler

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 343 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Esra kurucu (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 420 göst.