+5 oy
651 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,982 puan) tarafından

35+3oldum şu saat itibari ile sabahtan beri hafif sancım vardı akşam hastaneye geldim nst de sancı çıktı serum taktılar düzelmedi yatış verdiler nstye bağlıyım serum takılı kasılmalarımı sayacağım duruma göre sezeryana alacaklarmış dua edin sağlıkla kavuşalım 🤲🤲🤲

image

18 Cevaplar

+2 oy
(981 puan) tarafından

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. 

(2,982 puan) tarafından
+2

Allah razı olsun canım aminnn ❤️🤲

-Reklam-
+2 oy
(1,741 puan) tarafından

Allah kolaylıklar versin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin herşey yolunda gider umarim

(2,982 puan) tarafından
+1

Amin Allah razı olsun canım rabbim tüm darda kalana yardım etsin inşallah ❤️🤲

+1 oy
(2,863 puan) tarafından

Rabbim sağ salim sağlıkla kavuştursun inşallah❤

(2,982 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım aminnn❤️🤲

+1 oy
(920 puan) tarafından

Geçmiş olsun hayırlısı olsun dogum olursada hayırlarla al kucagına bebegini inşallah inşallah biraz daha sabreder minik

(2,982 puan) tarafından
+2

Allah razı olsun canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah kilosu iyiymiş o yüzden alabiliriz dedi🤲❤️

(920 puan) tarafından
+1

Saglıcakla gelsin

(2,982 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun inşallah 🤲🤲🤲

+1 oy
tarafından

Rabbim sağ saglim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 bi kokusu dünyaya değer 

(2,982 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım aminn rabbim hekese sağ salim nasip etsin ❤️🤲

+1 oy
(2,664 puan) tarafından

Sag salım kavuşursun ınsallah cnm gonlunu ferah tut

(2,982 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım inşallah duanızı eksik etmeyin🤲❤️

+1 oy
(11,607 puan) tarafından

Ay canim sağ saglim kavuşun inşaAllah ama zamanında 

(2,982 puan) tarafından

Ay evet doğdu canım ya kimi. Yerde yazdım kafam. Karıştı hbaeirn var diye düşündüm 🙂 minnacık doğdu bu da teyzesi 2680 küvezde şuan ameliyat sırası hariç😔

(11,607 puan) tarafından

Kuzum benim Rabbim sana bağışlasın inşaAllah. 

Benimkide 32+4 haftalık 1360 grmmis doktor 3 hafta geride dedi gene aminyosentez önerdi gene istemiyorum dedim 

(2,982 puan) tarafından

Bu haftada amniyonsentez istersen onun çıkması 37 38 haftayı bulacak ne gerek var acaba saçmalık

Allah razı olsun canım senin evladınada şifa versin benimde beyninde genişleme vardı ya hafta içi ultrason yapacaklarmış enfeksiyon çıktı solunum problemi var bakalım süreç nasıl geçecek 

(11,607 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla bize bağışlasın inşaAllah zor bir süreç insanın aklına herşey geliyo

(2,982 puan) tarafından

Aminn inşallah canım rabbim tüm evlat bekleyenlere yardım etsin inşallah 🤲🤲

+1 oy
(3,524 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canımm 🤲 sağlıkla vaktinde gelsin minik kuş😻

(2,982 puan) tarafından
+2

Allah razı olsun bacım Aminn inşallah 🤲🤲❤️❤️

0 oy
(3,110 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌻

(2,982 puan) tarafından

Allah razı olsun canım doğum yaptım küçük olduğu için hava veriyorlar şimdi dua edin lütfen 🤲❤️

(3,110 puan) tarafından

Amin senden de İnşallah canım ♥️🤗 Hadi inşallah biran önce gelir kucağına minik prenses 🥰

(2,982 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım darısı  bekleyelerin başına🥲❤️ 

0 oy
tarafından

Yaaa canımmm 🥺🥺🥺 Allah'ım yardım etsin kolaylıklar versin inşallah ❤️ sağlıkla gelsin meleğimiz 🥰❤️

(2,982 puan) tarafından

Allah razı olsun canım biraz problemler var yalnız enfeksiyon çıktı antibiyotik tedavisine başladılar solunum problemi devam ediyormış şuan görünen en az 5 gün küvezde kalacak sütümde damla.damla elinle sağ şırıngayla koy bebeğe gönderelim diyorlar 1.damla zar zor çıkıyor yada hiç çıkmıyor 😟

tarafından

Sezaryen olduğu için çok normal canım , sıcak duş al ve elektrikli pompa ile sağ sütünü 

(2,982 puan) tarafından

Elektrikli pompam var canım sağdım asla çıkmadı akşam üstü zorla 1 cc ye yakın sağdım nasıl mutlu oldum koşa koşa götürdüm ama şu saat olmuş hafif göğsümde dolgunluk var olmuş kalkıp sağayıö dedim hala çıkmıyor en son 5 saat önce 2 dalma verebildim su içiyorum yemek yiyorum yok bebek olmadığı için uyuyayım dinleneyim sütüm olsun diyorum yok eve gidip duş alıp anca o zaman kendime gelirim muhtemelen oğlumda da öyle olmuştum bakalım ne yapacağız onlar besliyorlardır mama ile heralde ama banada dediler bende biliyorum şuan 1 damlada çıksa getir ağzını ıslatıtıyoruz bebek için çok önemli dediler 2 defadır ıslancak kadarda. Çıkmıyor 

tarafından

Canım 2 saatte 1 sağarsan çıkar pes etme hemen , hastanede duş alamıyor musun? Alamıyorsan çeşmeden sıcağı aç goguslerini yıka bol bol 

(2,982 puan) tarafından

Biraz daha fazlalaştı şükür 2 cc. Çıkıyor artık ve dün 4 5 saatte bu kadar çıkmıyordu şimdi 1.5 2 saatte çıkıyor şükür 🤲🤲🤲

0 oy
(659 puan) tarafından

Yaşınız hayırlı uzun olsun incim. Gözünüz aydın💐💐🌹🌹❤️❤️❤️

(2,982 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inşallah dua et sağ salim çıkalım inşallah ❤️🤲🤲

0 oy
(2,570 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına alırsın kazasız belasız inş🫶🏻❤️

(2,982 puan) tarafından

Doğdu canım küvezde şimdi bakalım toparlanır inşallah biran önce 🤲❤️❤️

(2,570 puan) tarafından

Gözün aydın ❤️👶🏻🐣

Çok sevindim adına .

İnş en kısa zamanda toparlanır.

Sevdiğim kişilerdensin🫶🏻

(2,982 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inşallah henüz görmedim 13.30da ziyaret saatinde görebilirmişim kucağıma verirler mi bilmiyorum 😔

Canım benim Allah razı olsun bende burda birkaç kişi sıkı takip ediyorum onlardan birisin ❤️🤲

(2,570 puan) tarafından

İnş görürsün tatlım ya 🫶🏻

Bende teşekkür ederim canım ❤️

(2,982 puan) tarafından

Gördüm canım ama görünce daha kötü oldum enfeksiyon çıktım antibiyotik vermeye başlamışlar solunum problemi devam ediyor en az 5 gün yatacakmış canım sıkıldı biraz her yerini delik deşik etmişler elleri ayakları mosmor ve delik işim gitti😟

0 oy
(1,524 puan) tarafından

Dogmus canim gozun aydin. Ben de 35 +3te dogum yapmistim

(2,982 puan) tarafından

2680 gr canım benim gebelik şekerimde vardı şeker takibi de yapacağız dedi

(1,524 puan) tarafından

Insallah cabucak kavusursun canim 

Masalllah kilosu hayet iyi

(2,982 puan) tarafından

Enfeksiyon çıktı canım antibiyotik tedavisine başladılar solunum problemi var dua edin iyileşsin ya 😟

(1,524 puan) tarafından

Insallah bir an önce iyilesir canim 

(2,982 puan) tarafından

İnşallah canım aminn🤲🤲🤲

0 oy
(1,627 puan) tarafından

Gözün aydın canım. Kaç kilo doğdu acaba, ciğer geliştirici yapmışlar miydi? Yanlış anlama yani benim de erken doğum ihtimali var biraz. Ama ben daha 30.haftadayim da. 35 e falan getirebilirim inşallah 😂

(2,982 puan) tarafından

Estağfurullah canım haklısın insan merak ediyor 2880 ultrasonda. Çıktı. Ama 2680 kg 1. Doz ciğer geliştirici iğne yaptılar 1 saat geçti. Geçmedi doğuma aldılar 🤲❤️ dua et canım 

(1,627 puan) tarafından

Bebeğin sağlığı iyi değil mi? Maşallah kilosu iyi doğmuş şükür. Rabbim inşallah sıkıntısiz kucağınıza almayı nasip etsin 

(2,982 puan) tarafından

Kilosu iyi ama enfeksiyon çıktı solunum problemi var enfeksiyon için antibiyotik başlamışlar 5 gün kesin yatacak ilerisi içinde sonra karar verilecekmiş😟😟

(1,627 puan) tarafından

Birşey olmaz inşallah sağlıkla kucağına alırsın 

(2,982 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inşallah 🤲🤲🤲❤️

0 oy
(116 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin bir sıkıntı yaşamadan sağ saglim yavrunu kucağına al inşaallah. Dualarımız seninle

(2,982 puan) tarafından

Allah razı olsun canım doğdu ama henüz yanıma gelmedi ne kdar mantık çerçevesinden baksamda özlemeye başladım canım sıkılmaya başladı😔

(116 puan) tarafından

İnşaallah en kısa zamanda yavrunu kucağına alırsın. Kendisi iyi olsun yeter.

(2,982 puan) tarafından

İnşallah canım şuan için 5 gün kesin kalacak denildi enfeksiyon çıkmış antibiyotik başlamışlar

(116 puan) tarafından
+1

Rabbim şifa versin

(2,982 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 🤲

0 oy
(5,562 puan) tarafından

Ah canim benim Rabbim sifa versin hayirlisiyla insaAllah ben okurum sana bisey olursa haber et 

(2,982 puan) tarafından

Allah razı olsun bacım dua et ihtiyacımız var kızımı Hala göremedim 13.30da ziyaret saatinde görebileceğim inşallah kucağıma alabilirim ❤️😍😍🤲

0 oy
(15 puan) tarafından

Rabbim kolaylık  eylesin sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin canım

(2,982 puan) tarafından

Allah razı olsun canım amin inşallah 🤲🤲❤️❤️

0 oy
tarafından

Yaa doğurmuşsun canım Rabbım sağlıkla sağ salim kavuştursun size bağışlasın minnoşumu 💜

(2,982 puan) tarafından

Allah razı olsun ablacım inşallah henüz göremedim maalesef 😔 13.30da ziyaret saatinde gidip göreceğim inşallah kucağımada verirler inşallah 😍

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 403 göst.
28 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mrvnuraldan (388 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 325 göst.
0 oy
8 cevap 286 göst.
9 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 254 göst.
20 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde ♥️Berat Seha'm♥️ (6,775 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,898 soru

24,161,367 cevap

335,389 kullanıcı

...