0 oy
393 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (126 puan) tarafından

Belki hatırlayan olur 1.ayda eşim beni dövdü neyse bir şekilde ben onu affettim şimdi kamu davası sonucu geldi 31binlira para cezası gelmiş eşim kağıdı açmadı ben kendiminkini açtım bana diyorki bu kağıdı nasıl hallediyorsan hallet yoksa katliam çıkar diyor.

Ben hayatımdan bıktım kızım 10 yaşında dün erkek çocuk eline top vurmuş bugün hastaneye götürdük faln tutmuş diyorki erkeklerle oynamayacak erkeklerle konuşmaya ak bende dedim madem öyle al medreseye yolla veya hiç okutma yada kız okulna gonder dedim derdin ne çocuk hüngür hüngür ağlıyor tamam bida kimseyle oyun oynamiycam diye

7 Cevaplar

+1 oy
(2,496 puan) tarafından

Bacım özgüvenim yok dıyorsun ama burda kızına kazık kadar olmuş denilince savunmaya geçiyorsun hepsı senın iyiliğin için yazıyor seni o cehennemden kurtarmak için bırak hapis yapsın cezayı öyle ödesin en kısa sürede kaç ordan kadın sığınmaya git kurtar kendinç değil çocuğunu kurtar ona muhtaç değilsin

-Reklam-
+1 oy
(6,728 puan) tarafından

Kusura bakmayın linç etmek isteyen gelebilir bu ilkte değil postalarınada göz attım hiç acıma duygum teptesmiyor  çocukların küçük değil 

Cokta güzel çalışma bilirsin size çalışmak ,zor geliyor bence nasıl hallediyorsan hallet diyen adama ben döner ör.ospulukmu yapıp halledeyim derim 

Ve şunu söyleyeyim çocuklarıniza gerçekten çok üzüldüm böyle bir aile ortamına maruz kalıyor ve psikolojileri bozuluyor 

0 oy
(1,859 puan) tarafından

Neden bosanmiyorsun? 

(126 puan) tarafından

Ekonomik gücüm yok manevi gucumde sıfır çünkü 12 senedir uğraşıyorum ben bu adamla beni kimseye gondemez kimseyle konuşturmak markete bile özgüvenim siifr

(1,870 puan) tarafından

Kızın kazık kadar bacım. Fabrikaya girsen çalışırsın. 

(1,859 puan) tarafından

Evet diğer çocuk da küçük değil o da 4/5 yaşında falan. Ama yine boşanmak için adım atarsan vazgeçersen hiç yerinden kimildama canım. Allah vicdan merhamet versin

(126 puan) tarafından

Üslubunuz çok yanlış bunu hatırlatmak isterim bir çocuk hakkında nasıl diyebilirsiniz kazık kadar diye.

10 yaşında bir cocuktan bahsediyoruz.

(126 puan) tarafından

İkilemdeyim bakalım uzun uzun dusunucem

(1,870 puan) tarafından

Üslubumun neresi yanlış anlamadım. 10 yaşında bir çocuk tek başına ödev de yapar, yemek de yapar, herşeyi yapabilir. Daha ne olsun.  

(126 puan) tarafından

Kazık kadar demeniz normalse birşey demiyorum.odevini yapar fakat yemek hakkında aynı şeyi söyleyemem yazın hadi sıkıntı değil kışın o karda dipide sobayı mi yaksın çocuklara. Zarar geldimten sonra ne anlamı var

(1,870 puan) tarafından

Ay saçmalıyorsunuz ya cidden. 

(15,021 puan) tarafından

Senin çocuğuna tavrın hatalı üsluba mı takıldın çocuğunu zalim bir adamın kararlarına teslim etmiş özgüvenim yok diyorsun. Annesin sen bu çocuk büyüyünce sorar sana hesabını o zaman anlarsın 

(508 puan) tarafından

Kazık kadar derken büyük demek istemiş çocuğa veya post sahibine  bir laf söylemiyorki , deyim olarak kullanmış cümlede neye takıldınız ki , tanımam yorum yazanı ama deyim sonucta kötü bir laf değil gerçekten, babasını annesini döverken görmesi daha kötü çocuk bakımından gerçekten yada babasının anladığım kadarıyla annesine psikolojik şiddet uyguluyor bir yere göndermiyormuş o şeylere maruz kalması daha kötü

İzmirli2 sizede üzüldüm gerçekten aslında bize boşan demesi de kolayda arkanda bir destek olmayınca çocuklarla Türkiye şartlarında hayat çok zor , çalışsa  asgari ücret kira ve faturalara anca yetecek zor yani birde manevi olarak arkasında duran olmayınca , inşallah bir çıkar yolu bulursun izmirli2 , Allah bir kolayligini versin, bu şekilde dahada çekmezsin  inşallah.

(22,843 puan) tarafından

Kazık kadar demek büyümüş demek yani. Öyle denir ya halk arasında. Kötü bir amaçla denmemis yani. 

0 oy
(7,466 puan) tarafından

Ya yemin ederim söyle postlar görünce cok üzülüyorum ne yazacağımı bilmiyorum. Allahin belası dağ ayıları. 

(126 puan) tarafından

Öyle bende üzülüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum 

0 oy
(2,819 puan) tarafından

Eşiniz sizi dövmüş ama sanki suçlu sizmişsiniz gibi davraniyor, ne utanmazca. Size katliam çıkar diyen birinin yanında kendinizi güvende hissedecek misiniz? 

(126 puan) tarafından

Güvende hissetmiyorum zaten ama yapabileceğim birşeyim yok boşanmaya kalksam tehdit ediyor.onuda geçtim çocuklarla tehdit ediyor ve beni inandirmis psikolojik olarak onsuz yapamayacagima tek başıma çocuklara bakamayacagima

(2,819 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun

(126 puan) tarafından

Teşekkür ederi.

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Önce darp raporu alıp şikayetçi olup sonra şikayeti geri mi çektiniz 

(126 puan) tarafından

Şikayetci olmadım darp raporu aldım ilerde elimde kanıt olsun diye ilk dayağı değildi çünkü 

(1,493 puan) tarafından

Şikayetçi olmadığınızda savcılık ne dedi peki ifadeniz illaki alınmıştır, o zaman ciddi bir darp mı oldu da kamu davası açıldı, bu arada eşiniz ifade verdi mi 

(126 puan) tarafından

Savcılığa gitmedik ikimizde jandarma aldı ifadeleri o kadar.yuzume yumruk yedim defalarca emar falan çektiler 3 ay gitmedi yüzümdeki kemiğin ağrısı 

(1,493 puan) tarafından

Bu devletin sizi korumak için açtığı bir kamu davası o zaman, şikayetçi olmasanız da darp olduğu için keşke arkasını birakmasaydınız madem bu raddeye geldi, ilerde de delil olsun dediğinize göre, sonu yok zaten, ilerde neyle karşılaşacağınız az çok belli, aldıklarında sığınma evi talep etseydiniz, şimdiye işe girmiş olurdunuz, Rabbim Feraha çıkarsın bir an önce inşallah 

0 oy
(8,658 puan) tarafından

1 ay önce zaten boşanmak için adım atmışsın keşke dönmeseydin zaten böyle adamla zamanmı  geçer küfür dayak bilmem ne senin yerinde olsam sığınma evine giderdim 6 ay kalırsınn sonra yer değisikliği filan bişey olur izini kaybettirirsin seni dahada bulamaz belki seni öldürürm diye tehdit ediyor adam ne kadar sağlıklı biri sence 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 249 göst.
+1 oy
18 cevap 441 göst.
+1 oy
4 cevap 298 göst.

Kategoriler

1,469,046 soru

24,067,126 cevap

330,441 kullanıcı

...