+2 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (189 puan) tarafından

Her hangi bir olaydan sonra sürekli iç sesiyle konuşan var mı. Söyle diyebilirdim. Şöyle yapabilirdim. Böyle olabilirdi. Keşke demeseydim vs. 

Bu durumdan nasıl kurtulurum ya ben çok yapıyorum.

10 Cevaplar

+2 oy
(3,287 puan) tarafından

Odagini değiştir ben temizlik bulaşık yıkayınca ic sesimi susturmuyorum baya baya kavga ediyorum kendimle sjsjsj

(189 puan) tarafından
+2

Hahha o son bezi sıkma yerine koyma ve iç sese veda

(3,287 puan) tarafından
+1

Yok benimki devam ediyo hiç susmuyor çünkü başlamış meseleye uykuya dalana kadar uzuyacak o 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Özellikle ayna karşısında çok yaparım bazen aynaya kafa atasım da geliyor 😂😂

(189 puan) tarafından
+1

Bı tık daha normalmisim😂

(3,287 puan) tarafından
+1

Otur şükür et kiz haline beterin beteri var 

tarafından
+1

Gül gül sen sana da dalarım bak kafa göz hemde 😂😂

@Shnnseda haline şükret bacım normalin en normalisin bence 😂😂😂

(3,287 puan) tarafından
+1

Aman abla sakin ol ben ne aynayim ne senim köşesinde kıvrılıp oturmuş bi garibanim dokanma bana sjsjjsj

(189 puan) tarafından
+1

Ben gülerim ayna karşısında ama bı denicemm belki iyi gelir😂

+1 oy
(569 puan) tarafından

Yapmayan kaç kadın vardır acaba 😂

(189 puan) tarafından
+1

Çok beyin yoruyor ama ya 

(569 puan) tarafından
+1

Orası kesinlikle öyle. Mesela bugün eşimin babaannesi defalarca verme dememe rağmen 5 buçuk aylık oğlumun ağzına kete gibi bişey sokarken dellenip milletin içinde kadına çıkışıp oğlanı aldım elinden, bi yanım milletin içinde yapmasaydın diyo ama bi yanım belki bu sefer anlar, iyi oldu diyo

(189 puan) tarafından
+1

Vermen gereken tepkiyi zamanında vermişsin bence.  İç sesinle iyi yaptın oh gibisinden konuşman lazım. Bu durum insanı çok etkilemiyo. Ama istediğin cevabı zamanında veremeyip sonradan şöyle deseydin böyle deseydinler yoruyor 

(569 puan) tarafından
+1

Acayip sinirlendim. Hayır bi de masanın üstüne koymuştu çocuklar öncesinde, masa da şu dışarıdaki belediye masaları var ya kendi bankı olan, üstünde kedi köpeğin Fink attığı. Ordaki kadınlardan biri biz kaç çocuk büyüttük şöyle verdik böyle verdik şunu bile verirdik sövlevine girdi, kendi çocuğuna ne verirsen ver, benim çocuğuma vermeyin dediğim şeyi vermeyin dedim ona da. Kendim hiç mi bişey vermiyorum mesela, veriyorum ama kontrollü veriyorum verdiğim şeyi, ölçüp tartıyorum yiyebiliyo mu diye. En ufak öksürme durumu olsun, tamam diyorum yeter bu kadarı. 

(189 puan) tarafından
+1

Büyüklerin klâsik hareketleri. Ben de sırf bu yüzden kimseyle bırakmam oğlumu. Yere mi düşmüş, kendi ağzına mı değmiş kaşık, sever mi yer mi hiç düşünmezler.. zaten başından ayrılsan biseyler yedirme derdine düşerler. 

(569 puan) tarafından
+1

Çoğu şeyi sevdiklerinden yapıyolar da işte

+1 oy
(562 puan) tarafından

Ben bulaşık yıkarken oluyor veee ne zaman olsa içimden geçirirken elimi sıcak su da yakarım.  Ama.her defasında her defasında artık bir uyarı diye düşünüyorum kendime ama engel olabiliyor muyum aslaaa 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

(189 puan) tarafından
+1

Dalgınlıkla mi bilerek mi sıcak suda yıkıyosun

(562 puan) tarafından
+1

Ben ılık suyla hep yıkarım bulaşığı ama o an olduğunda hep birden su sicak olup elim yanıyor.  Sicakla yikamazsm içime sinmiyor ve temiz olmuyor sanki 

(189 puan) tarafından
+1

Kendini cezalandırma mi. Yoksa düşüncelerden daha iyi arınabilme hissi mi acaba. 

(562 puan) tarafından
+1

Bulasiklar temiz olmuyor diye hissediyorum.  Yaz kış sıcak suyla yıkarım bulasıgı temiz olsun gıcır gıcır ses gelecek öyle takıntım var. Cezalandırma filan değil yani . Evi de öyle vileda veya mop vs kullanmam dizlerim yerde ellerimle silerim o suyu da soğuk kullanmam.  Takıntı yani içimde temizlik.hissi oluşacak yaparken yani. Eeee tabi birde iş yaparken kendi iç sesimle konuşurken  ya elimi yakıyorum ya elimi yaralıyirum filan 

(189 puan) tarafından
+1

Ha sürekli. Ben sadece iç sesle konuşma esnasında sandım. 

nasıl güzel hissediyorsan da öyle yap tabi 

+1 oy
(1,966 puan) tarafından

Offf bu bende de var , Allah o iç sesime bir çene vermiş susmak nedir bilmiyor 🤦

+1 oy
(1,596 puan) tarafından

Hepimizin ortak sorunu🤣

0 oy
(232 puan) tarafından

Ay bağımlı oldum çalışırken bazen ağzımdan kaçırıyordum ama bilimsel olarak beyin güçlü oluyormuş hala devem ediyor genele bir olayı çok düşünürsem

0 oy
(1,357 puan) tarafından

Ayyyy ben iç sesim kesinlikle susmaz her konuda her şeye bir iç sesim vardır dısardan da anlasılır anlayanlar güler bana hani dilimi tutsam bakısımı surat ifademi tutamam 🤣🤣🤣🤣

0 oy
(1,433 puan) tarafından

Ben çok eğleniyorum iç sesimle 

0 oy
(685 puan) tarafından

Yapmayan var mı acaba bende çok konuşurum kendi kendime kimse yoksa sesli bile konuşurum bana çok normal geliyo artık 😁😁

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,278 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 516 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Fruits (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 697 göst.