+2 oy
260 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (8 puan) tarafından

Merhaba 2 senelik evliyim evliliğim de şiddet görüyorum yani şöyle bana eşim birsey söylediğinde ben karşılık verince bana el kaldırıyor bebeğim var 1 yaşında bebe doğmadan önce sürekli yapıyordu ama bebek doğduktan sonra tartışsak da bana el kaldırmıyordu ama bugün uzun aradan sonra ben ona şunu yapma dediğimde bana çakmak fırlattı üstüne çocuğumun üzerini çıkaracaktım banyo yaptırmak için benim kafama sert bir şekilde vurdu. Şöyle birsey de var ben sürekli duş alırım temizligime çok önem veririm ama eşim asla önem vermiyor kendine ne vücut temizliğini yapıyor doğru düzgün ne de işten geldiğinde duş alıyor sürekli ter kokuyorsun al dememe rağmen çok nadir alır elini yüzünü yıkar koltuk altını da suyla yıkar bitti o kadar itiyor ki beni bu durumu söylemekten sıkıldım artık napacagim bilmiyorum 

6 Cevaplar

+2 oy
(1,226 puan) tarafından

Peki bu kadar şikayetçi olduğun adamın yanında ne işin var boşanmak kolay değil evet ama az korkutun şu adamları ya baban abin kuzenin yokmu bi arayıp ağzına sıçsınlar şunun

(8 puan) tarafından

Babam yok görüşmüyorum abim ve dayılarım var olayı hiç bir zaman dayılarıma taşımak istemedim abime söyledim abim beni almaya geldi bosan dedi beni almaya geldiğinde kavga ettiler baya büyük o yüzden abime de söylemek istemiyorum. Ayrıca boşanmak çok kolay birsey değil çocuk olmadan önce boşanmak biraz daha kolay oluyordur ama düşünmem gereken bir çocuğum var annem tek başına çalıyor abim bekar onun düğünü için babam zaten yok anneme maddi anlamda yük olacağım biliyorum 

(1,226 puan) tarafından

Bende boşanan biriyim sana yorum yaparken boşanmış biri olduğum halde boşanmak kolay değil dedim abin iyi yapmış eline sağlık böyle adamın yanında çocuk için durulmaz onun adı çocuk için denmez çünkü çocuk içinse o ortamı terk etmen gerekir o çocuğun ruh sağlığı için seni asla yargılamıyorum ama biraz ayrı kal hatasını söyleyerek git ki elinin altında olmadığını bilsin

(8 puan) tarafından

Daha önce annesi yüzünden kavga ettiğimizde ben evi terk edip annemde kaldım 10 gün sonrasında görüşmek istiyorum dedi görüştük anne sorununu hallettik anne konusunda hiç tartışma yaşamadık ama bu konu çok daha farklı dediğiniz gibi belki de ayrı kalmak benim ve çocuğumun iyiliği için çok daha iyi olacak. Kavgadan sonra söyledim azıcık insanlığın varsa git yarın davayı aç diye sesini çıkarmadı 

(1,226 puan) tarafından

Diğer kavgayı bekleme ve deki düşündüm senin elinin altında durup dayak yemeyi beklemicem çocuğuma bunu yapmıcam ben gidiyorum de yada git öyle söyle belki o an bir şey yapar seni yanlış yönlendirmek istemiyorum ama bunu şimdi yapan hep yapar çocuğunun yanında yapmiş birde ilerde o çocuk onu anlayacak ve aile içinde bunu gördüğü için bunu çok normal bir şey zannedecek kendi de belki sürekli birilerine vuran bir çocuk bir yetişkin olacak herşeyi ailemizden öğreniyoruz edebi adab-ı konuşmayı yemek yemeyi haliyle bunu da görüp öğrenicez annene yük olmazsın en azından yokluğunla terbiye olsun. 

(8 puan) tarafından

Daha önceki kavgalarımızda ben gidiyorum dediğimde çocuğu bırak öyle git sana vermeyeceğim diyordu bununla bas edecek kadar güçlü müyüm bilmiyorum 

(1,226 puan) tarafından

Çocuk 7 yaşına kadar sende kalır sonrası çocuğa sorulur 

-Reklam-
+1 oy
(4,207 puan) tarafından

2 secenwgin var. Ya eşinin huyuna gideceksin yapma etme demeden öylece yaşayacaksın belki yapma demek yerine başka bir dil kullanman gerekiyordur ya da boşanacaksin. Yani ya bu deveyi gutmeyi öğreneceksin ya da bu diyardan gideceksin

Keşke böyle bir adama hiç cocuk yapmasaydin

0 oy
(103 puan) tarafından

Uzaktan sunu bunu yap demek kolay gelebilir insana ama  karisina vuran sozde erkeklere ne yapsan olmaz tek care boşanmak (bnce) brnim verebileceğim tek tavsiye bu 

Guzelim yaşlarımızi  neden bir erkegin dayağına harcıyoruz ki 

Yani bosanmayacaksan siddeti kabul ederim diyorsan orta yol bul ya da oyle kabul et canim benim huyuna git 

Ama ne olur cocuguna da kendjne de bunu yapma mutsuz bir anne babayla yasamaktansa birak çocuğunh kendi basina buyut 

Inan bosanmak artik sandigimiz kdr kotu degil ailen varsa oraya git yani benim fikrim 

Banyosuna dusuna diyecek biseyim yok yani insan nasil rahat eder ki ne denir bilemedimmm ;))

(8 puan) tarafından

İnanın cok zorlayıcı benim için üsteki cevapta bahsettiğim gibi annem tek başına çalışıyor ona gitsem yük olmak istemiyorum kendime yeni bir düzen kurayım desem çocuğum daha çok.kucuk nasıl bırakıp çalışıp düzen kuracağım 

(103 puan) tarafından

Annen çocuğuna baksin sen calis, veya annenle babanla konus brnce boyle olmaz sma sen bilirsin 

0 oy
(23,278 puan) tarafından

Şiddet varsa boşan hiç bir kadın itilip kakilmayı hak etmiyor sen de etmiyorsun 

(8 puan) tarafından

Tabiki hiç birimiz etmiyoruz yukarıda da bahsettim durumlar çok karışık 

0 oy
(6,758 puan) tarafından

Şiddet var diyorsun boşanmak için neyi bekliyorsun sen kendinden geçmişin ama o çocuk nolacak belki ona şiddeti yoktur ama ya psikolojik boyutu senin itilip kakildigin bir ortam n'olacak o çocuk sağlıklı bir birey olacak mı sanıyorsun 

Tamam biz buradan yaşamadan şöyle yap böyle yap deriz ama çocuğa yazık 

0 oy
tarafından

Bizim için boşan demek kolay heleki bebekle. Geçim falan üstüne bebek ihtiyacı senin ihtiyacın yaşam zor. Boşanmak iyi ama zorluğu çoktur. Eşin nasıl düzelir bilemiyorum. Huy bu kolay terkedilmiyir şiddette var. Allah yardımcın olsun. Acaba öfke kontrol bozukluğu olabilirmi? 

(8 puan) tarafından

Öfke kontrol bozukluğu olsa sürekli yapar diye düşünüyorum ama uzun zamandır yeni yaptı bundan önce tartışmalarımızda bunları yapmadı çocuk olduktan sonra tabi 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 254 göst.
0 oy
7 cevap 305 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Melek50 (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 607 göst.
+1 oy
4 cevap 242 göst.

Kategoriler

1,468,572 soru