İlk bebeğimiz kızdı ikinci bebeğimizde bugün 16 haftalık oldu cinsiyetini öğrendik erkekmiş🥰Rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah❤️
Benimde ilki kız ikinci oğlandi bende senin gibi aşırı sevinmiştim. Bir daha yapmam 2 meyvede nasip oldu diye
Bil bakalım sonra ne oldu şuan üçüncüsune hamileyim 😂
Onun cinsiyeti belli mi? :)))
Aynı şeyleri yaşamışız 😹😹 ben de üçledim😻
Hatice evet canım buda kız ve riskli gebelik
Miyav 4 yapacak mısın ben buraya kadar hem riskli gebelik yaşıyorum hemde kalp ritim bozukluğum olmis
Doktor yeter diyor hayati riskim varmış canım. Sezaryen olduğu için. Mental olarak da kaldırmam zor olur hem😹😹
Seninkilerin cinsiyeti ne.
Benimde sağlık soruarim oluyor eşimle karar verdik bu son
İlk kız ikinci ve üçüncü erkek canım😻
Allah bağışlasın canım hayalim hep 2 oğlan 2 kız ama hayalim burda sona ermiştir 😂 arkadaşlara başarılar
Aynen valla canım bi aklım kızına bi bacı doğur diyo ama doktor hanım izin vermiyo😹😹😹
Garantiside yok ki ya kız olmazsa bende oğluma bir erkek kardeş isterdim ama istemekle olmuyo
Maşallah sağlıkla kucağına al ♥️
Maşallah sübhanallah sağlıkla doğurmak nasip olsun
Aminn çok teşekkür ederim🥰
Senin heyecanını yaşadığım günler aklıma geldi şuan kucağımda:) benim de ilki kız ikincisi erkek oldu. Tatlı heyecanlar. Sağlıcakla kucağına al inşallah
İnşallah canım benim🥰Allah evlatlarımızı hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🥰
Amin canım benim inşallah
Maşallah sağ salim kucağına al inşallah canım benim
Çok teşekkür ederiiimm🥰🥰
Sağlıkla gelsin inşallah benimde bir kızım var hamilelik düşünüyorum inşallah bana da erkek Nasib etsin iki duyguyu da tatmak ne güzel
İnşallah canım benim rabbim gönlündekini nasip etsin sana🥰
Benim gibi olmuş abla kardeş sağlıkla kucagina al canım
Çok teşekkürlerrr🥰
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim 🤲😻
Çook teşekkür ederiiim❤️🥰
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ♥ banada dua edermisin bende o meyvenin tadına alim 😍
Çook teşekkür ederim canım benim❤️Allah sanada sağ salim hayırla bir evlat nasip etsin inşallah gönlündeki neyse onu versin🥰
Âmin inşallah canm teşekkür ederim
Amiiiiin sağlıkla gelsin paşa 🥳🥳🥳
Teşekkür ederiiimm🥰
Benim de ilkim kızdı,ikinci de kız olsun çok istedim ben de eşim de.. 4 aylıkken cinsiyet öğrendik,erkekti ikimiz de bir değişik hissettik. Şuan oğlum 1 yaşına 25 günü kaldı. Çok güzel bir duguu her iki meyvenin olması... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Aminn canım benim çok sağol🥰Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah❤️
Bu ultrason çekiminin ismi ne oluyor
Renkli ultrason canım
Benim gittiğim doktor prof. ama hiç böyle görmedim dha bebeğimi de o yüzden sordum. İsteğe göre mi böyle gösteriyorlar
Yok canım doktorum kendi gösteriyor renklide bakalım diyip.belki cihazda renkli yoktur o yüzden göstermiyodur sen yinede sor doktoruna
Sorayım bu gittiğimde, sağlıklı gebelikler:)
Saglikla kucağına alırsın insAllah
Amin amin inşallah canım 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Banada dua eder misin 3 aylık bebeğim öldü kürtaj oldum bir kizim var ikincisi olmuyor
Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
1,468,733 soru
24,063,015 cevap
330,246 kullanıcı