Herkese iyi akşamlar daha önceden de bu konu hakkında bir post açmıştım sanırım yine sizlerle konuşmaya ihtiyacım var. Bahsetmiş olduğum gibi eşim iki sene önce bir kadınla birliktelik yaşamış eşimde o zaman bir senelik evliydik. Kadının hamile kaldığını öğreniyor ve çocuğu aldırması gerektiğini söylüyor. Kadın başta aldırdım diyor ama sonra doğum yapmak için bizim olduğumuz şehire geliyor doğum yapıyor üstelik kızın ailesi de doğum için kızının yanında geliyor gittiğinde eşimi her yerden engelliyor. Hiçbir şekilde bir iletişime geçmiyorlar. Eşim bir sene boyunca bu çocuk benden mi değil mi diye içinde yaşıyor her şeyi en son bir gün şuradan günlük bir tartışma yaşıyoruz ve boşanmak istiyor. O esnada bana sana yaptığım büyük bir yanlış var diyor ve bir yaşında bir çocuk olduğu söylüyor. Boşanmayı Başta kabul ediyorum dört ay ayrı kaldık, dilekçeler felan imzalandı anlaşmalı olacaktı ama vermeye gitmedi mahkemeye . Bayram sonrasında da tekrar birleştik. Çok pişman her türlü hissettim bunu. Bir kez bu çocuk konusu geçti o da ilk o barışma kararı aldığımız zaman kadına ulaşmış çocuk esirgemeye verdim demiş. Ama yerini falan asla söylememiş. Sonra kızın babası aramış sahip çıksaydın çocuk esirgemede şu an git naparsan yap demiş ama çocuğun ismini bile söylememiş. Bana çok muallak geldi madem çocuk esirgemeye vereceksin neden dünyaya getirdin veya eşim sahip çıkmak istemiş niye ismi şu , şu şehirdeki esirgeme kurumunda demedin. Hepsi ayrı ayrı bir şekilde düşündürüyor ama en düşündüğüm şey acaba. Bu çocuk eşimin aklına geliyor mudur. Çünkü geçen sene bunu sadece kendisi bilirken günde 20 kez aklıma geldi demişti biz boşanma aşamasındayken kızlar sizce düşünüyor mudur. Lütfen rica ediyorum beni yargılamadan yorum yapmaya özen gösterin hakkınızı helal edin uzun oldu.