+4 oy
231 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,676 puan) tarafından

Yoğunlaşan İs hayatı ev hayatı artık robot süpürgeyi iyice düşünür oldum ya sizce. Markası nedir avantajları artısı eksisi nedir güzel hanımlar bı yazın bana 

10 Cevaplar

+1 oy
(6,654 puan) tarafından

Elim ayağım oldu benim resmen hergün açıyorum ev çok geç tozlanıyor imkanın varsa Roborox marka al en  iyisi bu ikinci olarak da dreame yada Philips alabilirsin

(2,676 puan) tarafından
+1

Dreamw ablam da varmış Philips de dusunueblrm bunlari not alayim ilk fırsatta eşime diyecem surekli ev temizle ertesi gün yine toz çıldırıyorum peki boşaltması nasıl oluyor kirleri nekkassr da doluyor hazne küçük gibi 45 bin diyor Robkcok

(836 puan) tarafından
+1

Ben 3-4 günde bir boşaltıyorum. Evin büyüklüğüne göre de değişir tabi çok büyük bir evin varsa farklı. 

(6,654 puan) tarafından
+1

Ben kendim iki günde bir dolmasa da boşaltıyorum kuzenim yeni aldı Roborox kendi kendini temizliyor tozunu boşaltıyor kirli suyu boşaltıyor temiz su alıyor süpürüp siliyor çok güzel ama çok pahalı silme işlemi çok iyi olmasa da olur ama güzel süpürsün diyorsan pahalı modelini almana gerek yok 20 bin TL olan modelleride çok güzel rahat edersin

(2,676 puan) tarafından
+1

Çok güzel açıklamış siniz tesekkr eederm 

Silme önemi değil süpürme daha önemli silme içinde iyi olsun isterrim ama 45 bin gösteriyor çok pahalı ya

20 bin olan mdelleri ne mesela 

Senin kinin markask nedemistin seda?

İşte kendi kendin temizlemesi için vesu alması için bı hazne ve onun biri tarafından dokdurulmasi gerekmiyor mu cco iyi uğraştırıcı değil ama 

Bunun için de okadar oahaliya gerek yok gibi bende Dyson var üç suourge olacak Philips büyük süpürge var genel temizlikte kullanıyorum Dyson ise toz kül 

(6,654 puan) tarafından
+1

Q8 var S8 modelleride çok güzel onlarada bakabilirsin trendyol da indirim yapmış 

(6,654 puan) tarafından
+1

Kullanıcı yorumlarını oku normal süpürge gibi süpürüyor başka markaları bilmem ama Roborox bu işte en iyisi

-Reklam-
+1 oy
(1,516 puan) tarafından

İyiki almışım diyorum benden daha iyi temizliyor, heleki ilk aldigimda temiz, sandığım evden çıkanları gördükten sonra roborock benimki.

(2,676 puan) tarafından
+1

Peki markası ne onları şuan 45 bin gösteriyor 

Yaaa o derece diyorsunuz inanmıyorum peki silme de varmı ben çok yoruluyorum yere sürekli toz kül dökülüyor ekmek kırığı vs bana biraz bahsedermsnz nasl calsitiroyrsnz girmediği yer yok mu ? 

Benim halilarim püsküllü 

(1,516 puan) tarafından
+1

Roborock Q7 Max benimkisi, üst modelleride var bütçene bağlı.

Oturma odasının halısıda püsküllü bi sıkıntı olmadı, kırıntıları falan süpürüyor benm evdeki elim ayağım oldu resmen.

Bazamın ayaklarını değiştirdim altına girebiliyor artk, silme de yapıyor ama ben kendim siliyorum.

Özelliklerinden bakabilirsin sende merak ettiklerine 

(2,560 puan) tarafından

Roborock istiyorsan Q7 max Q8 max bakabilirsin.

Uygun ama çok memnun kullananlar.

+1 oy
(2,676 puan) tarafından

...................

+1 oy
(4,799 puan) tarafından

Eksisi bence senin süpürdüğün gibi asla süpürmüyor halıda tüy falan varsa hepsini alamıyor yada benim ki öyle bilmiyorum çünkü herkes genel olarak çok memnun artıları mesela sabah bı yere gitmem lazım ev süpürecek zamanım yok açıyorum hallediyor hemen pis eve gelmiyorum o yönden de iyi ki almışım diyorum 

(2,676 puan) tarafından
+1

Markası ne senin herkes çok övmüş 

(4,799 puan) tarafından
+1

Xiaomi 

(2,676 puan) tarafından
+1

Peki silme özelliği varmı 

(4,799 puan) tarafından
+1

Var canım s10+ modeli ama hiç silme özelliğini kullanmadım 

+1 oy
(2,676 puan) tarafından

Hanimlarrrrrrrr

+1 oy
(7,798 puan) tarafından

Çalışan kadınsan geç bile kalmışsın. 3 çocuklu ev hanımıyım iyiki dediğim eşyalarımın başında geliyor. 

+1 oy
(1,837 puan) tarafından

10 ay önce aldm. Elim ayağım oldu. Her gün açıyorm. Oturma odadaki yatak odadaki halım püsküllü hiç bir sorun yaşamadım. Roborock Q8 max benm. 

+1 oy
(5,321 puan) tarafından

Dip köşeyi nasıl süpuruyor koltuk altına nasıl giriyor mesela 

+1 oy
(30,112 puan) tarafından

Girgir niyetine iyi bir ürün bence  en azından etrafta olan ufak döküntüleri toplar 

+1 oy
(4,718 puan) tarafından

Dip kose icin degil ama gunlukte cok isime yarıyor, ozellikle paspas ozelligine bayiliyorum, mutfak dışında ekstra hic kendim silmiyorum. Roborock s7 kullaniyorum, haliyi kendi tanıyıp paspasi kaldirma ozelligi var, kesinlikle cocuklu veya calisan anneler icin kurtarıcı 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 117 göst.
27 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Alyakus (2,676 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,932 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
+1 oy
8 cevap 292 göst.

Kategoriler