+1 oy
350 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (115 puan) tarafından

Arkadaslar oglum kreşe gidior,ama orda buyuk bir oglan var ,bi kac defa anne beni dövüyor dedi.konustum ögretmeni ile,yok dior.ama dikkatli oluruz ve cocukla konusurum dedi,neyse git gel git gel oglum arada yine dedi,yine söyledim yok dedi ,ogun o cocuk okulda deildi dedi ,yani senin oglun atiyor gibi.neyse ben mudurle konustum tamam dedi bu hafta toplanti yapariz yani gelecek pazartesu.

Oglum gecen hafta yine gitmek istemedi agladi,neyse,dun dedi Anne yine o cocuk iste,benim agzima teker koymus, yani bu oyuncak kucuk varya araba.iste kulagima su koymus,yani ben artik biktim bu kreşteb 4 yildir gidior ,ama ögretmeni hic bize biseybanlatmior, ve ben ogluma cok uzuluyorum,cok etkileniyor. Siz olsaniz ne yapardiniz?ögretmenler belliki takmiyor,ben pazartesi toplanti yapacaz,mudur ,bide ögretmenleri. O cocuk bu sene son,yazdan sonra gidecek kreşten,ama ögretmenlerede guvenim kalmadi, nasil bir yol izleyebiliirm,o ögretmenlere ve sinifa oglum u göndermek istemiyorum korkuyorum, luften bi fikir verirmisiniz?

8 Cevaplar

+4 oy
(11,854 puan) tarafından

Çocuk nasıl 4 yıldır kreşe gidiyor ben ona takıldım doğar doğmaz mı verdiniz. Kaç yaşında

(115 puan) tarafından
+1

Yani oglum 1 b6cuk yasindaylen gidiordu simdi 5 yasinda 

(11,854 puan) tarafından
+2

Çocuk belki bir kere o söylediğiniz çocuklaa sorun yaşamıştır ama asıl nedeni gitmek istemiyor olması olabilir mi.? 4 senedir kreşe giden bir çocuk artk baskı ve bıkkınlık hisseidyordur belki.

-Reklam-
+2 oy
(5,653 puan) tarafından

Ortaligi ayaga kaldirmak icin ne bekliyosun diye sormak istiyorum.

+2 oy
(341 puan) tarafından

Kreşi değiştirin.ozel bir kreş ise kameralara bakın.daha dişli olun ve çocuğunuzu oraya göndermeyin olmadı.

+2 oy
(1,372 puan) tarafından

Kamera görüntülerine bakın 

+1 oy
(4,557 puan) tarafından

Kamera goruntulerininiste öğretmenlerden. Cocuk o gun okulda yok diyormus mesela, o gunun kaydini iste. Baktin takmiyorlar meb sikayetle.cozwriz o zaman de bak sonuca

0 oy
(561 puan) tarafından

Yani neden dogurdun ya 1 yaşından bu güne kreşe çocuk mu verilir yazık günah uzmanlar da 4 yaşından önce baş bas bagiriyorlar vermeyin diye bu ne tür bir mecburiyet ben olsam dogurmazdim sen şimdi annesi mi oluyorsun o çocuğun bir de dusunüyormus gibi başka çocuk karışıyor diyorsun valla o çocuk bir yaşında kreşe gittiyse başına her şey gelmiş olabilir  yetimhane daha guvenilirdi bence 

(3,670 puan) tarafından

Neden okadar sert yorum yazdiniz ki post sahibi degilim kızım da 4 yaşında başlayacak evet ama herkesin bu şekilde bir imkani olmayabilir türkiyede doğum izni nekadar bilmiyorum da kadinin işe dönmesi gerekiyordur ve birakacak kimsesi olmayabilir, yani hicbir anne keyfi için vermez diye düşünüyorum ben 

(561 puan) tarafından

Yani imkanı olmayan da bir iki yıl geç çocuk yapsın çocuk bu hayvan değil ki barınağa vermesin sevgiye sevkate ihtiyacı var sürekli kreşlerde şiddet olayları oluyor belki bu çocuklara nasıl kötü davraniyorlar dilleri de yok ki anlatsınlar 

(3,670 puan) tarafından

Bilmiyorum kendisi en doğru cevabi verir zaten, benimde en korktuğum olay bu zaten, ama gerçekten cocuk gitmekten sıkılıp uyduruyor da olabilir 

(1,616 puan) tarafından

Sen ne saçma sapan yorum yapıyorsun ya. Yazdığın üsluba bak. Kimse keyfinden vermez kreşe. Kimsenin anneliğini sorgulamak da senin haddine değil

(6,540 puan) tarafından

Hangi uzamanlar 4 yas diyo ilk cagdan kalma olanlar mi ? Cogu ulkede okul oncesi yasi 2-2.5 en fazla 3 tur. Bizim ulkemizde egitime cok gec baslaniyo. 2 yasindan sonra cocukla evde nasil kaliteli vakit geciriyosunuz ? Cocuklar ozellikle kis gunu ekran karsisin da buyuyo. Ama evde annesinin yaninda demi. Cocuk ilk okul cagina geliyo yemek yemekten,kiyafetini giymekte ,ayakkabi bagcigini baglamaktan bi haber. Geneli cekingen oluyo. 

Ne hadsizce bi yorum. Ben calisiyorum memurum. Sizinde dediginiz gibi 1-2 yil gec cocuk yaptim. 30 yasinda dogurdum. Ucretli -ucretsiz tum izinlerimi kullandim. Bebegim 25 aylik oldu en fazla bu kadar izin hakkim vardi. Daha fazlasi yok ozel sektorde bu kadar bile yok. 25 aylikken krese verdim. Benim cocugum kendini cok guzel ifade ederdi. Kreste ki herseyi anlatirdi cok sukur dili de vardi. Tabi arastirdim bolgede ki en iyi kuruma verdim. Orada ki egitimle daha iyi gelisti ,sosyallesti. Evde surekli ayni seyleri bu yaptigimiz icin sıkılmaya baslamisti. 

Ayrica sizce ben ne yapaydim senlerce okudum,sinavlara hazirlandim ,isimde kariyer yaptim. Cocuk mu yapmasaydim ya da cocugum oldu diye isimimi birakaydim. 

Ayrica cocuguma daha iyi bi gelecek saglamak icin de calisiyorum. 

(22,621 puan) tarafından
+1

Bütün uzmanlar 4 yaştan önce kreşe vermeyi. Diyormuş. Hee hee kaynak to.ton heralde. Benim takip ettiğim uzmanlar hiç öyle demiyor. Onu ne yapacağız. Bu arada ben de 4 yaşında verdim oğlumu okula. Ama imkanım vardı çalışmadım. Baktım. Herkesin aynı imkanınin olamayacağını bu yaşına gelip de dusunemiyorsan o çocuğu inşallah akıllı bir şekilde buyutebiliyosundur. 

(486 puan) tarafından

Sizin ekonomiden iş bulamanın zorluklarından haberiniz yok sanırım o nasıl bir düşünce ya daha iyi bir gelecek için çalışamazmı birde bir insanın anneliğini sorgulamak senin ne haddine belliki ne işten ne güçten haberin var yazık. 

0 oy
(3,670 puan) tarafından

Bence arkasını bırakma cocuk kormuş belli ki kızım 4 yaşında başlayacak ama en korktuğum olay bu zaten 

Ben olsam baktım olmuyor o cocugu bir kenara ceker iyi bir göz dağı veririm 

0 oy
(204 puan) tarafından

Oğlum devlet okulunda 1 kere şiddet gördü ortalığı ayağa kaldırdım.. sizin birde özel okul yani bilemedim..

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 443 göst.
+1 oy
5 cevap 112 göst.
0 oy
9 cevap 331 göst.

Kategoriler

1,466,255 soru

24,028,345 cevap

328,556 kullanıcı

...