Arkadaslar oglum kreşe gidior,ama orda buyuk bir oglan var ,bi kac defa anne beni dövüyor dedi.konustum ögretmeni ile,yok dior.ama dikkatli oluruz ve cocukla konusurum dedi,neyse git gel git gel oglum arada yine dedi,yine söyledim yok dedi ,ogun o cocuk okulda deildi dedi ,yani senin oglun atiyor gibi.neyse ben mudurle konustum tamam dedi bu hafta toplanti yapariz yani gelecek pazartesu.
Oglum gecen hafta yine gitmek istemedi agladi,neyse,dun dedi Anne yine o cocuk iste,benim agzima teker koymus, yani bu oyuncak kucuk varya araba.iste kulagima su koymus,yani ben artik biktim bu kreşteb 4 yildir gidior ,ama ögretmeni hic bize biseybanlatmior, ve ben ogluma cok uzuluyorum,cok etkileniyor. Siz olsaniz ne yapardiniz?ögretmenler belliki takmiyor,ben pazartesi toplanti yapacaz,mudur ,bide ögretmenleri. O cocuk bu sene son,yazdan sonra gidecek kreşten,ama ögretmenlerede guvenim kalmadi, nasil bir yol izleyebiliirm,o ögretmenlere ve sinifa oglum u göndermek istemiyorum korkuyorum, luften bi fikir verirmisiniz?